- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
ronin79 #13256 üzenetére
Nos, pár napos teszt után elmondhatom hogy szép munkát végeztél! Gratulálok! Köszönöm! Egy hiba van benne, a fekete háttérnél a szövegkijelölő nem látszik, de ez sem gond mert a két jelölő kurzor ott van. Plusz a felvillanó kijelzőn lévő értesítés kár hogy nem az eredeti színvilágú, gondolom ez technikai akadály a téma színvilága miatt.
Ez a két apróság eltörpül, és nem árnyalja be ezt a nagyszerű munkát!
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #13310 üzenetére
Én még nem döntöttem el, hogy tetszik-e a Lollipop...
A kikapcsoló menü nekem is hiányzott, egyelőre a power toggles-sel oldottam meg, de jobb lenne egy gyári vagy recovery-s megoldás.
Fényerőt max-on szeretem, a némítást meg widget lockerről oldom meg egy mozdulattal. Ezek így nem tűntek fel.
Viszont a sötét témát szívesen fellökném én is, de asszem XT1033-ra nem jó, ugye ?
Ja meg ha meg bírnám csinálni a magyarítást, az még jó lenne... Egyelőre csak a More locale2... -
Jannn
aktív tag
válasz
ronin79 #13310 üzenetére
A százalékos akksira van egy szuper megoldás, az a neve h percent enabler (program)
Kitkat alatt csak akkor lehetett látni a %-ot, ha már 40% alá merült (fehér akksiban fehér betűk) de lolli alatt 40 % fölött fekete a betű így mindig látszik hogy hogyan állsz.
Az újraindítást sem értem h miért maradt ki gyárilag... Kinek áll érdekében, hogy egy (illetve jelen esetben már sok) megszokott hasznos funkciót elcsesszenek? -
-
Jannn
aktív tag
válasz
ronin79 #13301 üzenetére
Ez a gyári, és nem én vagyok béna, mert ez a szar így működik. Természetesen a rezgés ki van kapcsolva, de ha ALL és PRIORITY módban leveszed a hangerőt, az nem némít, hanem rezget (prioritynél a kivételeknél ugyebár)
Érdekes olvasmány a témához kapcsolódóan [link] (kommentek is)
NONE módban pedig NEM működik az ébresztés, kipróbáltam. Szóval arra is vigyázni kell h priority mód helyett nehogy arrébb bökj a none-ra mert akkor valószínűleg késel másnap...
Nekem arra lenne szükségem h ALL mód legyen, de NÉMÁN. Ezt lehetetlen kivitelezni gyári lollipop-on.. (priorityn össze lehet trükközni, de akkor meg nem villog ha lemaradtál valamiről szóval az sem jó)
-
Kroni1
veterán
válasz
ronin79 #13301 üzenetére
Igen de ha bemèsz a menübe és leveszed a rezgést akkor néma módról vissza váltva se fog rezegni, hacsak nem mész be megint és kapcsolod vissza. Nem?! Ezért meg ne kelljen már bemenni a menübe. Nem tudom miért kellett igy egy egyszerü és logikus dolgot szétbarmolniuk.
Alkalmazkodo fényerö az automatikus állitás funkcio nem?! Inkább ugyhagyom, szeretem ha nem nekem kell még ezt is állitgatni.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #13243 üzenetére
Kevés lesz oda az 5.0.2, az csak a motorháztető alatt hoz újításokat. Viszont ideje lenne már a gyárilag sötét témás frissítésnek, ott majd elkezdünk azzal játszani, hogy vissza moddoljuk fehérre.
Vagy átmegyünk CM12-re ha lesz theme chooser, vagy ha vissza lehetne rakni a KK-s bootloader-t, akkor én simán visszaállnék CM11-re, azon több mindent lehetne csinálni.
-
Kroni1
veterán
válasz
ronin79 #13174 üzenetére
Köszi a Chrome-os tanácsot, sikerült ugy beállitani ahogy megszoktam.
A többi meg remélhetőleg a végleges verzióban javitva lesz! Amugy ez a teszt verzio csinált mégegy érdekeset, akku este 23h-kor még 20-25% körül volt, reggel 5-kor próbálom megnézni h mennyi az idő, erre se kép se hang, 0%-ra lemerült és kikapcsolt. Lehet ez is beáll majd, de ilyet korábban még nem láttam..
-
lanszelot
addikt
válasz
ronin79 #13165 üzenetére
A sima gyári frissítés dőlt be nálam!
No, de mindegy!Más:
Valaki aki jobban ért hozzá, erre nézzen már rá:
Jó-e a téglásodott telefonra?
Sajnos a nyelv miatt nem értem mi ez pontosan.
Elvileg írják a tégla javítását, és ott a nyalóka!
Kérlek gyorsan nézzen vki rá, mert hamar törlik!Ez nem a mexikói, ez egy másik, a braziloktól.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #13160 üzenetére
Valószínűleg más a dac. De ezeknek is kellenek a lib-ek, audio.config-ok. Mondjuk ahogy néztem, ehhez nem kell módosítani a build.prop-ot, de mivel a V4A-hoz kellet, ezért muszáj leszek átírni azt is.
De ezt leghamarabb is szombaton tudom megcsinálni, addig ha van időd és kedved, akkor rá leshetnél...
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #13154 üzenetére
Nálam nincs bootlop, de ha már kirakom az xda-ra, akkor jó lenne, ha mindenkinél működne.
De a friss témát már ezért sem áll szándékomban kirakni, meg pár idegesítő személy miatt, akik nem bírják felfogni, hogy nem az ő telefonjukra készült a téma és ezért nem működik. A gáz, hogy pm-ben is zaklatnak olyan kérdésekkel, amikre ott a válasz a thread-ben és nem is sokat kéne visszaolvasni. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #13041 üzenetére
Na, csináltam TWRP mentést, aztán telepítettem a fájlt, de továbbra sem jó...
Megnéztem, hát ez ugyanaz az alapsáv !!!
Bakker, persze hogy így nem fog tőle megjavulni...
Van régebbi mentésem, visszatolom azt, hátha azzal jó lesz. Ezekben a Nightly-kban változik, változhat egyáltalán az alapsáv? Vagy van értelme egyáltalán a régebbi mentést próbálni ? Nem emlékszem, azzal használtam-e GPS-t... -
-
-
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
ronin79 #12956 üzenetére
Fincsi ! Grat
Én még várok, XT1033-ra nincs még L, de ha lesz, arra feltolnám ! Jó lenne rá ?
A CM-mel tudnál segíteni ? Van ez a Moto camera, ami hol elszáll, hol Nightly frissítés után tűnik el. Most meg sem frissíteni, sem letörölni nem tudom... Így újratelepíteni sem lehet... Mi lehet a megoldás, megszoktam már... -
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12853 üzenetére
Ennyire jutottam a settings témát illetően, így annyira nem nagy katyvasz az egész. Nagyon meg kell válogatni a szövegszínt a framework-ben, hogy a többi alkalmazásba ne nagyon rondítsak bele.
Így sem az igazi, de egy fokkal jobb szerintem, mint a délelőtti. Viszont ha van valamilyen ötleted a szöveg színét illetően, ne tartsd magadban.Ha valaki igényt tartana erre, akkor feltöltöm valahová, de ez még béta fázisban van.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12853 üzenetére
A 4way reboot jó lenne, de ha jól rémlik, ahhoz a .jar fájlokhoz is hozzá kell nyúlni, vagy tévedek?
Én sem nyúlok a következő verzióban a framework-be, mert akkor át kell hozzá szabni azokat a google alkalmazásokat is, amik szorosan kapcsolódnak a framework-höz. Beállítások, tárcsázó, névjegyek, ezeknek este komolyabban neki is fekszek.
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12851 üzenetére
Az értesítési panel színét használtam a beállítások hátteréhez is.
Viszont maradt pár hiba, ami nagyon böki a csőröm, úgyhogy este elkezdem előröl. Találtam egy másik leírást az xda-n, amit ha step by step követek, akkor egy ordas nagy katyvasz lesz az egész. Úgyhogy az felejtős, kénytelen leszek saját kútfőböl összehozni, max a színkódokat szedem össze.
Mondjuk kérdés, hogy van e egyáltalán értelme bajlódni az egésszel, ha februárban jön az 5.1-es frissítés, amiben az UI-ban is változtatnak...
Te hogy állsz a dologgal? Sikerült már az inverz helyére berakni a témát?
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12751 üzenetére
Na én is megnéztem mit lehet kihozni, de nekem valahogy fapadosnak tűnik az xml használat, nincs benne sok bonyolult dolog.
Ez az első próba, amolyan teszt jelleggel, kb 5 perc alatt sikerült összehozni, úgy, hogy csak a Settings.apk-ba túrtam bele.
Gyanítom, hogy ha a holnap délutánom rááldozom, akkor simán át lehetne témázni az egész rendszert.
Mondjuk engem csak az Settings fehérsége irritál, de az összképhez a lebegő értesítéseket is át kell szabni, így nem úszom meg a SystemUI átszerkesztését...
-
ronaldo
őstag
válasz
ronin79 #12832 üzenetére
Na igen, így már ment. Fura volt, mert Nexusnál nem tapasztaltam ilyet, ha fent volt a driver akkor fent volt - vagy már csak nem emlékszem, hogy mikor raktam fel.
No azért belefutottam még egy problémába: miután felkerült a gyári 5.0.1 rom, raktam fel TWRP-t, és próbáltam egy romot, mégpedig ezt. Viszont telepítéskor "...error executing updating binary in zip ...."
Így gondoltam, adb sideload segítségével ráküldöm újra a gyári 5.0.1-et (TWRP-n), erre ott ez fogad:
Error executing updater binary in zip '/data/media/0/sideload.zip
Ez így kicsit gáz, mert jelenleg nincs rajta OS... Mit tudnék felrakni rá? Ilyen hibával eddig pláne nem találkoztam.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
ronin79 #12832 üzenetére
Sokaknak ez a 60k körüli összeg is sok egy telefonért, másnak (pl. neked vagy nekem) meg lényegében egy játékszer. Én is úgy vagyok vele, hogy patkolom mert szeretem/fejlesztek rá (ezért jó ha van root).
Vettem 1 hónapja egy galaxy tab s 8.4-et (az ~100 pénz körül van) pár nap tesztelés után rootoltam (amivel 2 év gyártói gari ugrott, mert nem lehet gyárira visszatenni egy flagállítás miatt), egyszerűen azért, mert nem egy agyonkorlátozott készüléket akarok. Ha jön rá lollipop kb. első között leszek aki felteszi, mint ahogy itt is.
Van akinek a gari a mindene, cserébe korlátozott vasat kap, van akinek fordítva.Mondjuk egy ~260ezres iphone6plus-nál lehet nem elsők között jailbreakelnék (ha egyáltalán van), de ha menne megpróbálnám (és egy nagyon dizájnos ajtókitámasztó ékem lenne ha nem sikerülne)
-
mobilizmo
addikt
válasz
ronin79 #12824 üzenetére
Szerintem meg drága, persze nem ár/érték arányban, hanem abszolút értékben értem. Én magamat kütyü buzinak tartom és megtehetném, hogy ennél jóval drágább készüléket vegyek (főleg mivel nem veszek félévente újat), de nekem valahol 50-60 kHuf környékén van az a lélektani határ amitől már egy mobil drága. Ez csak egy telefon, ami persze hasznos, meg sok mindenre jó, de mégis csak egy szar mobiltelefon, egy filléres cucc, ahhoz képest viszont nekem drága. Általában nem vagyok ellene egy kis szerelésnek (sőt, középfokú végzettségem szerint repülőgép műszerész lennék, igaz egy percig nem dolgoztam szakmában), de pont az ára miatt nem mernék belefogni.
-
-
mindanee
tag
válasz
ronin79 #12754 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen.
Egy kicsit megszenvedtem vele, de sikerült felrakni.
Viszont egy furcsaságot tapasztaltam:
Ha az "Adaptive brightness"-t bekapcsolom, a fényerőt pedig a nulla közelébe húzom, akkor a képernyő háttérvilágítása elkezd pislákolni.
Nem teljes fényerővel pislákol, csupán - feltételezem, hogy - azzal a minimálissal, amire a csúszka be van állítva. (Tehát nem stroboszkóp lesz ilyenkor a telefon, hanem halványan villódzik a backlight.)
Ami még kell hozzá az a teljes sötétség, normál fényviszonyok között nem látható ez a pislákolás (bár akkor maga a kijelző sem). Szóval az éjszaka/teljesen sötét szoba kell, hogy előjöjjön a bug
És akkor az első kérdés: érthető a jelenség, amit tapasztalok?
Második: van aki szintén belefutott hasonlóba?
Kieg.: Eddig nonGPE 4.4.4-em volt, azon nem tapasztaltam ezt a jelenséget.
Ha van valakinek tippje, hogy mi ez, illetve hogyan lehet javítani, az ne kíméljen
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #12756 üzenetére
Vasárnapnál hamarabb nem lesz időm ezzel szórakozni. Nem is az adná fel a leckét, hogy másolgassak, hanem a tesztelés, finomítás.
Na meg kész p.csa, meleg málé alapon egyszerűbb is...
Meg esetleg, ha flashelés után elk.rnám a rendszert, időm nem lenne rendbe rakni.
Most amúgy az elsődleges a viper rendbe rakása lenne, mert ha túl sokáig a ramban marad, akkor nem működik, csak akkor tér magához, ha kilövöm és újra elindítom. -
-
mindanee
tag
válasz
ronin79 #12536 üzenetére
Sziasztok!
A leírással kapcsolatban kérdés:
Jól értelmezem, hogy semmilyen bootloader/root okossággal nem kell foglalkozni?
Tehát ha nem 4.4.4 GPE-m van, akkor simán át tudok állni a GPE-s 4.4.4-re (teljesen szűz rendszer lesz) és aztán 5.0.1-re a leírás szerint, ugye?
Lehet buta kérdés, de még nem érzem magam otthonosan a telefon buherálásában és inkább rákérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- Linux haladóknak
- Gaming notebook topik
- Wise (ex-TransferWise)
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest