- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz
Klaus Duran #4369 üzenetére
Egyszer volt nekem ilyen. Simanrestart elég volt.
-
pprod94
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2554 üzenetére
Redstone, Insideren.
Nekem azóta nincs random restart.
-
pprod94
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2552 üzenetére
Rs-sel próbálkoztál?
-
pprod94
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2550 üzenetére
Még TH2-n vagy?
-
pprod94
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2548 üzenetére
Huhú, akkor nálad jóval több a baj.Mégsem nagyon panaszkodsz
Gondolom jó pár HR-en túl vagy te is. -
pprod94
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2545 üzenetére
Ilyen nem létezik, hogy mindenkinek máshogy fut!
Kezd vicc jellegűvé válni ez az egész.... Valaki a kezdetektől hibátlanul használja TH2-vel, mindenki más szenved. Nekem az RS egy ideje pazar, van pár apró baromsága, de az újraindulástól tudtam volna falnak menni. Ez végre legalább jó. Sosem lesz egységes.. R.I.P. 8.1 !
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2417 üzenetére
Ezt nem értem.
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/microsoft/lumia-950-single-lte-p326297599/
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2078 üzenetére
Hmm. Akkor hiba volt updatelni.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
Klaus Duran #2076 üzenetére
Azért kérdezem, mert 10 hete vettem, ebből nyolcat szervizben volt és ha nektek is indul random újra nem adnám be újra. Ez már egy új készülék. Nem csak híváskor fordult elő. Nem annyira gyakori, de ha másoknak is előfordul már nem kínlódom szervizzel...
-
Ulaci
tag
válasz
Klaus Duran #2023 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
-
hroberto
veterán
válasz
Klaus Duran #1703 üzenetére
Nálam a 164-es buliddel egy restartot leszámítva kifogástalanul működik. De azért szégyellje magát az MS, hogy egy ilyen cég ennyi idő alatt nem tud összerakni egy normális OS-t.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Klaus Duran #1184 üzenetére
Én nagy hasznát veszem! Nem azt mondom, hogy hibátlan, főleg az Edgen lenne még mit dolgozni, ugyanakkor párszor már az is előfordult, hogy használat közben egyszerűen megfeledkeztem róla, hogy nem egy valódi asztali gép előtt ülök, ami azért sok mindent elmond...
-
Tottalino
tag
válasz
Klaus Duran #1196 üzenetére
Trollkodni? Te miről beszélsz? Te nem olvasol? WP fronton mi fogyott a legjobban? Igen, az 520. Tehát a 950 és a continuum a fasorban sincs, és nem is lesz az ára miatt. 930-ból sem fogyott annyi mint a 640-ből.
Szerinted mennyire éri meg erre fejleszteni? A válasz adott, amennyire érdemes wp-re fejleszteni. Nem érdemes.
Te nem olvasol fórumot? Nagyon sokan a w10 "sikere" láttán visszamennek a droidra. Gondolod, hogy ezt csak mi olvassuk, a fejlesztők nem?
A w10 majd egyszer kész lesz. Na, majd egyszer lesz app is. Ha még marad felhasználó.Lehet, hogy még is csak te trollkodsz?
-
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1184 üzenetére
Nem igazán.Részletre vettem. Így csak 127 volt.
Pacee87
Continuum?+30 ropiért?Egyenlőre nem kösz. -
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1174 üzenetére
És addigra hol lesz már a 950.
-
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1172 üzenetére
Akkor tehát mindegy hogy 160-ért veszek telefont vagy 40-ért.Ok.
-
nbukta77
addikt
válasz
Klaus Duran #1013 üzenetére
Nekem magaval a rendszerrel nem lenne bajom. Az alkalmazasok sebessege viszont katasztrofa. A facebook az semmire nem jo. Meg sem kozeliti az ios verziot. A viber detto. Tolt vagy egy percig.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Klaus Duran #1013 üzenetére
Engem régen sem a rendszer sebessége fogott meg WP-nél hanem a folyamatossága. Mindenre azonnal reagált az androidos csúcs telókkal ellentétben. Összességében lassúbb volt de a finom animációkkal fürgének tűnt a rendszer. Jelenleg a W10-zel is hasonló a helyzet, de azért már meg lehet 1-2 helyen figyelni a lassabb reakciókat például a Store-nál. De az alkalmazásváltásoknál és a Kezdőképernyőre való visszatérésnél gyorsabb mint a 8.1 volt a 930-am. Tehát azért van ahol fürgébb a rendszer mint régen.
-
myckey
veterán
válasz
Klaus Duran #916 üzenetére
Ne rémisztgess, egynek ez is megtette.
-
monosgeri21
tag
válasz
Klaus Duran #875 üzenetére
Mit?
-
pzstm
titán
válasz
Klaus Duran #870 üzenetére
nyomogatom összevissza, szorongatom, rálépek a hátára, de semmi (pedig BobTail megmonhatja, hogy nem egy nádszál legény vagyok....)...semmi recsegés, pedig én azt olvastam, hogy recsegnie kellene...már többször le is vettema hátlapot hátha megjavul...de úgyfest nem akarja az igazat
-
Amiens
tag
válasz
Klaus Duran #702 üzenetére
Tudom! Már csak azért is, mert nekem is!
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #682 üzenetére
Én használom.
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #651 üzenetére
A szolgáltatók olyan szerződést kötnek amilyét ki tudnak sajtolni. Pl a telekom ad display dock-ot, a voda nem. Ebből arra következtettem, hogy a 1520 bol tanulva a Telekom bem szerzett be eleget a 950 bol.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Klaus Duran #641 üzenetére
A Spotify egy kalap szar. Egy éve várok arra, hogy lehessen telóról másik eszközre lejátszani, mondom ~egy éve jelent meg ez a feature. Mindezek mellett ráadásul szarakodik állandóan, fagy, nem tölt be stb...
Valószínűleg leszarják a WP-t.
-
Snookerface
csendes tag
válasz
Klaus Duran #641 üzenetére
Igen, szerintem is DS miatti probléma lehet. Most fel is raktam rá insider .36 -ot. Kíváncsi leszek megjavul-e azért is fura a dolog mert az XL is DS, ott ilyen problémám nincs es nem is volt korábban sem.
Amúgy igen, a 950 nálunk sem recseg. Csak az XL a gyári hátlappal. -
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #589 üzenetére
Egyelöre visszaköltözök a 930-ra, aztán meglátjuk. Most nincs a piacon olyan ami nagyon megmozgatná a fantáziámat! Talán a google referenciakészüléke lehet a befutó, mondjuk az LG féle. ...állítólag ott nagyon odateszik magukat hogy a HW/SW opt. zsír legyen. hallottam jókat a marshmallow/LG nexus párosról...
...egy bajom azért van vele: ronda mint a bűn!
-
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #562 üzenetére
Két hét hosszú idő!
Tessék, eladom:
[link] -
Pacee87
aktív tag
válasz
Klaus Duran #582 üzenetére
A leírásod alapján pl. azt le lehetne írni, hogy rapszodikusan működik, az esetek többségében nem ismer fel (közismert) zeneszámokat [amiket más platformon felismer], több telefonnal is kipróbáltam...
Ezzel esetleg megy valamire a fejlesztő...
-
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #575 üzenetére
...vettem! ...el is adtam!
-
tomboy0013
veterán
válasz
Klaus Duran #569 üzenetére
Nekem 930-on is sokszor előfordul, hogy rányomok a felismerő gombra és azonnal hozza a eredményt, nem android specifikus dolog
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #569 üzenetére
Megnéztem a 920 on és párom 930 án. A keresés közbeni vizuális megjelenítés sokkal gördülékenyebb mint a 950 en. Nem tudom van e köze hozzá, de 950 en jelenleg ebben a formában használhatatlan.
-
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #562 üzenetére
ha nem lenne benne ez az írisz scanner már piacra dobtam volna!
...a cégem sajnos bonyolult jelszavakat vár el, amit a tökömnek van kedve állandóan beütögetni és a lányom s6 edge-je sem győzött, meg a hol felismeri hol nem a lenyomatszkenner! Ráadásul a hüvelykujjam szkennelése sem volt bonyodalom mentes (Ugye az áll rá ha megfogom a telót) szóval ez az írisz bigyó eddig a legjobb! Ez tartja bennem a lelket!
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #549 üzenetére
http://www.windowscentral.com/new-firmware-lumia-950-and-lumia-950-xl
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Klaus Duran #546 üzenetére
A Facebook még mindig nem képes normálisan szinkronizálni a névjegyeket. Talán ez idegesít a legjobban.
Apropó! Feltettem a telót USB3-as csatlakozón keresztül a gépre, és ráakartam nyomni egy 10 GB-os fájlt, erre kiírja, hogy 1 óra a másolás. WTF?? USB3-on max 5 perc kellene lennie. Mit csinálok rosszul ? Vagy ez ilyen szar ? Még USB 2.0-án is kb 15-20 perc alatt megvan.Illetve szerintem pixelhibás a képernyőm. Nagyon apró fekete pöttyök jelentek meg az kijelző egyik oldalán szélen, meg elvétve a kijelző többi részén. Nagyon fura a jelenség, mert Vörös, Kék, és Zöld képen nem látszódik semmi fura dolog, csak fehér képen, fekete pöttyök. Én feltételezem, hogy ha pixelhiba lenne, akkor mind RGB képen látszódnia kellene valami furának, de csak fehér képen látszik, feketén sincs semmi gond. Úgy gondolom nem kosz, mert próbáltam körömmel is levakarni, de semmi.
-
Tottalino
tag
válasz
Klaus Duran #544 üzenetére
Na, ez érdekes. Ezért tűnt el a T webshop-ból is olyan hirtelen?
-
Ryoo
senior tag
válasz
Klaus Duran #531 üzenetére
Pardon, akkor ezt rosszul tudtam.
-
BigManus
addikt
válasz
Klaus Duran #521 üzenetére
Persze. Bekapcsolás után leszedte a frissítést és telepítve lett.
-
BigManus
addikt
válasz
Klaus Duran #519 üzenetére
Természetesen magyarra, de most, hogy jobban megnézem a rendszert, vannak még gondjai.
A beállítások nagy részé angol, a többi magyar.Iszonyatosan melegszik.
A pin kód kérésnél véletlenül háttérbe küldtem, folyamatosan írta, hogy adjam meg a pin kódot, de nem hozta elő a felületet, csak az újraindítás oldotta meg. -
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #497 üzenetére
Köszi! Igazán nagyon kedves vagy!
-
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #495 üzenetére
Köszi még a HR kéne, mert ez az első Wp.-om. Eddig Android volt.
-
confuser
senior tag
válasz
Klaus Duran #447 üzenetére
Akkor bocs, de egy 850-nel kapcsolatos hsz-re válaszoltál, feltételeztem, hogy ezért a tied is arról fog (végig) szólni. Benéztem.
@grama
Szolgáltatói vagy független készülékre? Insiderrel vagy anélkül? -
Ricardo
titán
válasz
Klaus Duran #447 üzenetére
Szerintem 2-3an vagytok.
-
confuser
senior tag
válasz
Klaus Duran #444 üzenetére
Minek a tulaja kevés? A 850-é, ami meg sem jelent, és ebben a formában el lett kaszálva, ráadásul ebben a topikban off? Tényleg borzasztó.
-
thxer
aktív tag
válasz
Klaus Duran #444 üzenetére
Tökéletes
-
Ricardo
titán
válasz
Klaus Duran #441 üzenetére
Van több dolog ami nem tetszik, de remélem nem ez lesz.
Snapdragon 410, 1 giga ram
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Klaus Duran #423 üzenetére
De milyen áron?
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #423 üzenetére
De ez azt is jelentheti, hogy a t nel a jó árazás es a dokkoló miatt sokat elvittek.
-
Burt1793
veterán
válasz
Klaus Duran #400 üzenetére
Ha napfényben videózol jobb lesz a minőség, teljesen jó ez így.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Klaus Duran #367 üzenetére
Iris szkennert érdemes lenne akkor újrakalibrálnod! Én is játszottam vele mire megközelítőleg tökéletes lett! És ne felejtsük el, hogy Béta!
BobTail: Hát ez igazán jó hír, majd én is szeretnék egyet!
-
kakuk100
őstag
válasz
Klaus Duran #383 üzenetére
Ma csináltam egy pár képet 4:3 beállítással és azt írja ki egy pár képnél, hogy Alkalmazás keresése az áruházban ehhez a feladathoz telepíteni kell egy megfelelő alkalmazást.
Mi a véleményed? -
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #374 üzenetére
majd visszatérünk két hét múlva anyázni!!!
-
zh1972
tag
válasz
Klaus Duran #367 üzenetére
...hát még a 3 napos csoda állapotában vagyok!!!
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #340 üzenetére
Frankó 😏
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #335 üzenetére
Google bol ki csv ben és az be a onedrive ba? Szerintem meg fog jelenni várni kell par percet, ennek működnie kell.
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #332 üzenetére
Felhőben látszanak a kapcsolataid? Próbáltam produkálni a hibádat de nem sikerült. Valamit nem állítottál be jól. Ez a probléma most jött elő? Vagy korábban láttad a névjegyeket?
-
Ricardo
titán
válasz
Klaus Duran #300 üzenetére
"Neki kicsi és jó telefon kellet olcsón. "
Ezzel nincs is semmi gond, csak akkor ez egy fals indok
"Meg hogy minek csúcs telefon ha az ö 532-se is megkapja win10 minden funkcióját."
Hiszen a méret az ami a legfontosabb.
Én csak azt írtam le (a teljesség igénye nélkül) hogy miben több a drágább készülék.
Integrale:
Az 532 a főnöké az M7 az övé.
rambolo:
"36 al nekem is nagyon jól teljesít az akksi."
Ezt jó olvasni. Egy két frissítés és talán jó lesz ez.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Klaus Duran #293 üzenetére
Szerintem a T csak elenyésző mennyiséget rendelt be. A Westend nagyobbik üzletében 2, azaz kettő darab 950-est rendeltek kezdő készletnek. Egy feketét és egy fehéret. Több másik üzletükbe meg egyáltalán nem is rendeltek. Simán el tudom képzelni hogy a web shopba is csak pár tucat lehetett.
Ezt csúnyán benézték.Én szemfüles voltam, mert pár napra rá mentem érte, hogy megjelent a kínálatukban.
160 dokkolóval bomba ár volt. -
Integrale
veterán
válasz
Klaus Duran #300 üzenetére
M7 vs 532? Muhaha
-
Ricardo
titán
válasz
Klaus Duran #295 üzenetére
"Kolléga azt mondta mindig hogy hülyeség most megvenni, 3 hónap múlva 120E meglehet majd venni.
Meg hogy minek csúcs telefon ha az ö 532-se is megkapja win10 minden funkcióját."Jobb sebesség, kamera, kijelző, pár funkció...stb
-
hroberto
veterán
válasz
Klaus Duran #293 üzenetére
Nagyon jó...
Tegnap én is voltam két Telekom üzletben, egyikben sem volt. És a neten sem rendelhető. -
tomboy0013
veterán
válasz
Klaus Duran #259 üzenetére
Ha szar a 950 akkor adok érte egy 930-at
-
rambolo
tag
válasz
Klaus Duran #249 üzenetére
Nekem 3 hete van meg a készülék és azzal a verzió számmal használtam par napig amit említettél. Voltak apróbb gondok, de azóta két frissítés is érkezett amit fel is raktam. Hibátlan és elégedetten használom. A hozzászólásod lehet negatív állapotba terel eg pozitív ingadozó l950 előtt álló lehetséges vásárlót. És nem csak ezen a forumon, közösségi oldalakon es egyéb cikkek hozzászólásaiban vannak olyan tulajdonosok akik hangoztatják hogy ők mennyire elégedetlenek. Így tényleg nehéz lesz az ms nek növelni a részesedést.
-
Glenda
addikt
válasz
A microfosozástól csak komolytalanná teszed magad. Értjük a problémád, de ezzel a magatartással pár microfosszakértőt elriasztottál.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Klaus Duran #256 üzenetére
Attól még ugyanúgy te vagy a hibás, hiába hivatkozol a htc-re. Ha problémád van nem a fórumra kell egyből írkálni, hanem updatelni a legújabb szoftverrre és ha akkor is hibás akkor lehet tolni a szar az ms szöveget...
Addig csak user error.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Klaus Duran #253 üzenetére
Rendben, de akkor ne a ms legyen már a hibás meg a telefon szar...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Lehet segítene ha updatelnél az aktuális verzióra.
-
Ricardo
titán
válasz
Az jó
Én egy hete (igazából holnap lesz egy hete), hogy megvettem a 640LTE-t. Eddig stabil, és az üzemideje is sokkal jobb, mint a Nexus 4-nek volt. Mondjuk 8.1-en van, és egy ideig marad is ott (ahogy olvasom a 10 még nem az igazi), így nekem eddig nincs nagyobb gondom a rendszerrel.
A topik alanyánál viszont nincs lehetőség a 8.1-re
-
QwErTy42
addikt
válasz
Klaus Duran #230 üzenetére
És milyennek értékelnéd a váltást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest