- iPhone topik
- Android szakmai topik
- 69, 100, 200, 5000, 6000
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbodza
tag
Sziasztok! A fast ringes buildet felraktam (14926) és 2 gondom van: nincs hang az ébresztésnél és még mindig nincs hang a Térképekben. Valamelyikre van megoldás?
Köszi! -
kisbodza
tag
válasz
zsoltzsolt #2648 üzenetére
Imádtam a 930-at, de a 950 pótolta a hiányosságait. A 930 szerintem gyönyörű, de a glance és a bővíthetőség hiánya zavart legjobban. (előtte 820-am volt..) Előbb-utóbb beruházok egy Mozo hátlapra, azzal sokkal szebb lesz a 950. Nem bántam meg a váltást.
-
kisbodza
tag
válasz
zsoltzsolt #2645 üzenetére
Igen
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Van egy szelfi botom, de nem működik. Van egy kamera gomb a nyelén, és a fejhallgató csatlakozóba kell bedugni egy kábelt. A nyelén lévő gombot megnyomva természetesen a média hangerőt állítja. Van erre valami alkalmazás? Köszi előre is a segítséget!
-
kisbodza
tag
válasz
Cooley18 #2297 üzenetére
Szia!
Hááát, siralmas lett a végeredmény. :-( A videó minőségével nem volt baj, tényleg nem remegett, nem próbált fókuszálni, viszont 30 percnyi felvétel után egyszerűen kiírta, hogy váratlan hiba, és nem mentette al a fél órás ovis ballagást. Tök nyugodt vagyok, és boldog
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Rs build van fenn 14342, és most próbáltam videót csinálni, mert holnap ballag a kislányom az oviból, ezért fontos, hogy jó felvételt csináljak. A videón 3-4 mp-énként "remeg" a kép, olyan, mintha mindig fókuszálna. Digitális képstabilizálást próbáltam ki és bekapcsolva is. Valakinek javaslata??
-
kisbodza
tag
Nekem csengőhang problémám van. Fast ringen felraktam a redstone-t, de kamera szarakodott, ezért visszaraktam a .164-et. Azóta volt 2 HR, meg visszaraktam a redstone-t, de csengő-és üzenet hangot nem tudok beállítani. Az ébresztőnél működik, minden oké, felajánlja, hogy a saját zenét akarom, sd kártyáról, vagy belső tárhelyről, de a csengőhang és az üzenet hang nem működik, csak a saját hangok közül választhatok. Találkozott már valaki ilyennel?
-
kisbodza
tag
Sziasztok! Én is feltettem a .63-at, ahogy megvettem a 950-et. Nulláról belaktam, de most kb. 2 naponta újraindul. Éjjel felébredek, ránézek, kiírja, hogy üssem be a pin kódot, mert a készülék újraindult. Hétvégén még megpróbálom a "szokásos" HR-t 🙂, vagy esetleg más is segíthet??
-
kisbodza
tag
válasz
blackmajesty #1032 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy ha elhúzod a kezed a közelségérzékelő felett, akkor megjelenik a gyorsnézet képernyő. Érdekes, mert nekem működik 950-en...😯
-
kisbodza
tag
válasz
tomboy0013 #1006 üzenetére
Szia! Szerintem hasonló, nekem ugyanúgy 1,5 napot bír. Nekem a 930-cal sem volt baj az üzemidővel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest