- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #5164 üzenetére
Én szapulni nem szeretném a rendszert, mert szerettem. De amit mostanában művel az MS, az tragédia. Feladtam.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
martinkeet #5164 üzenetére
Megy minden androidon is. Hivatalos office appok van, word,excel,stb. Szerkeszteni is fogod tudni.
-
hroberto
veterán
válasz
martinkeet #4254 üzenetére
Nyilván csak a szifon ér meg ennyit, sőt többet...
-
Hallosz
senior tag
válasz
martinkeet #4237 üzenetére
Nos sok választási lehetőség nincs. Jómagam már túl vagyok rajta, 950 single SIM volt az utolsó Win telóm.
A3 2016-tal próbálkoztam 2 hétig, utána, s7-tel. Win után agybajt kaptam tőlük.
Beneveztem a másik "buta" rendszerre. Sokkal gyorsabban ráállt az kezem mint gondoltam. KB 48 óra volt megszokni. Az idegeim kisimultak, és élvezem annak a tökéletes szimbiózisnak minden előnyét, ahogy a szoftver dolgoztatja a hardvert.
Nekem csak használnom kell, nincs is gondom.
(igaz, nem volt filléres tétel)
-
Folee
tag
válasz
martinkeet #4235 üzenetére
Ez hol van? Nem tudom megtalálni.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz
Nem tudom milyen készüléked van, 925/930 - on semmilyen jellegű képernyő feloldási problémám nem volt, 950-nél néha az Iris szokott laggolni, ha hirtelen gyorsan mégis felszeretném oldani egy lezárást követően. Telefonálás után nem volt még olyan, hogy lefagyot volna a telefon, szinkronizálóval sem volt gondom. 950-nél volt egy olyan gondom hogy be volt kapcsolva az eszköz titkosítás és automatikus lezárta magát a rendszer mikor insider ring-re bejelentkeztem. Ahogy a mai konferencián is volt nagyon úgy néz ki, hogy vége a wm mobilnak, avagy mégse, ki tudja....De mindig olvasok újabbnál újabb információt, hogy milyen hibáik vannak másoknak. Én alapból az MS álláspontjában azt mondtam volna, hogy max az 1 éve megjelent készülékekre adom ki a wm10-et azt jónapot. Sokan így is sírnak, de most nem kell messzire menni hol is nem olyan nagy a támogatottság droid fronton max 2 év és vége ezalatt jó ha 2 fő verzióval támogatva van hivatalosan, s itt a rom-ás nem érdekel...Ahogy ma egyik kollégámmal is beszéltem ezt szépen a google, fejlesztők legnagyobb hibája, ott kezdődően amikor a google letiltotta minden szolgáltatását a wm-es ágról. a fejlesztők meg bxxxxxxx az egészre és itt lehet azt mondani, hogy mit érnek 1%-os os-re nem fejlesztenek, de asztali, meg táblára igen?! UWP lehet fejlődő, gyerek cipő, de adott és inovativ...s dolgozni kellene nem hisztizni
Droid az nálam is kuka, amikor nap mint nap súlyos biztonsági rések, amiket még az asztali Linuxból hozott át...tele van az áruháza szeméttel, selejt programokkal, meg még ki tudja mivel....meg ha veszek egy készüléket használni szeretném csak és kész nem buherálni...
IOS nos igen ára az magas, mint tudjuk a hírekből nem is biztos megéri, de még mindig nekem ez a legjobb alternatív megoldás ami jelenleg látszik. Stabil, megbízható készülék. Zárt rendszer, s viszonylag átlag user nem tudja feltörni, s egy lopás következtében használni a készüléket se...tartja az árát, ha használtan vásárolni szoktál telefont akkor egész jó áron lehet már kapni 6/6s 150 -170 között. Persze ez pénztárca függő dolog is...Az is igaz,.,hogy kb 100.ért meg lehet kapni OnePlus3-at ami kinézetre egy i6...de droid xD
-
jeni
félisten
válasz
Nokia N sorozatból az N86 vagyis symbian mobil.
-
Vangelis
félisten
válasz
.... Sok nem maradt.....
-
válasz
martinkeet #4235 üzenetére
Azt hittem én vagyok a hülye... Nálam is ezt csinálja.
-
rambolo
tag
válasz
martinkeet #1835 üzenetére
A bőrrel minden rendben volt , a krómozott bevonat minősége nem volt megfelelő.Azonnal visszajeleztem es kaptam meg egyet. Ebbe is bele tudnék kötni, de mivel az elsőt sikerült eladnom egész jól jöttem ki a dologból. Közel 1 hónapja használom egy bőr beledugós tokban(amiben szorul is) de meg a bevonat nem kopott meg. Nekem egy olyan elképzelésem van, hogy amit a mozo minőségileg nem tart megfelelőnek azt nagyon alacsony áron értékesíti viszonteladónak. Mivel ezeket kézzel gyártják keletkezhetnek selejtek. Ha kettőt kaptam 1 áráért és egyáltalán nem nyavalygott az elsőért, hogy küldjem vissza akkor biztos nem kis haszon van az ebay-es eladóknak.
-
rambolo
tag
válasz
martinkeet #1831 üzenetére
Nekem is kicsereltek. Nem kopas miatt, hanem minimalis esztetikai hiba miatt.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
martinkeet #1831 üzenetére
Ez a lényeg. 😁
-
Dzsosy
senior tag
válasz
martinkeet #1828 üzenetére
Írj rá a Mozora Facebookon, hátha gariban kicserélik. Veszteni valód nincs végülis.
-
válasz
martinkeet #1828 üzenetére
Még nem olvastam sehol, hogy ennyire gyatra lenne a Mozo. Talán lehet eredeti a tied, is de akkor egy peches napon gyártották
Bár Kína pont a tökéletes szinte' jó koppintásról híres. Néha pedig a hamisítvány jobb, mint az eredeti
-
válasz
martinkeet #1824 üzenetére
A keret egy fémfestékkel bevont műanyag... A Mozo ezt szebben írja, de ez a lényeg.
Úgy látszik, hogy ennyit bír.
Eredeti Mozo helyről rendelted... vagy valami Ebay-el viszonteladótól?
Nem állítom, hogy hamis, de megfordult a fejemben. -
Norbi.
őstag
válasz
martinkeet #1824 üzenetére
Ez így gyönyörű..
Én is gondolkozok a rendelésen a 950re, de ismerősömé is hasonlóan néz ki másfél hónap után, úgyhogy gondolkozok még rajta... -
Gusztáv
addikt
válasz
martinkeet #1602 üzenetére
Én most kicsit szórakoztam:
5GHz
Lumia 950 - 190-240 Mbps le / 3-7 Mbps fel
Moto X (2014) - 110-140 / 18-20
Surface 2 - 100-105 / 202,4 GHz
Lumia 950 - 90-120 Mbps le / 4-7 Mbps fel
Moto X - 54-55 / 14-20
Surface 2 - 70-80 / 20A router egy TP-link Archer C9 AC1950-es, a net meg tud stabilan 230/20-at.
-
spider23
senior tag
válasz
Igen, tegnap előtt én is észrevettem. Valószínű hogy szoftver probléma!
-
T0rnad0
addikt
válasz
Most hogy mondod ránéztem és tényleg. Speedtest-el harmadakkora sebességet mértem itthon, mint iPhone-on
-
tomboy0013
veterán
válasz
martinkeet #1130 üzenetére
Éjszaka a 930 is elég gyászos képeket csinál szóval a 1520 sem jobb attól. 920-szal is szebb képeket lehet este csinálni. Én már csak a kamera miatt is cserélném 950-re. Egyébként meg szinte mindenhol nagyon jókat írnak a kameráról.
-
tomboy0013
veterán
válasz
martinkeet #1127 üzenetére
Kamera gyengébb?
Ezt hol olvastad? Néztem összehasonlításokat 1520 vs 950/950XL-lel és a 1520 kamerája sokkal gyengébb, főleg éjszaka.
[link] Keresd ki a kamera összehasonlítást és te is láthatod. Ezen az oldalon még a 950XL vs 1520 fotóit is megtalálod a 950XL tesztnél.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
martinkeet #1127 üzenetére
Az üzemidő sokkal rosszabb, de ez szerintem a W10-nek tudható be, amin reményeim szerint sokat fognak még javítani. A kamera ugyan az, inkább az app lett hozzá gyengébb, de remélhetőleg ezen is dolgoznak még. Hardveresen nagyon patika telefon, csak az OS-sel vannak gondok, de Insiderre relatíve gyorsan érkeznek a frissítések, és minden frissítés rengeteg hibát orvosol, úgyhogy én adok neki egy esélyt. Bár nem cseréltem volna le a 1520-at a Surface Phone-ig (ha tényleg jön), ha nem ment volna tönkre(~negyed órányi fürdőzés tengerben).
-
Dzsosy
senior tag
válasz
martinkeet #1125 üzenetére
Szia!
Szerintem olvass vissza, van itt pro és kontra is. Az itt megnyilvánuló tényleges tulajdonosok pozitívan nyilatkoznak többségében a telefonról.
Én meg vagyok vele elégedve. Nem bántam meg és újra ezt vennék.A csalódás meg elsősorban az elvárásoktól függ. A Win10M természetesen nem tökéletes (ahogy egyik op.rendszer sem), vannak még apróbb hibák/hiányosságok, de nem eget verőek és nem teszik használhatatlanná, vagy bosszantóvá a telefont. De persze mindenkinek más az ingerküszöbe.
Az előzetes utána olvasgatás után tartottam kicsit tőle (W10M), de nagyon pozitívan csalódtam. -
pzstm
titán
válasz
martinkeet #957 üzenetére
természetesen nincs. Csak a függetlenek azok.
-
Ricardo
titán
válasz
martinkeet #704 üzenetére
A másik meg nem tudja milyen típus
Model: Unknown
Ha jól látom a használatban lévő rom mennyiségét sem tudja
Mindenesetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged