Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wukodlak #6225 üzenetére
Igen, elég körülményes. Én már csináltam ilyet, de még egyszer biztos nem vállalnám be.
Videó megnéz, megállít, szétszed, visszateker, azt kicsavar, azt leszedi, ezt óvatosan kipattintja, újra elindít, majd megállít, kimerevít. Kb ebből állt a csere és több, mint 3 óra szopás volt, pedig a videó 20 perc.Szóval, nem csodálom, hogy elkérik az árát egy ilyen cserének.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
wukodlak #6223 üzenetére
Erről van egy videó, ruszkik cserélik benne az üveget. Megértem, ha nem akarják a Zsoltik az aluljáróban cserélni, mert ehhez eszköz, tudás és gyakorlat kell. Aztán ha elcseszik, akkor jöhet a teljes panelcsere.
Nekem ugyanígy tört el, vettem egy alaplaphibás telefont kb 24000-ért, és kicseréltem. Lett 2. akkumulátorom, kamerám, hátlapom a kijelző mellé. A maradékot egybeépítettem, lett belőle egy telefonálásra nem alkalmas, de gyereknek zenét, meg FR-nek kipróbálást biztosító 2 . telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest