Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- 80 TOPS a Vivo új ISP-jében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3998 üzenetére
restore-t csináltál az elsődlegesre, nem? ha volt mentésed az elsődlegesről azzal visszaállíthatod.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3995 üzenetére
újra. én még küzdenék a helyedben
-
zsolti111883
tag
Viszont mivel sikerült a GSM-pacht installálni az alap rendszerre is így most nincs GSM app a fő rendszeremen, legalább is ezt írja ki. Hát most az jut eszembe, hogy akartem egy jó rendszert és lett belőle két használhatatlan.
Mivel lehetne a GSM appat visszavarázsolni? -
zsolti111883
tag
igen. a marketról illetve a playről szedtem le. Ok körbe nézek, de a stock-on van bőven hely, vagy 5 GB ami azért elég szomorú ha kevés lenne. Aztán meg nem tudom, hogy mit vesz figyelembe. Eddig az volt a max, hogy egyszer bekérte a pin kódot, de bármi amihez net kellene az már stopped-es volt...
Újra?! Vagy mi legyen?
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3993 üzenetére
eddig max 7perc volt a hd rom-nál, általában 5 perc után működnie kell, ha addig nem indul el, akkor újraboot...ha az sem segít nem jó. akkor próbálkozhatsz újra.
-
zsolti111883
tag
Nektek mennyi volt az első bootidő? Nekem már vagy 10 perce csak a Motorola jel hullámzik... Hiába indítom újra, semmi. Ugyanaz. Eddig a rendszer még egyszer sem állt fel. Mot megpróbálom 3x. Ha nem megy akkor... nem lesz semmi csak kicsit csalódott leszek, hogy nem megy minden olyan könnyen, mint ahogy le van írva.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3990 üzenetére
ez nem túl jó. nem sikerül a patch. gyári bm-et használod ugye? nem a beta-t?
a low space csak akkor jött nálam, ha valóban kevés volt a helynézz körbe a telefonon. felmásolt rom zip, konvertált rom, clockworkmod mappábban a mentések stb...
-
zsolti111883
tag
Jah és még azt is kiírja a notificationben, hogy low on space (phone storage space is gettng low) Ilyen már volt valakinél? :\
szerk.: amint bekapcsoltam a wifit, egyből reboot... (eddig nem alakul jól a dolgom, ráadásul balek módon egyszer felnyomtam a gsm patch-t az elsődleges rendszerre, így most az is nyavajog...)
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3988 üzenetére
rsd
és ennyi# HaZse az első nálam nem jelentkezett, de most próbálgattam és minden jó.
BT-m nincs, nem tudom kipróbálni. -
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3985 üzenetére
factory reset?
-
HaZse
őstag
Én visszatettem a gyárit, mert még 2 hibát fedeztem fel.
Az egyik, hogy ha valakit hívok és egy idő után se veszi fel, akkor a kijelző nem kapcsol vissza. És ha mégis visszakapcsol, akkor a hívást nem tudom megszakítani. (Nem engedi benyomni a hívás végét)
A másik, hogy bluetooth kihangosítót használok és a másik fél alig hall engem. De lehet, hogy ezt lehetne módosítani valahogyan. Lehet, hogy a DSP szól bele.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3982 üzenetére
akkor próbáld ahogy írtam, és ahogy nekem is ment. rom->reboot->custom recovery->patch->reboot
rom felrakása előtt wipe alatt mindent. -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3980 üzenetére
igen. ez ilyen, nekem is csinált ilyet.
kipróbálhatod úgy is, hogy bm custom recovery-ből felteszed a simplex rom-ot, nem indítod újra, hanem rögtön felteszed a patch-et.
sajnos próbálkozni kell, ez ilyen macerás belőni. -
zsolti111883
tag
Hát csak nem akar működni... Hiába nyomta fel már 3x a pacht, és wipe-oltam 2x...
Ilyenkor kezdem előről?
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3978 üzenetére
boot menu settings esetleg?
( ez a telepített programban van, ne a recovery-ben keresd)
Ott tudod megadni, hogy mi legyen az alapértelmezett rendszer.
Újraindításnál tudsz választani is. stock, vagy a másik rom-ra 2x tapizással -
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3974 üzenetére
az legyen kiválasztva, ahová szeretnéd telepíteni. tehát ha pl. a simplex másodlagosan van, akkor a patch is oda kell
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3972 üzenetére
ez azt jelenti, hogy nem sikerült a gsm patch. próbáld újra a patch-t.
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3974 üzenetére
Gondolom, hogy nekem szántad.
Az a rendszer legyen kiválasztva, ahová a root explorer-el a system/app könyvárba másoltál. Ha az az elsődleges olt, akkor értelemszerűen az legyen kiválasztva.
-
zsolti111883
tag
Ilyenkor is a másodlagos rendszer legyen kiválasztva? Mármint a MODE:stock vagy nem stock
-
HaZse
őstag
válasz
zsolti111883 #3972 üzenetére
Cache és davlik-ot töröld. (Wipe a custom recovery-ből)
A gyári recovery-ből csak a cache-t tudod törölni. (Lehet, hogy az is elég, ha nincs fennt a BM)
-
zsolti111883
tag
"Unfortunately, the process com.android.phone has stopped" (OK)
Ezzel fogad az új rendszer... Ilyenkor hogyan tovább?
Csak a három gombos újraindítás marad. Az alaprendszer hibátlanul fut. Mindent úgy csináltam, ahogy a [link]-en olvastam.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3966 üzenetére
nem kell konvertálni, mehet zip-ből
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3967 üzenetére
remek
ugyanaz a neve, mint az eredetinek? a jogok is ugyanazok?
újraindítás? -
hito
nagyúr
válasz
maximilian4 #3967 üzenetére
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3964 üzenetére
root megvan?
próbáld meg ezzel [link]
elindítod->settings->root options->pipák be -
maximilian4
addikt
Rájöttem mi a baj de nem akar átváltani R/W-re...
-
maximilian4
addikt
Fent van a root explorer meg van a system/app mappa. De nem engedi átnevezni a BlurCamera.apk-t. Rányomok hosszan--->rename--->"BlurCamera.apk cannot be renamed because the file system is ready-only.
Ha be akarom másolni azt amit felrakott ide nekem a kolléga, akkor ugyan ezt írja ki. -
HaZse
őstag
válasz
maximilian4 #3959 üzenetére
/system/app a mappa hivatalos elérési útvonala. Ezt csak root-olt telefonon tudod megnézni. Plusz kell hozzá a Rootexplorer (fizetős). Amit érdemes megvásárolni. És a rootexplorer-ben lehet belenavigálni a /system/app könyvárba és a felső sorban találszt egy R/O-t, amit inverzben látsz. Azt ha rányomsz, akkor átvált R/W-be és akkor írható a rendszer partíció.
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3955 üzenetére
valami változás történt.
ide feltettem a gyári app-ot. [link]
másold be a /system/app mappába. (a meglévőt nevezd át)ha nem segít factory reset, vagy rsd marad.
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3952 üzenetére
én mindig a másodlagosra teszek fel. kipróbálom, és ha tetszik, az én elvárásaimnak megfelel csak akkor cuccolok át elsődlegesre. javaslom először te is nézd meg milyen másodlagosan (működés, kinézet, egyéni preferenciáid) ami most van fent elsődlegesed, (a belakott rendszered) az addig érintetlenül marad, amíg kipróbálod. ha bejön utána tedd fel elsődlegesnek.
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3951 üzenetére
ez gyári ics, vagy módosított?
-
zsolti111883
tag
Ugye azt írtad te is hogy a webtop-ra max 1,3 GB fér rá. Nem tudom, hogy ez összességében összefügg-e, de amikor a BM-ben megcsináltam a biztonsági mentést a rendszerrről (Fast backup), akkor az majd 1,3 GB lett (system.ext3.tar = 757,4 MB, data.ext3.tar = 545,6 MB). Most gyenge számítások szerint is ez így már majdhogynem kimeríti a webtopot. Lehet hogy hülyeség ennyi mindent feltenni (Pl 2 GPS progi is megy nálam, és igazából egyiktől sem válnék meg mert másra használom őket) de nekem igazából így kényelmes. Így nekem inkább az elsődleges rendszerre kellene raknom magam, vagy így is menjen a másodlagosként? Te (ti) mit javasolsz(tok)?
-
iguana
őstag
válasz
zsolti111883 #3949 üzenetére
CWM: clockworkmod, custom recovery. Ennek egy változatát használja a BM. Más cwm-et ne használj, mert a razr-ra csak ez jó, vagy a safestrap3.
wipe: pucolás, törlésSimplex megy másodlagosan is.
#HaZse BM-et használsz? más program telepítés megy? eléred az külső sd kártyád? (az svox oda telepítene?)
#maximilian4 igen, ott kéne lennie. milyen környezetet használsz, milyen rom stb.?
-
zsolti111883
tag
Hali!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a CWM és a wipe az pontosan mit is takar?
Szerk.: Jah és még annyi hogy a Simplex-et ugye lehet másodlagos rendszerként használni?
-
Optika01
tag
Helló.
Ez nagyon jó hír. Root az nem gond, az ment már, de a "rádió beállítás" hogyan működik? Nem igazán vagyok guru, alap dolgokat megcsinálok, illetve, ha kapok hozzá instruciókat, akkor az alapján sok mindenre képes vagyok, de egyedül nem megy, és ráadásul Kecskemét a városom. Ebben tudsz segíteni? Vagy valaki? Mivel nem akarok off lenni, ha gondolod jöhet privátban is válasz.
Előre is köszönöm a segítséget.
üdv: -
HaZse
őstag
Na egy problémaaz új rom-al.
Mégpedig, hogy itt se tudom feltelepíteni az SVOX féle magyar TTS hangot, amit megvásároltam már rég. Eddig csak a stock rom-ra sikerült feltenni.
A kérdésem az lenne, hogy ehhez a rom-hoz (simplex) hogyan tudnék én kernelt cserélni? Ugyanis az lehet a gond.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #3944 üzenetére
-
R2D20208
addikt
válasz
maximilian4 #3939 üzenetére
Miért törölted ? Jó videók
-
hito
nagyúr
válasz
maximilian4 #3921 üzenetére
Úgy is lehet, csak nem kicsomagol és futtat-ra, hanem mind kicsomagol és futtat-ra kell nyomni
-
HaZse
őstag
Hát nekem még mindig nem jön össze.
Tehát, ahogyan én csináltam eddig:
- Wipe all
- Flash BM_simple
- Flash eclipse_gsm patchReboot.
De eddig már 2x indult újra véletlenszerűen. Számomra teljesen érthetetlen módon.
-
R2D20208
addikt
Ha nem rakod bele a zipbe, akkor is megmarad. Hisz az csak egy png a drawable-nopdi - ben. És ha nem raksz bele semmit a zipbe, semmi nem is írja felül azt a png - t. ( vagy lehet én nem tudom jól ) Nem okoskodok, csak érdekelnek a dolgok.
(#3918) maximilian4 Mi volt a gánya ? Az, hogy a zipből indítottad ugye ?
-
maximilian4
addikt
Csak összejött az a fránya root.
Mindenkinek köszönöm a segítségét! -
R2D20208
addikt
válasz
maximilian4 #3912 üzenetére
-
maximilian4
addikt
-Fent van a gyári hivatalos ICS.
-A moto driverek megvannak
-Már újra volt indítva a gép, több portot is kipróbáltam.-EasyRootICS_Windows.bat elindítom előjön az ablak, kiírja hogy "A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt"
-megnyomok egy bill.-t Kiírja hogy "Please connect your Motorola Razr and make sure that ADB mode is enabled prior continuing.
- "A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt"
-Megnyomom. ---> "Your phone is now rooted.Ennek ellenére nem indul újra egyszer sem és nincs rootolva.
-
iguana
őstag
válasz
R2D20208 #3905 üzenetére
hát ha felraksz új rom-ot, akkor a widget kirakásokat stb. újra be kell laknod, csak akkor tudod visszatenni mindent ugyanúgy, ha az adott romról van már belakott mentésed.
contacts, dialers van, ahogy a linkeltem a képeken. (nekem az volt fontos, hogy a dialers-ben is ott legyen az összes contact, mert eredetileg nincs benne, csak külön a contacts app-ban, így elég csak a dialers-t megnyitnom, ami a dock-on van nálam)
eredetileg rossz inverter mod zip-et töltöttem fel, most már jó van fent
-
R2D20208
addikt
válasz
maximilian4 #3902 üzenetére
EPRJ_EasyRootICS_MultiOS_v1.5.zip - et csomagold ki, és a mappából indítsd a EasyRootICS_Windows.bat - ot. És 3 újraindulás lesz.
-
iguana
őstag
válasz
maximilian4 #3902 üzenetére
Az EasyRoot-ot használd, mit ír ki az ablakban?
1. ICS fent van a telefonon?
2. Számítógépen fent van a szükséges moto driver?[link]
3. számítógép újraindítása, más usb portba átdugás megvolt? -
R2D20208
addikt
Franc...Eltököltem most gyárival. Hogy tudnám TB vel, vagy CWM mentéssel visszarakni ezeket a beállításokat, ha mégis felraknám újra ?
Na mindegy. Megosztom én is a Screenemet :
1 ; [link]
Apex launcher, Fancy Widget. Óra érintés : ébresztő, dátum érintés : naptár, perc : akksi használat menü.
Időjárás ikon természetes időjárás. Alkalmazások saját egyénileg letöltött ikonokkal bemappázva, szintén egy saját ikon a mappa ikonja. ( van egy összegyűjtött ikonpakkom , mindig azt használom )
2 ; [link] : Média oldal.
Balra húzva könyvjelzők, és egy oldal teendők, naptár.
Gondoltam megmutatom, ilyesmi a használt screenem. Persze variálom folyamatosan.
Kérdés : Ha felrakom újra a Romot, akkor hogy tudnám visszaállítani rajta ? Illetve mi volt, hogy nincs Contacts ? Most már van ?
-
iguana
őstag
Végig zongoráztam újra a simplex rom-ot, íme nálam az eljárás:
1. Marketes, eredeti BM használata
2. ROM konverter, safestrap pipa bent legyen
3. Újraindítottam BM custom recovery módban
4. Átváltottam másodlagos rendszerre
5. Wipe, mindet
6. Install ROM, majd install gsm patch
7. Újraindítás
8. Működnie kell a rom-nak, gsm hálózatra felmegy
9. A dialer így néz ki alapból
[link]
[link]
[link]10. A Contacts így néz ki alapból
[link]
[link]
[link]Az inverter mod felrakása opcionális.
1. Újraindítottam BM custom recovery módban
2. Install inverter mod ezt [link]
3. Újraindítás
4. A dialer most már így néz ki
[link]
[link]
[link]Látszik, hogy bekerült az utolsó fülre az all contacts, így elég megnyitni a dialers-t, és ott van minden contact.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Rootolni próbáltam a razrt de sajnos nem sikerült és nem tudom hogy miért. Mindent úgy csináltam ahogy megtaláltam leírva. Az utasítások szerint haladtam. A telefonon ki van pipálva az USB Debugging, az allow mock location és az unknown sources is. A gépre telepítve vannak a legfrisebb driverek. Csatlakoztatom a telefont MTP mode-ban. 2 programmal is próbálkoztam, a DroidRazrRoot404-el és az EasyRoot for ICS-el is.
Első esetben lefuttatom a DroidRazrRoot404.bat fájlt, vége, de semmi, a teló nem indul újra nem csinál semmit, leelenőriztem a root check-el és nem sikerült. Hasonlóan megpróbáltam EasyRoot for ICS-el. Elinditom ott is EasyRootICS_Windows.bat fájlt lefut, de ott se sikrül. Valakinek valami tipp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tippmix
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest