- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1406 üzenetére
Munkaeszközként használom. Nem akadtam bele én sem a te általad mondott hibákba. Ha ez nálad rendszeres, gyaluld le a telót és lakd be újra. Recoovery-vel.
Más:
Érdekes dolgok döntik el emberek napjait. Az rendben, hogyha nagy gáz van valamivel akkor körbejárom, de hogy bármilyen hír ami felröppen és koránt sem biztos, hogy úgy alakul eltántorítson attól amit szeretnek... Hát nem tudom. Persze mindenki másként éli meg ezeket. WP-nak már a 7-es verziónál temetést rendeztek, de megéltünk a 10-et is. Természetesen ez az én nézetem. Ne vegye senki magára... Vásárlás előtt megtapiztam a felsőkategóriás telókat. Samsung Galaxy S7-el kezdtem. A cégemtől kaptam androidos készüléket, amit sehogy sem tudtam megszokni. 1,5 év után eljutottam vele odáig, hogy váltanom kell, de semmiben nem győzött meg az S7, de főleg nem az android rendszer. Alternatíva volt az IOS, de dualSIM híjján ( tudom, hogy vannak rá külső kütyük, de nah. Ne kelljen már azt is töltögetni meg hurcibálni...)nem jött a képbe. Lumia 950XL kézbe fogva utolsóként a lumia 920-am jutott eszembe így nem is volt kétség, hogy mit válasszák. Vicc az volt számomra, hogy a másik két nagyágyú között dől el a választás, de csak a wp mellett döntöttem. Munkahelyemen windows-t használok, nekem ez a rendszer megfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest