Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
hroberto #1930 üzenetére
Itt azért többről van szó. Az, hogy egy adott gyártó milyen szerencsétlenül nyúl bele rendszerbe egy másik dolog. Ha OS szinten nézzük, akkor is vezet a MS ebben a dologban. Itt tényleg teszternek nézik a felhasználókat. Ennyire töményen ez sehol nem jellemző, ezt kár szépíteni. Ettől még szeretjük, de megértem ha valaki emiatt utálja (meg).
-
hito
nagyúr
Nektek is jött frissites? Eddig jo. Amióta frissitett nincs Áruház, nem tolti be
Az Edge viszont határozottan gyorsabb lett.
-
hito
nagyúr
"Ja és mit csinál az állatja, nem azokat törli ki amiket kijelöltem, hanem random."
Na nekem ennél a pontnál vált totál hiteltelenné az egész. Hagyjuk már, hogy random törli a leveleket. Van ott akkor user error, mint a ház!
De ezzel a fél mondatoddal agyionvágtad a többi 100-at, mert innentől nálam nincs hiteled ebben a dologban. Olyanokat írsz, hogy az ember haja égnek áll, és totál levágos, hogy vastagon benne van a rendszerrel kapcsolatos analfabétizmusod.Nem kell megharagudni ezen, inkább fogadd el, hogy nem csak a készülék tehetett a kapcsolatotok becsődöléséről.
-
-
hito
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1858 üzenetére
Igen köszi! Már priviben is jelezték
-
hito
nagyúr
Van egy idegesítő problémám most a rendszerrel. Akármit csinálok, önálló életet el a wifi kapcsolom. Kikapcsolom a wifit, majd magától visszakapcsolja. Tapasztalt valaki hasonlót?
-
hito
nagyúr
válasz
Brutális #1785 üzenetére
A gond az, hogy a kijelző a legértékesebb része ennek a készüléknek. Alaplapért szerintem maximum 20-25eFt-ot kérhetsz. Megnéztem, sajnos e-bayen is 50 pénz a kijelző bele.
Egyébként 30eFt-ot ha adnak érte így ahogy van, akkor azt be tudod forgatni egy 1520-ba, amit jobban szerettél. Kb. 20-25eFt-ot kéne hozzátenned, tehát fele annyiba lenne a buli ha 1520-ra váltanál, mintha megcsináltatnád a kijelzőt és használnál egy olyan telefont, ami nem tetszik annyira.
-
hito
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1771 üzenetére
Kitartás, én is majd hülyét kaptam
-
hito
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1763 üzenetére
Amikor írtam, akkor néztem és volt még mindegyikből. Ezek szerint valaki(k) ráugrott(ak) itt a topicban
Sajnálom
Egyébként szerintem az nem sima fehér műanyag. Olyan nem is volt. Az fehér bőr, az enyém is az. A másik meg fekete bőr.
-
hito
nagyúr
Még ha a szenzor ugyanaz is lenne, a lencserendszer teljesen más. Ennek 1.9-es a rekesze, annak asszem 2.2 volt.
MOZO-ról jut eszembe: ma vettem hozzá 1 fekete és 1 fehér bőr hátlapot Bestbyte-ban. 2eFt volt darabja. Még tuti van, siessen, aki ezt nézte ki, de sokallja a 10-14eFt-os árat.
-
hito
nagyúr
Nem adom és 930-am nagyon rég volt
Már le is vettem a hirdetést. Note 5 lett volna helyette, de végül nem jött össze a dolog és nagyon nem bánom. 930 tetszett, de sok gond volt vele (gyenge mikrofon, gyenge hangszóró, készülékháztól elváló kijelző, stb.). Még 8.1-gyel használtam, azzal nem volt nagy élmény, és mivel win10m-lal még nem volt hozzá szerencsém, így véleményt sem tudok alkotni igazán. Egyébként idegesített, hogy nem volt bővíthető, viszont külsőre, anyaghasználatra nagyon ott volt. Igényesebb volt szerintem, mint a 950 XL. 1520-at próbálnám most ki w10m rendszerrel. Na az izgat, és annál kb. ugyanez lenne az én kérdésem is, mint az eredeti kérdezőjé
-
hito
nagyúr
Használ valaki Proshot kamera alkalmazást? Én még régebben megvásároltam, most letöltöttem, használnám, de nem menti a dng-ket a jpeg mellé, pedig be van pipálva a save original opció.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Csak beköszönök, mert ma cseréltem le a Note 4-emet egy XL Dual-ra unalmamban
Erre azért nem gondoltam. Úgy hoztam el, hogy ezt nagyon meg fogom bánni, mert volt már dolgom WP-nal, legutóbb egy 930 személyében WP8.1-gyel. Na ez valami egészen más. Keresem az állam, mert rendesen letépte. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire jó is lehet a WP. Most úgy érzem, hogy ha elég későn is, de beért a rendszer. A telefon meg tényleg nagyon jó. Kezdetnek ennyi, illetve ennyit az előítéletekről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest