- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pikszel
addikt
Tisztában voltam a fókuszálás gyengeségeivel, ám ki ügyességgel ez a hiba áthidalható, valamint ott van a kézi fókusz is (nyilván a többséget ez nem hatja meg, ők csak azt tapasztalják, hogy rossz helyre élesít, téved). Egyszerűen nekem fontosabb a képminőség, mint a bárhol, bármikor villámgyors fókuszálás. Fekete billentyűzetet, vaksötét utcákat pedig nem fotózok, még teszt jelleggel sem.
-
Csak azt nem értem, hogy pontosan miért akarod mindenkinek ennyire megmondani a tutit, hogy márpedig a 950/WP szar... Nem nekünk kéne bizonygatnod, hanem magadnak, hogy jó váltás volt, annak meg nem sok köze van a topikhoz, az max egy logout blogba való. (Ez így flame, ami nem való a ide).
-
pikszel
addikt
Nos, én egy SE P1i-ről (!) váltottam, persze közben volt a kezeim között iOS, több féle Android és Windows. iOS nem játszik, a droidot túl sokat nyomkodtam, a win (520 » 735 » 950) meg szép lassan megkedveltette magát. Én úgy vállaltam be, hogy tudatában voltam az alkalmazások hiányának is. A fényképező milyensége fontos volt, ebből a szempontból pedig jobbat nem láttam.
-
pikszel
addikt
Kb. 1 hónapja használom a topik tárgyát, amire kapásból felment az insider és beállt a gyors körös táncba, töltéskor melegszik (nem csoda) és 34 fokos melegben egyszer szólt, hogy le kell hűlnie, de még spontán újraindulás nem volt. Csörög, értesít, az általam használt programok stabilan futnak. Nekem leginkább egy Tasker kaliberű program az, ami hiányzott, de már az sem.
Egyébként használd egészséggel az új telefonod.
Az, hogy a weboldalak nincsenek optimalizálva, szerinted ennek a hardvernek a hibája? Mi a szösz?
-
-
spider23
senior tag
Nekem olyan hiba jött elő az új redstone builddel hogy ha felkapcsolok az otthoni wifire és elhagyom a hatókörét majd visszatérek akkor már nem kapcsol fel magától automatikusan. Ha kézzel felkapcsolok és utána rámegyek a wifi kapcsolatra és ott kipipálom hogy kapcsolódjon automatikusan akkor ezt a beállítást nem képes megjegyezni a beállítás mentés után ha visszalépek megint nincs ott pipa az automatikus csatlakozás előtt.
Van hogy kézzel sem tud felkapcsolódni, kiírja hogy nem tud kapcsolódni ehhez a wifi hálózathoz. Ez egy újraindítás után megjavul, de automatikusan ekkor sem kapcsolódik csak kézzel. -
klz80
tag
Nahát, ezt se tudtam, hogy ha hosszan nyomom a szóközt, akkor összeugrik ekkorára a billentyűzet! Köszi a véletlen felfedezést!! Tök nehéz volt eddig vezetés közben viberezni, de így simán tudok egy kézzel pötyögni
Mellesleg ma másnál is 20-30 perc késéssel jelez a telefon, hogy jött Viber üzenet? Érdekes, hogy csak a jelzés jön későn, ha belépek az appba, akkor a régi időpontot írja ki. Eddig nem volt vele gondom.
Ja, hangszóró nem pattog.
-
Gusztáv
addikt
Nekem a irisz felismeréssel nincs bajom, egész megbízhatóan működik. Ha meg nem tudom az arcom elé rakni a telefont még mindig ott a pin-es feloldás. Bár azt igazán megcsinálhatnák, hogy ne minden képernyő feloldáskor működjön, csak ha le van zárva a készülék. Meg mondjuk amikor aktív a Continuum, akkor sem kéne erőltetni.
Az microsd bővíthetőség sem egy rossz dolog, még a 32GB is tud szűk lenni. -
myckey
veterán
néztem már rajta pár kényes videót, de hogy rózsaszínes a szürke, meg a fehér az nem úgy ahogy kellene....nem tűnt fel
de nekem aztán oly mindegy, én elégedett vagyok vele, maximálisan ! ( és bárkinek mutatom, ilyen visszajelzést kapok )
igen, a navi sort el lehet varázsolni, állandóan kilövöm, így még nagyobb felületet kapok
és nem tapasztalok semmiféle beégést .
Pacee87
nálam is elérhető, lassan telepítem is
témóbájlos telo.
-
BobTail
őstag
Legutolsó MS Health app óta nem számol, valami gondja van a Band-del, miközben nincs is Band-em, és eddig működött nélküle is... előtte számolta rendesen.
-
Dzsosy
senior tag
Ha egyből megakarod kapni, akkor az utolsó kettő bármelyikét.
Ha fastra mész, akkor ezentúl egyből lekapja a legfrissebb insider buildet, ha a preview-t, akkor leszedi a mostani legfrissebbet, de a következő frissítést nem fogja automatikusan leszedni, csak ha újra rámész az app-ban a preview részre.(én az utóbbit használom)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- SSD kibeszélő
- Amazon
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged