- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #5995 üzenetére
Igen, ezt mondta care-ben is a srác. De ez milyen hülyeség, hogy utólag nem lehet... Na mindegy. Már kb. megcsináltam.
Észrevételek: a Microsoft nem csak, hogy nem támogat régi appokat, de TÖRÖL is az áruházból, olyanokat, amik a telefonomon még mentek pár napja. Szóval ha reinstallálom a rendszert számíthatok 1-2 app eltűnésére. Angry Birds, Vine, Phone Guitar, Drop of Life.... Most nem azért, mert olyan fontosak, de akkor is... ez milyen már?
Lara Croft Relic Run/ Rayman Jungle Run: hiába van live-om/ fb bejelentkezés/ one drive fiók... minden egyes rohadt újratelepítés után újra kell kezdeni. Nem tudja felhőbe tárolni a mentéseket?
A rendszer gyorsabb, egy két app frissebb is (picit másképp néz ki), mint azelőtt. Twitter teszem azt rondább.
Messenger élőcsempén már nincs ott az üzenet első sora, csak XY üzenetet küldött.
Mintha lenne egy-két új értesítési hang is, bár én azokat úgyis kikapcsolom... Hirtelen ennyi.
Végül - nagyon olcsó rajzfilmes tok, nekem pár hét alatt megjött, pont ma:
http://www.ebay.com/itm/300-Phone-Model-Patterned-Soft-TPU-Rubber-Back-Skin-Gel-Silicone-Case-Cover-/371821934956?var=&hash=item569250796c:m:mRRwT0fBDxLwX3NfJw7I0AQ
-
sum-blink
aktív tag
válasz
ZsoltG60 #5872 üzenetére
Az elsőt választottam. Beírtam a gépház-extrák-nál található számot, viszont a IMEI-SV alatt nekem 15szám, kötőjel és még két szám van. Vagy az utolsó kettő az SV? Mert a 15-re azt írta:
Warranty status: In warranty
Warranty start date 12-Jan-2016
Warranty end date 12-Jan-2018 -
törölt tag
válasz
ZsoltG60 #5803 üzenetére
Ez Edge bug!
Hivatalosan ilyen választ ad a Microsoft:
"Thank you for your feedback, we constantly use it to make Edge the best browser for Windows 10 customers worldwide. We have made many updates to Edge over the past months to improve performance and reliability on a range of devices, so please make sure you are fully up to date by going to Settings > Update & Security > Phone Update > Check for Updates. As always, continue to leave feedback and comments on any issues you are running in to so we can continue to improve Edge for everyone!" -
-
-
EnzoBosco
csendes tag
válasz
ZsoltG60 #5351 üzenetére
Szia. Nekem is volt 930-am majd egy évig, aztán cseréltem 950-re(kihagyhatatlan ajánlat volt). Ha megteheted, megéri akár váltani, nagyon egetverő különbség nincs ugyan a kettő közt, de mégis más. Ami mindenképp előnyösebb, az a bővíthető memória, könnyen cserélhető akksi-hátlap. Részletre nem igazán fogsz kapni sajnos, de 50 körül már van pár eladó darab.
-
törölt tag
válasz
ZsoltG60 #5344 üzenetére
Hét hónapja használom e 950-t, de maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem régiben csináltam rajta először egy resetet, mert a mail fiók rakoncátlankodott és nem bírtam kivárni a frissítést.
Meg van még a 930-asom, de másod telefonként az is helyt áll. Ezt azért szeretem, mert nagyon minőségire sikerült, még a 950-hez képest is - jó megfogni, bár kissé nehéz (van benne anyag
).
-
Petester
senior tag
válasz
ZsoltG60 #5351 üzenetére
Nem típus, hanem tervezési hiba inkább a nagy felbontású kijelző kis akku kapacitás páros.
Nekem nem ritka az a nap, hogy 24 órán belül kétszer is enni kér. Vagy combosabb akkuval vagy kisebb felbontású kijelzővel élhetőbb lenne. Lumia 830 volt ezelőtt, ott 1-1,5 nappal is elvoltam egy töltéssel...
Ennek ellenére szeretem, nem bántam meg a vételét. Kettő is van belőle, a másikat a feleségem használja, ő se panaszkodik (nagyon).
Használtan ki lehet fogni 60 körül is, vannak kiábrándult emberek, akik szabadulnának a platformtól... Láttam már 55-ért is garanciás darabot.
Ha eddig nem volt nyűg a w10, akkor a 950-nel még annyira sem lesz, sokkal jobban használható azokon a készülékeken, amiket eleve ezzel a verzióval adtak ki. -
válasz
ZsoltG60 #5344 üzenetére
Nálam nincsenek hibák. Minden tökéletesen működik.
A szoftver nincs mókolva,gyári frissítéssel van.
Szerintem sok mindentől függ,hogy előfordul bug. Felhasználástól is például...
Amire használom,arra hibátlan.
Net,Messenger,fotó,yt,fb (ezeket a böngészőjében pl.),semmi összeomlás,újraindulás....nálam jó a szoft.Neked kell eldöntenéd,megéri-e a kijelző cserét.
Régebben volt 930-cam,nagyon tetszik a mai napig,de már eljárt felette az idő. Szerintem a 950 jobb cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest