- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy Google táblázat ahol a redditesek elkezdték gyűjteni a különböző forrásból származó kábel tesztek (legtöbb ezek közül Benson Leung, a Google mérnöke által történt) eredményeit, plusz mellé amazon linkekkel és pontos márkanévvel: [link]
A normálisak között van pl. Anker ami a brit amazonon 6 font (szállítás nem tudom mennyi), én nexus 5x kapcsán nézegettem ezeket
Tehát szerencsére nem arról van szó h bitang drága lenne a tuti probléma mentes kábel (egy jó minőségű HDMI kábel többe kerül és most nem az audofil 100 ezres marhaságokra gondolok)Az a kábel ami konkrétan kicsinálta a google-os manusz gépén az alaplapot nemcsak sz*r ellenállásokkal volt felszerelve, hanem f*szán összekötötték a föld és a Vbus tüskét a kábelfejeken
Lásd itt: [link] -
Vovi1
aktív tag
Két szerintem visszatöltési hibát találtam: A megszokott ébresztéskor nem üvölt, néma marad. Ha egy perccel is arrébb teszem, akkor jó. Valamiért blokkolja a hangot, vagy összeveszik a régi és az új hang. A másik a csengőhang. amit meg sem tudok adni alapban. Egy külső programmal sikerült felvarázsolnom a 4 megszokott hang egyikét- más néven fut, mint a file(?), ugyanakkor ha lemegy a zene, folytatja egy másikkal a 4 közül.
Bosszantó valóban, hogy nem írja ki az üzeneteket, sem sms, sem e-mail. A WhatsApp legalább az ikonon kijelzi ha jön valami. A beépített zenejátszó borzasztó, de szerencse vannak jó külsők, pl Core Player, mappát is lejátszik, nem kell mindent listába tenni.
A net valóban igen gyors, látványosan gyorsabb, ugyanazon a 4G hálózaton, mint a 830-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged