- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Szia!
Ezt a 164-es build-et nem lehet valahonnan letölteni? Nekem még mindig nem jött meg.Szinte minden nap bekapcsolom, hogy keressen frissítést de semmi.Hogy tudnám előcsalogatni?
A legfrissebb fw. mi a száma? A W. Dervice R. Tool azt írja ki hogy a legfrissebb Sw. van a telefonomon de én már nem hiszek neki.
Köszi. -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Ha hívnak nem csörög ki a telefonom hanem azt mondja, hogy a hívott szám jelenleg nem elérhető hívja később. Mit állíthattam el. Most csináltam visszaállítást és lehet hogy valamit rosszul állítottam be, de nem tudok rájönni, hogy mit. Előtte jó volt.
Köszi -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogy tudnám megváltoztatni a Microsof fiókomat.
Köszi! -
kakuk100
őstag
Nekem is fent van a W. Insider a telefonomon és még mindig nem kaptam meg a 71-es bl.ot. Szerintetek mi lehet az oka?
-
kakuk100
őstag
válasz
tomboy0013 #945 üzenetére
A HR az az alaphelyzetbe állítás? Van más lehetőség is?
Köszi -
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #497 üzenetére
Köszi! Igazán nagyon kedves vagy!
-
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #495 üzenetére
Köszi még a HR kéne, mert ez az első Wp.-om. Eddig Android volt.
-
kakuk100
őstag
Nincs senki aki tud nekem válaszolni 466? Nem vagyok hisztis pics@
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet a HR et a legjobban megcsinálni, és mivel tudok teljes mentést csinálni ami mindent ment és persze vissza is lehet állítani?
Köszönöm! -
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #383 üzenetére
Ma csináltam egy pár képet 4:3 beállítással és azt írja ki egy pár képnél, hogy Alkalmazás keresése az áruházban ehhez a feladathoz telepíteni kell egy megfelelő alkalmazást.
Mi a véleményed? -
kakuk100
őstag
Sziasztok! Ide is beírom hátha valaki tud segíteni. Milyen nevű alkalmazást töltsek le az Áruházból, hogy minden képet meg tudjak nyitni amit a telefonnal csináltam?
Előre is köszönöm! -
kakuk100
őstag
Megmondanátok, hogy melyik Insider Preview van neketek letöltve?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged