- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
-
Pjotr
senior tag
válasz
Tomeeka28 #2796 üzenetére
Pontosan. Semmi másrol nincs szó, mint a 2 több, mint az egy. És csak akkor lesz az is 2, ha hozzaadnak egyet. De addigra a többiek már kettőt adtak hozzá a másikhoz. Lehet védeni, hogy jó, lesz az is 2 meg 3, csak nem mindenki így áll hozzá és nem ugyanannyi áldozatot vállal erte. (Hogy ne írjunk konkrét appokat meg oprendszereket)
-
Pjotr
senior tag
válasz
s7evcsenko #2791 üzenetére
Akkor nyilván nem is fogjuk érteni egymást soha.
Annál többért vettem a Lumia 830-at anno...
-
Pjotr
senior tag
válasz
pikszel #2787 üzenetére
Szerintem félreértetek, nem arról tepem itt a szám, hogy mekkora királyság a droid. Hanem arról, hogy annyi pénzt költöttem erre a hulladékra, amennyiből már normális, fél éves más, sokkal jobban használható oprendszeru telefon kapható lett volna. Mondjuk amennyiért most lehet kapni, talán még jó vétel is lenne, nyilván aki 80-at adott ki érte, sokkal elnezobb is, ezt aláírom.
-
Pjotr
senior tag
válasz
hroberto #2785 üzenetére
Ez nem oprendszer vita vagy felhasználói szokás kérdése. Ez tapasztalat, mégpedig egy 180.000 ft-os telefoné. Ami napi szinten melegedett, újraindult, nem értesített, a weboldalak hihetetlen, hogy nincsenek normálisan optimalizálva, mint más rendszereken, a beta verziók tele vannak jó új funkciókkal és javitasokkal, de a telefon összeomlik tole. Plusz egy éves korára ígérik a stabil Redstone-t. Ezek tények. Saját tapasztalatok. Ja, az appok meg olyan kezdetlegesek, hogy azt nem lehet tolerálni. Ez így együtt egy nagy nulla.
-
Pjotr
senior tag
Így van, érdekes. Csak nem úgy, ahogy Te gondolod
A 950 után megváltás...még a 830 után is. De még a 630-hoz képest is, amiket az elmúlt másfél évben használtam. Plusz az iphone-ok, de azt most hagyjuk ki ebből. Én se voltam oda a droid-ert, most se vagyok, de ez tragédia, ami most van Win vonalon. Hátha lesz változás, de már nem reménykedem. Hiányzik a sok jó dolog, persze, viszont a meg több bosszúság meg rohadtul nem.
Néha visszajövök ide olvasgatni, hátha jó hír van és megbanom, hogy eladtam, de mindig arról van szó, hogy bugos, az appok kezdetleges, stb. Ugyanaz a lemez... -
Pjotr
senior tag
válasz
pepe1150 #2769 üzenetére
Szia. Ha hozzászólhatok, szerintem vegyél bármi mást. Én ez után a "csoda" után Huawei P9 Lite-ot vettem, ég és föld. Chipset sokkal fejlettebb energiahasznalat szempontjából, 950 kamerája jó, de egyáltalán nem tökéletes, appok, rendszer stabilitása fényévekre van. De tényleg, bármi mást, ami idén kijött...én is nagyon vágytam rá, hogy ez jó lesz, de ki kell abrandulni. Majd ősszel nézd meg a Redstone vagy mi a fene frissítés jól sikerült -e és utána gondold át még egyszer a vásárlást. De app normális gyanítom akkor se lesz több.
-
Pjotr
senior tag
Az RS .1001 nektek csinálja, hogy az Edge kidobál?
-
Pjotr
senior tag
Melyik régi Nokia telefonokra gondolsz? N700 mondjuk, aminek egy éven belül elvált a kijelzője sorozatban, volt hozzá szerencsém vagy az E52, ami fél év múlva lett használható, mikor rendbetették a zajszűrést szoftveresen??
Régen minden jobb volt effektus... Huawei csúcstelefont Androiddal meg hagyjuk, mikor szűzen laggol képernyő lapozáskor, én is azokat nézegettem
Semmi se tökéletes, de a 950-et se kell szidni. Általában olyanok húzzák le, akinek 8.1-es telójuk van vagy a haver de utálja...
A csodas Lumia 830, 925, 930 fekete meg tokban jobban kopik, mint anno a fekete iPhone 5 első széria. Akkor inkább legyen műanyag. iPhone 6S, na az bírja. Csak egy full hd kijelző kéne bele.
-
Pjotr
senior tag
Nálatok pattog a hangszoro idonkent?
Ha csak úgy standby van.
-
Pjotr
senior tag
Legújabb fast-ban tudtok egyéni csengőhangot beállítani? Berakom a csengohang mappaba, de nem hozza a lista.
-
Pjotr
senior tag
válasz
bluemirage #1536 üzenetére
Ja, a dual sim-et ki ne hagyjuk! Egyes slot 8 Gb (néha feltolom 20-ra) mobilnet, másikban hang. Eddig mobil routert kellett hurcibalni...kisebb lumiak is jok, de a proci miatt a böngészés, betöltés azért több idő jóval. Az irisz scan .eg felejtos a jövőben. Pl. ha vezetsz bajos, lassú is meg napfényben is akadnak gondjai. Ujjlenyomat a tuti.
-
Pjotr
senior tag
Csatlakozom, én is iPhone-t hagytam ott érte. Használat közben nagyon hasonló, de engem már idegesített, hogy évek óta egyre bugosabb az iOS, a hardver meg nem igazán halad előre, csak az ára (HD kijelző egy 286.000 ft-os vasban???). Persze kevesen használják, kevés az app, de hátha a WIN 10 majd lendít ezen. Egyre jobb, javítják, meglátjuk. Azért, ha lesz komolyabb iPhone, nem mondom, hogy nem térek vissza. De az még vagy 2 év, addig meg csak lesz ebből valami.
-
Pjotr
senior tag
Ha a skype hozza van rendelve az üzenetekhez, miért nincs értesítés csak a skype alkalmazásból? Úgy gondolom sima üzenetként is kellene csipognia
-
-
Pjotr
senior tag
Nálatok a Microsoft Health szamol lépest?
-
Pjotr
senior tag
válasz
gyurkikrisz #1402 üzenetére
Sztem vidd vissza!
-
Pjotr
senior tag
Tényleg baromi gyorsan tölt. Kb. mint iphone 5s, csak annak fele ekkora az akkuja.
-
Pjotr
senior tag
válasz
yamaha162 #1332 üzenetére
Szia. 630 es 830 után mondhatom, hogy kb eg es fold a különbség. Nem szaggat, tölteni kell, a mai telok között úgy latom akksitol függetlenül mind ugyanúgy merül. A töltés sebessegeben van differencia es abban a 950 iphone szintet tud. Mobilnet jo mindenhol. Vegyed, orulj
Jonak tűnik a 107-es update, mintha Edge gorgetes javult volna.
-
Pjotr
senior tag
Napszemüvegben is felismer a cucc
-
Pjotr
senior tag
Váltottam en is 830-rol, nem tudtam letenni kiprobalas után, edigital 170-ert akciozza. Nem kevés, de hozzam ragadt.
A vas nem semmi, win 10 meg nekem minden felett van.
Az a kamera...odabsz. Engem a műanyag se zavar, tokot használok. Meg a levert femkeret jobban lelomboz, mint a polikarbonát. Snap 400-hoz képest azért mennyivel máshogy fut, snap 212-rol ne is beszéljünk. Meg a Ram is ugye.
-
Pjotr
senior tag
Igen. Április óta rengeteget javult, akkor kvázi használhatatlan volt. Most már szinte végleges is lehetne, néha még villog a képernyő, de a kettovel ezelottihez kepest semmi. Nem is értem a fanyalgókat, mindegy mikor adják ki a véglegest, le kell az insidert tölteni, ez is tökéletesen használható, hagy teszteljünk csak a cégnek és annál hamarabb lesz tökéletes. Aztán appokat remélem elkezdenek fejleszteni, mert a rendszer nagyon ígéretes. Csak el ne menjenek az apple iranyaba, hogy a 2 eves telefonon mar direkt akadozik az oprendszer és negyedmilláért kell ujat venni. Bár a 950 ára már közelít...
-
Pjotr
senior tag
Tegnap reggel jott frissites, azelotti 2 verziot is hasznaltam. 10586.36 build van most. Simán fut, mint az iphone 5s anno, nem kell ujrainditani lassulas miatt, böngésző se darabos, nagyon jól halad a dolog. Pl. eddig ha az ertesites redonyt lehuztam es futott egy alkalmazas, nagyon darabosan ment. Most az is folyamatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Update 08.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest