- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Koszi szepen! Azert fura, ezek szerint digitizer hiba, amit valahogy me'gis szoftveres dolgok is elohoznak, pedig nem latszik osszefugges. En is CM10-zel nyomulok, mondjuk teny, hogy idonkent par progi fc-zik, amit eddig elviseltem, lehet ujra kene rakni... de akkor ha van a hardverhez is koze, akkor tisztabb csereltetni. (Mondjuk a Droid 4 eseten is el kene ezt adni, en meg ilyen hibaval ugyse hirdetem meg, vayg hibasnak.)
-
-
wander
tag
Nekem is olasz a teló. Nekem alapból 2.2.2 volt rajta. Frissítettem 2.3.4-re, de nem találtam a legstabilabb romnak. :S Aztán ráraktam a 4.0-t, az sem volt jó és ezért visszaraktam rá a 2.3.4-et. Este még simán ment semmi baja nem volt reggel meg már be sem kapcsolt.

Azóta meg szervizbe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

előtte nekem már volt hogy olyan durván nyomkodta és nem engedett semmit megnyomni hogy még újraindítás se segített. Akkor volt hogy órákig használhatatlan volt. CM10 óta tökéletes