Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
tvse1995
üzenetére
A 4GB nagyon minimum. Egy hasonló gépen: Core2 T7800 2.6GHz, 4GB ram, NV 8400M 256MB, hát.. épphogy eldöcög, előtte tölt vagy tíz percig. És kerreg mint állat.
Nálad a 100% közeli cpu nem jó, a javának ezzel nem kéne tudnia annyira kihasználni normál esetben.Ha kisebb gépigényű pakkot szeretnél, akkor a Karma-t tudom ajánlani, az remekül fut, és közel hasonlóan meg van tömve. Kb ezer hozzászólással korábban, találsz is vele kapcsolatos infókat, tapasztalatokat.
-
törölt tag
válasz
tvse1995
üzenetére
extra utilities adja, nem varázslós a mod
igazából csak annyit csinál amit a többi blokkja a modnak. kiegészíti a többi modot, ad némi segítséget a kezdéshez. ezzel a spawnerrel lassú lesz az irányított spawnolás. de működik, olcsó, könnyű, szórakoztató
mert az elején kevés cuccod lesz amivel fel tudsz kapkodni spawnert, és ritkán költözöl pont spawner fölé. akkor meg már kéne tesseract vagy endertank, chunkloader, szintén inkább későbbi cuccok
egyébként itt van róla leírás -
törölt tag
válasz
tvse1995
üzenetére
én általában egy cursed earth mob spawnert szoktam csinálni, az ugye spawnol random mobokat eleve, az megy grinderbe, az essence meg megy spawnerbe. egy helyen egyszerre le van tudva az irányíott spawn és a random is. jó mondjuk kell hozzá egy chestekben található dicision sigil, egy enchant table, 8 redstone, éjfélkor elvégzett áldozat, és kész is. silkhez meg ott a rock cutter, tölthető, és miven terjed a cursed sötétben, ezért kvázi végtelen az utánpótlás

-
Serricon
senior tag
válasz
tvse1995
üzenetére

Az igényekhez igazodva Direwolf20 1.5 v2 pack lesz belőle.
Ebben benne van a legtöbb mod amit írtatok, így nem kell majd sufnituningolni.
Fut a pályagenerálás, a jelenlegi tempóval kb fél nap és végez a landgenerator..
aztán kiderül jó lett-e amit csinált ha lesz dynmap konfigolva a szerverre.. 
Ma ráérek, szóval még azis lehet hogy ha minden működik elsőre akkor estére/holnapra játszható lesz. -
kmisi99
addikt
válasz
tvse1995
üzenetére
Én is mindcrackeltem amit észrevettem és nagy érvágás volt számomra hogy nem volt a mindcrackbe mystcraft. Na meg a driewolfban nincs pár advanced gép de azokat könnyű berakni.
Tényleg valahogy nem lehet hangot adni a gépeknek? A tekkitbe én nagyon szerettem pl az IC2 es gépek hangját most meg meg se mukkannak FTB-n.
-
Cucuska2
addikt
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
tvse1995
üzenetére
magyar sajnos nincs
... deeee, angol az bőven. szal ha nem problem akkor: Tutorial fórumEgyéb vidók is akadnak. Pl.: a "lets play..." széria.
BCről hááát a weboldalon elég alapos videók vannak (bár ez nem friss letöltéssel bír, 2.2.4 a legfrissebb) + a yogscast mindíg veled van

lololol EZ még nekem is tök beteg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
brd
nagyúr
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
tvse1995
üzenetére
Konkrétan 1ikben sincs. Buildcraft.
Párdon BTW-ben van. valami gyűjtőkosár, ilyen szűrőkkel meg minden.
Már editáltam, sajnálom a hibás "cáfolatot"

De a BC mindenképpen jobb.
-
sto1911
veterán
válasz
tvse1995
üzenetére
Ahhoz meg jol jonnek a szornyek, amik szinten nem jonnek elo... (Egyebkent kosz a tippet, osse jottem volna ra!)
Holnap nekiugrok megint, hatha.Ha a palya keszitojenek volt egy kis elorelatasa, akkor a szigettol 24-50 tavolsagra korbe lenne rakva egyreszt szorny, masrest animal spawnerrel.
-
sto1911
veterán
válasz
tvse1995
üzenetére
Igen, boven tavolabb vagyok. A bonemeal-t sajnos elhasznaltam, ezert is lenne jo, ha jonnenek a mobok. Egyebkent kozben bekoszontott a tel, a fele farmot legyalulta, valamint az egyetlen barna gombamat is elvesztettem

De szerintem allatok sem jottek volna, mivel az osszes foldet elhasznaltam, ill. az also szintig leastam, es szetteritettem a felso 2 resz foldet.
-
-
X3B6O0X
aktív tag
válasz
tvse1995
üzenetére
Elméletileg ahol van arany, attól a szinttől már van Lapis is.
Holnap kiderül, mikor jelenik meg az 1.8.
Annyi minden lesz benne, hogy le sem lehet írni, inkább írok egy linket, ahol meg lehet nézni mindet: [link].Most néztem, a lapisból legtöbb a bedrocktól számított 17-19. rétegben van.
Szerk.: 32.
-
föccer
nagyúr
válasz
tvse1995
üzenetére
Passz, jó kérdés. Az alapja egy 150*150-es kocka. Persze rengeteg földet kellett elbontani és feltölteni. De be kell vallanom, hogy nem teljesen egyedül csináltam. Főleg a project elején. Kistopi85 rengeteget dolgozott Gyak az alapozás felét Ő csinálta. Ezen kívül sok-sok alapanyagot kaptam (bartelben ment a cserebere).
Egyébként kb 2,5 hete készül.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igazából csak annyit csinál amit a többi blokkja a modnak. kiegészíti a többi modot, ad némi segítséget a kezdéshez. ezzel a spawnerrel lassú lesz az irányított spawnolás. de működik, olcsó, könnyű, szórakoztató 
alapbol biztos. Van valamelyik modban uncrafting table de valszeg azzal se menne mert nem craft tableben keszult
. tesztvilágban próbálgatom a formát már egy ideje, de nem sikerül olyanra faragni ami be is jönne
meg kellene hozzá a facade kompatibilitás is, meg ez eleve egy direwolf 9x9 csak a földben