- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
ronaldo #16637 üzenetére
Nagyon nem kell keresgélni a CM letöltéseket: [link]
Az automatikus build szervereket leállították, de úgy néz ki a régebbi letöltések még működnek.Nekem is ilyen kinézetű kamerám van, csak 5m-es zsinórral. A camerafi nem megy se cm alatt, se miui alatt. Ugyanez a kamera a redmi2-vel sem megy, nexus7 cm14.1 alatt viszont működik camerafi app-al.
Az én kamerám USB Detective alatt így néz ki:
Camerafi alatt mikor bedugom a kamerát, akkor egy pillanatra bevillan, aztán kiírja hogy leválasztva, és nem megy. Viszont most találtam egy programot, UsbWebカメラ, ezzel simán megy a kamera a moto g-n legutolsó CM14.1 dec.25 builden.
-
R19
senior tag
válasz
ronaldo #15937 üzenetére
Éppen most akartam írni a particionálással kapcsolatban, látom közben megoldódott.
Driver téren nincs semmi használható ötletem.A ResurrectionRemix nekem egy párszor rebootolt így felraktam a cm-12.1-20151030-NIGHTLY-t és a gapps-ot innét.
Eddig teljesen korrektül fut, gyors, stabil, remélem így is marad. -
ronaldo
őstag
válasz
ronaldo #15936 üzenetére
Végül a particionálás volt a megoldás, tehát system ext4, data f2fs.
Az meg érdekes, hogy a saját otthoni gépemen a TWRP alól az usb storage meg az mtp mode sem működik, nem ismeri fel a gép (pedig minden driver fent van ami kell, elég sok telefonra raktam ezzel főzött romokat, recoveryket: motorolákra, nexusra, asus tabletre, etc.), a céges gépem viszont igen, usb storage meg mtp mode is megy. Mindegyik windows 8.1. Más látott már ilyet? Eszközkezelőben nem jutok semmire, sárga felkiáltójeles Android-ot ír amikor USB storage van mountolva, de nem tudom milyen drivert kellene felrakni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged