- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Sztyepadzso #7445 üzenetére
Szia !
Köszi, megnézem ezt a viberes dolgot. Találkoztam vele, csak nem olvastam végig és elsőre úgy értelmeztem, hogy a proxynak a használat alatt aktívnak kell lenni, de ezek szerint csak az első regisztrációhoz kell. Akár még jó is lehet.
Ha ez működik az már elég.
Kár, hogy a MS így elhagyta ezt a platformot, pláne ilyen vasakkal, amelyek még most is használhatóak lennének. -
tothl
addikt
Sziasztok !
Van egy ilyen régi telóm, cégesnek vettük anno az IT -n, de megmondom őszintén akkor sem volt a szívem csücske. Megvan a maga szépsége és tényleg egy minőségi darab, de a szegényes, puritán szoftverezettségétől akkor sem voltam elájulva.
Most valamiért a kezembe került és arra gondoltam hogy odaajándékozom egy családtagomnak.
Telefonálni, levelezni, fényképezni még mindig teljesen jó.
Két bajom van csak vele, nem tragédia, ha nem lesz, de gondoltam megkérdezlek titeket.Facebook és Viber.
Lehet még találni valahol működő verziókat ezekből ?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged