Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
Na faja. Beleestem én is ebben a nem töltős, fehér LED világos sztoriba. Minden gyári, semmit nem babráltam, csak annyi a bűnöm, hogy 15%-nál feltettem tölteni USB-re, de nem töltött és én meg közben nem is figyeltem, el voltam foglalva a beszélgetéssel, majd lemerült és most semmi. Vacak hálózati töltőm sincs most, hogy azzal megpróbáljam.
-
GGMPC
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a telefonon a webtop alkalmazasnak mi a neve es mekkora a fajlmerete?
Koszi
-
hito
nagyúr
válasz
demigodno1
üzenetére
Attól függ. Még1x asszem nem állnék neki és nagy szerencse is kell hozzá. Nem mindegy, hogy hogy törik a kijelző, azon múlik az egész. Pl. egy csak két darabba tört üvegnek semmi pénzért nem állnék neki.
-
hito
nagyúr
Sracok! Tudnatok ajanlani stabil gyari alapu romot, ami nem eszi az akksit, benne van a koros idojaras widget, van ertesitesi savban wifi, bt kapcsolo es szereti a bootmenu telepitest?
-
GGMPC
őstag
Valaki hozza le a szintemre, mert nem ertem, hogy:
Milyen cimszoval vesznek be gariba egy torott kijelzovell rendelkezo Razr-t a Cordonnal?Mert altalaban ez a "na seta tovabb kedves user" kategoria! Vagy tevedek?
Szoval kivancsi lennek a forgatokonyvre... Koszi
-
-
hito
nagyúr
Hadd adjak egy kicsit mindenkinek igazat. Tény, hogy nem vállalják be és van is oka. Nem egyszerű, nagyon nem az. már a szétszedésnél is lehetnek gondok, nem hogy a leválasztásnál. Az én üvegem szikánkosra volt törve, szerintem ha mondjuk 2 vagy 3 nagy darabba van törve akkor jóval nehezebb, az olyan nagy darabok leválasztását már nem bírja el az AMOLED egyben.
Ezen kívül hadd legyen egy kicsit büszke magamra, mert ha jól tudom (és jól tudom) Mo-n ez először nekem sikerült úgy, hogy utána működjön is
Beszéltem Motorola szakszervízessel (GGMPC adta a kontaktot), ők egyszer megpróbálták és nekik se sikerült. Millió és egy helyen el lehet vérezni, nekem azért sikerült mert a mütyülés megszállottja vagyok, és nem sajnáltam rá az időt. Türelem és még több türelem, valamint kézügyesség kell hozzá.Tehát akkor jöjjön egy kis mo-i ősbemutató, itt már egyben az AMOLED az új üveggel, utána meg már a működő cucc:
-
DVlad
őstag
Egy garis szifont pedig komplett cserélnek, nincs javítás. Az korrekt.
-
caverinha
aktív tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Ugyanazt a full hd videót lejátszottuk egymás mellet RAZR-ön és SL-en és ugyanolyan szépen futottak,éles volt mind a kettőnél a videó, míg youtube hd-nál már csak SL-en volt tűéles a kép, RAZR-ön meg eszméletlenül gyenge... Engem egyszerűen az zavar,h tudom hogy nagyon jól visszaadja a memkarira rátöltött hd videókat,filmeket,sorozatokat,stb,de ha youtube-on néznék meg egy klippet,trailert vagy akármit,akkor közel nincs ahhoz a minőséghez,amit tudnia kellene! Kb amikor a HQ-be van kapcsolva a RAZR-nél,az az a minőség,ami az SL-nél HQ kikapcsolva.
bladehu2 köszi,de ahogy látom rootolt készülék kell hozzá,de egyelőre nem nagyon rootolnám most a telót. :S
-
nagyito88
aktív tag
Közlöm, hogy nekem is sikerült a leválasztás, és előbb mint a kollégának, mivel én adtam neki tanácsot, hogy kezdjen neki. És müködött. Teljes mértékben igazad van, de vannak kiskapuk. Bevállalom de lehet tönkremegy, ha megérti a tulaj, és felfogja akkor ennyi, ha nem akkor meg komplettpanel csere. Most öszintén, betört Üveggel úgyse használja sokáig, vagy eladja aprópénzért, mert drága a komplett panel, vagy rááldoz egy GG-re, és hátha sikeres a szátvűlasztás. Amugy megsugom, ezek a penelek nem is olyan sérülékenyek, mint aminek látszanak...
-
GGMPC
őstag
válasz
nagyito88
üzenetére
Eloszor is - onnantol, hogy hozzanyulnak (amit persze o mint alkalmazott nem donthet el) oket terheli a felelosseg ha valami nem sikerul es ezert inkabb dobjak a kerdest, mintsem megszponzoraljanak egy komplett panelt sajat zsebre.
Ezt a vilagon mindenhol kompletten cserelik - nem veletlenul.
Hito kolleganak meg szerencseje volt, de ez nem jellemzo erre a munkafolyamatra.
Ettol fuggetlenul orulok, hogy igy meg tudta csinalni!

-
-
-
hito
nagyúr
SIKERÜLT!
Képek később (ha érdekel valaki). -
StaticX-IV
csendes tag
Örömmel tapasztaltam, hogy ICS után se töltődik a telefon, ha csontra lemerült. FastBoot menüt is egyetlen egyszer sikerült megpillantani 100 kapcsolgatás után, de el is tünt 5 másodperc alatt. Én már csak mosolygok ezen.
Kettőször sikerült USB-n úgy elindítani, hogy bejött T-mobile menüig, piros led villog, aztán ki is nyomta magát, azóta se kép se hang 
Úgy néz ki factory kábelt kéne készíteni.
-
caverinha
aktív tag
Egyszer mar ugyan kerdeztem,de most megint aktualis a kerdesem,h a youtube hd videokat miert nem tudom hdban lejatszani??? Hiaba van bekapcsolva a hq,egyszeruen szar a minosege,pl tesom xperia sljen tuelesek a youtube hd videok,igaz neki van mobilnete,de wifirol jatssza le oket es a razr mellette nagyon szornyu eredmenyt mutat,szoval vki homalyositson fel pls,h razrnal miert nem hd a youtube????olyan beallitast talaltam,h mobilnetrol rogton hdba jatssza le a videokat,de wifirol is tudnia kellene,nem???
-
AaronOS
tag
Van akit érdekel Work&Play kit Razr-hoz? HDMI-vel monitorra köthető vele a RAZR, van 3 USB nyílása is. Webtop módban kb. számítógép kiváltó ezzel a telefon.
(HD Dock, Motorola BT egér és billentyűzet) -
hito
nagyúr
Ez egy törött GG-os készülék volt, az előző gazdája leejtette, de az AMOLED-nek semmi baja nem lett, sőt működött így is, csak csúnya pókhálós volt.
Egyelőre annyi történt, hogy sikerült (a szervizesek előrejelzésével ellentétben) lefejteni a törött GG-t a kijelzőről.

GGMPC: Mo-n szükség is lenne jó agysebészekre, az emberek 90%-a agybeteg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hito
nagyúr
Varázslatot
Azt látni amire minden szervizes és szakember azt mondja, hogy lehetetlen és hogy ember nincs aki szétszedje. Jelentem ezennel hivatalosan is UFO-nauta lettem.Egy törött GG-os Razr AMOLED panelt robbantottam szét. A két felület kétoldalú ragasztóval van telibe ragasztva, tehát nem csak a szélek, hanem az egész felület. A GG 0.8mm, az AMOLED 1.2mm. Gondolom mondanom se kell, hogy milyen sebességgel és körültekintéssel kell végezni a melót. Idegrendszer is kell hozzá rendesen. Egyébként nagyjából 4-5óra alatt megvan, de a sok pihenés és megálló miatt 2 délutánra nyúlt.
Az érintőfelület egyébként az AMOLED-en van, a GG nem érzékel, az csak szimplán egy üveg 4db kapacitív gombbal.
-
mani17
tag
Hát ja, soha nem hittem volna hogy beveszik!

-
kacsyx
aktív tag
Köszi a válaszokat, bocs hogy csak most írtam vissza, de a nők...
A Telenor Online és online szavak jók voltak, igazából ehhez hozzá sem kellett volna nyúlni, mert rájöttem, hogy ahol az adatmennyiséget számlálja a telefon, ott nem volt engedélyezve az adatkapcsolat
Szóval én bénáztam úgy néz ki 
Viszont első Androidos telefonomként mire én belakom...

-
kojo02
tag
A motorolás részt láttad?
Név: Telenor Online
APN online
MCC: 216
MNC: 01
APN type: defaultAz APN type a készüléktípustól függően az első beállításkor (és a Reset to factory vagy az Reset to default (APN) után) az alábbiakként is megjelenhet:
HTC - „default,hipri”
Motorola -„default,dun”
Samsung, Huawei - „default,supl”Ha Önnek ez az alaphelyzetű Hozzáférési pont típus, az nem probléma, de a sima default szó is elfogadható, a készülék azzal is képesek csatlakozni.
-
maxx a legjobb

le a kalappal az akksia előtt!
ilyent még egy androidos telefonnál sem csináltak 
-
kojo02
tag
válasz
szzsola77
üzenetére
Magyar menü, nem igen van rajta gyárilag.
Ha Romot cserélsz rajta akkor lehet.
Vagy felesben használod.

Értsd: A More Locale2 progival valamelyest magyar lesz. A Google Play, a térkép, stb. minden progi ami magyarul tud az magyar lesz. De a rendszer Angol. A Rendszer menü angol marad. -
kacsyx
aktív tag
No, hát megkaptam ma az XT910 és hát...
...lenyűgözően gyönyörű, eszméletlen minőségi (akár csak a V8), a hátlap tapintása mint a női .....
, villámgyors, a kijelző szerintem szép (bár V8-hoz képest nem meglepő) és hát hatalmas, a hanghívások kristálytiszták és nálam a wifivel sem volt gond, talált mindenhol könnyedén, a kamerát már csak sötétedés közben tudtam kipróbálni, de az is jónak tűnt. Szóval nagyon elégedett vagyok vele.Egyetlen furcsaság volt, hogy vagy 3-4-szer kellett betennem első alkalommal a SIM-et, mire végre talált hálózatot, de lehet csak azért nem volt hálózat, mert előtte cseréltettem a 8 éves SIM-et microra és még nem futott át a rendszerükön.
Viszont a Telenoros APN beállításokkal nem boldogulok, elvileg ennyit kellene beírni, hogy 'Telenor Online' és 'online', de nem jó, nem tudok csatlakozni webre.
A GSM bolt ahonnan vásároltam pedig érdemel egy piros pontot (igaz ez nem az a topik), mivel 82-ért sikerült megvenni gyártói garival (minden papír korrekten megvan), bontatlanul, töltővel és fülessel.
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni file-okat a telóról. Minden driver fenn van, motocast is a gépemen. Az usb kapcsolódás "as media device". Oprendszer XP SP3. Mikor bedugom, feljön a szokásos wines ablak két opcióval:
- transfer files using windows media player
- take no action
Az elsőt választva semmi értelmeset sem tudok csinálni a media playerben. Viszont nem jelenik meg drive-ként se a teló, így nem tudom hogyan tudnám leszedni róla a képeket/videókat. A neten fellelt leírások alapján pedig a fenti beállításoknál meg kéne, hogy jelenjen drive-ként. Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg van valami alternatív csatlakozási mód is? (SD-m nincs jelenleg)Előre is köszi!
Fisha -
szzsola77
csendes tag
Sziasztok!
Teló (xt910) vásárlása előtt állok. Viszont fontos lenne nekem a magyar nyelvű menü. És ugye alapból nincs hozzá.
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e ráhúzni? Ha lehet, hogyan? Meg tudom én oldani, vagy szervizbe érdemes ilyennel vinni? És mikor érdemes ezt megejteni? Rögtön, amint először bekapcsolom?Köszönöm a segítséget...

-
helloadi
csendes tag
penge teló

-
zsolti111883
tag
Hali!
Ma kaptam vissza a telefonomat (egy hete szerdán adtam le szoftvercserére, mert ugye a T-mobilos szoftvert nem lehetett frissíteni 4.0.4-re). Tényleg megérte a 4.0.4. Rengeteg dologban kényelmesebb, bár még csak pár órája nyomkodom...
Viszont... Sajnos egyetlen compas sem működik pedig kipróbáltam vagy 3-4-et. Azt mondta a srác a szervízben, hogy ha gondolom oda adhatom neki, de akkor a telefonom visszamenne Németországba (!!!) és ott néznék meg a dolgot... Nem tudtam hogy most viccel és röhögnöm kellene a viccre vagy mi?! Érdekes... Valakinek van valami ötlete? A 2.3.6 alatt sem akart működni (itt azt értem, hogy felteszem a progit, és nem forog az iránytű ha forgatom a telefont) és a mostani 4.0.4 alatt sem működik. Látható sérülés nincs a telefonon (szép állapotban van) és minden más megy rajta (az viszont mint az álom... nagyon a szívemhez nőtt a gép...).
Nos?Jahh még annyi hogy engem nem iránytű érdekel, mert azt lesz@rom csak mondjuk egy sky map vagy más progi sem működik... Hiába mozgatom a telefont nem mozog a kép (ez mondjuk sky mapnél volt)
-
caverinha
aktív tag
Videóhívást használtátok? Én Skype-on meg Tango-val is próbáltam egy Xperia SL volt a másik fél,de oda-vissza szörnyen gyenge volt a kép,rettenetesen csúnya és akadozott is,még recsegés is volt...
-
gabor231
tag
7ezret esett a razr ára expansyson .kerekedett ám a szemem.

-
1. Hivatalosan nem lesz
2. Függ a böngésző beállításaitól (flash, inverz megjelenítés)
3. Engem nem zavar, nem érzéken erre a szemem. (se a felbontásra)
4. Gyors, nagyon, (ics), Bátyám One-x-jének szintjét hozza bőven. (ics még itt is)
5. Ugyanez a kamera, de más szoftver, de nekem tetszik, hogy tudok hangerő gombokkal fényképezni, és dupla homera elindítani a kamerát. A minőségére azt mondom, hogy jó bár a színek szerintem kicsit fakóak, de ezen lehet javítani, sötétben még nem nagyon próbáltam. (N8 utáni tapasztalatok)
6. Elég jól szól, hangosabban, mint egy N8, ha ez mond valamit.
7. biztos, de én nem kerestem még, és egy darabig nem is fogok. -
Land
veterán
Lenne pár kérdésem a Razr családról.
1. A Razr Maxx HD mikor kapható nálunk és kb mennyiért?
2. Nektek a sima Razr mennyi kijelző időt tud produkálni netezéssel/játékkal és mennyit a Maxx?
3. Mennyire zavaró a Pentile Matrix?
4. Sebességre milyen a telefon a jelenlegi csúcs droidokhoz képest?
5. Fényképezésben milyen szintet képvisel jelenleg? A Maxx HD-ban ugyanez a kamera van elvileg?
6. Zenében fülessel jól szól? Jó DAC van benne?
7. Jó, hibamentes főzött ROM van már rá?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mani17 => #3324.

Igy tovább, ügyesen leragasztodtad a kábelt.
Megmondtam, csak türelemjáték, a szervizesek meg kényelmi okból nemlátnak neki. Pedig nekik még jobb sussaik lennének hozzá, mint hajszárító, meg kitárpengető vagy plasztik kártya 

Kettőször sikerült USB-n úgy elindítani, hogy bejött T-mobile menüig, piros led villog, aztán ki is nyomta magát, azóta se kép se hang
Nekem az Atrix-hoz volt ilyen és még wifi távirányító is volt a csomagban. Ha lett volna benne, rábeszéltem volna magam.