- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
#23920384 #722 üzenetére
Érdekes ez a fagy meg újraindul téma. Nekem december 15 óta van meg és még egyszer sem indult újra magától, fagyni is csak egyszer fagyott, amit le is írtam hogyan (rákötve a dockra projektoron kivetítve filmeztem online, a hang bluetooth hangszórón ment közben jött egy bejövő hívás amit kinyomtam, és egyből vissza akartam hívni).
Azt hiszem ez nem olyan vészes. Egyébként meg eddig kb minden típusból volt lefagyott darab a kezemben (iphone 6s is, meg az összes csúcs droid)... Nem mondom hogy tökéletes a telefon, de messze nem olyan szörnyű a jelenlegi szoftver ahogy az "érzékeny srác" mondja, aki mellesleg fikáz mindent, ami nem droid.
Ha neked megfelel a 830, akkor használd megelégedéssel, de ettől függetlenül jó árban van a Telekomnál. Főleg a karácsonyi akció volt jó a dockkal, de így sem vészes. -
Snookerface
csendes tag
válasz
#23920384 #719 üzenetére
Én más telefonokból is láttam eladót a release után, nem csak ebből. Jobban belegondolva a képlet egyszerű, bemegy a tag a szolgáltatóhoz, kamatmentesre megveszi a telót, és aláírja a két évet. Majd eladja a telefont, egy kevéssel az ár alatt és már meg is van a kamatmentes szabadon felhasználható személyi kölcsön.
Ha meg nem fizetik a részletet akkor az új tulaj baja ha tiltják a telefont...Aztán ott vannak akik nem tudják mit vesznek, és azok akiknek valóban problémája van a géppel. De honnan is van az info hogy sokat visznek vissza? Ha jól emlékszem azért indult el ez a legenda, mert néhány helyen karácsony előtt eltűnt a kínálatból, viszont MS és a szolgáltató is kijelentette hogy készlet hiány van, majd amint lett készlet visszakerült a portfolióba. Persze belső infókhoz én nem férek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest