- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
#23920384 #722 üzenetére
Érdekes ez a fagy meg újraindul téma. Nekem december 15 óta van meg és még egyszer sem indult újra magától, fagyni is csak egyszer fagyott, amit le is írtam hogyan (rákötve a dockra projektoron kivetítve filmeztem online, a hang bluetooth hangszórón ment közben jött egy bejövő hívás amit kinyomtam, és egyből vissza akartam hívni).
Azt hiszem ez nem olyan vészes. Egyébként meg eddig kb minden típusból volt lefagyott darab a kezemben (iphone 6s is, meg az összes csúcs droid)... Nem mondom hogy tökéletes a telefon, de messze nem olyan szörnyű a jelenlegi szoftver ahogy az "érzékeny srác" mondja, aki mellesleg fikáz mindent, ami nem droid.
Ha neked megfelel a 830, akkor használd megelégedéssel, de ettől függetlenül jó árban van a Telekomnál. Főleg a karácsonyi akció volt jó a dockkal, de így sem vészes. -
Snookerface
csendes tag
válasz
#23920384 #719 üzenetére
Én más telefonokból is láttam eladót a release után, nem csak ebből. Jobban belegondolva a képlet egyszerű, bemegy a tag a szolgáltatóhoz, kamatmentesre megveszi a telót, és aláírja a két évet. Majd eladja a telefont, egy kevéssel az ár alatt és már meg is van a kamatmentes szabadon felhasználható személyi kölcsön.
Ha meg nem fizetik a részletet akkor az új tulaj baja ha tiltják a telefont...Aztán ott vannak akik nem tudják mit vesznek, és azok akiknek valóban problémája van a géppel. De honnan is van az info hogy sokat visznek vissza? Ha jól emlékszem azért indult el ez a legenda, mert néhány helyen karácsony előtt eltűnt a kínálatból, viszont MS és a szolgáltató is kijelentette hogy készlet hiány van, majd amint lett készlet visszakerült a portfolióba. Persze belső infókhoz én nem férek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest