- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
betegphiu #7278 üzenetére
Én voltam többek között, és ezt vettem
De ahogy látom, már kifogyott a készlet
-
törölt tag
válasz
betegphiu #7262 üzenetére
Most vettem 45-ért egy XL-t...szerintem nem használták, mert olyan mint az új.
Rendeltem már armor tokot rá, gyári kék hátlapot, prémium kijelző fóliát, új akksit, szilikon tokot...
Én leszarom a 2019-es rendszer támogatás végét!
Ezer féle telóm volt már, én az androidot soha nem is akarom megszokni. Esetleg, ha *urva sok felesleges pénzem lesz akkor talán egy Pixelre lecserélném, de a fotó és videózási képességei miatt akkor sem adnám el soha...telefonálásra, gps-re, fotó-videózásra álmomba sem tudnék jobbat...nekem meg másra nem kell... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
betegphiu #7270 üzenetére
Mert a mozo mögött is ott állt/áll az MS, még ha nem is reklámozzák és onnan nekik brutális összeg folyt be a valóban gyönyörű és minőségi hátlap eladásokból....is. Aminek, nyilván alapból a telefonon kellett volna lennie.
A 650 meg már mézesmadzag volt, én is a telefon szépsége miatt vettem meg, pedig nem volt szükség rá. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
betegphiu #7262 üzenetére
Igen, ezért lehetett volna ez a legjobb, mert a fotózási képességével is még mindig ott van az élvonalban. Sőt 2015-ben meg végképp agyonvert szinte mindenkit.
De közben az MS rájött, hogy a havonta több száz milliós dollár! veszteséget okozó mobil részleget ki kell nyírni, még akkor is, mikor ezt röhögve kifizették a más milliárdos nyereséget hozó többi fejlesztésekből. Meg arra is rájött, ha egyesül a samsung-gal a háttérben és a dokkját továbbfejleszti mármint oda és droidra ír nagyon igényes programokat, amik a saját rendszerén vagy nem is léteztek, vagy ha igen, jóval rosszabbul futott, mert bugos volt, hogy ezáltal is és azóta is gennyesre keresi magát.Akkor minek winmobil, nyilvánvalóan bárki ezt tette volna helyükben, de ők előtte össze-vissza hazudoztak évekig, mikor már tisztában voltak vele, hogy fokozatosan nyírják ki a rendszert. Mivel így nem lett belőle népharag, hanem szépen lassan lemorzsolódtak a felhasználok és áttértek droid-ra és vagy ios-re.
Nem nagy ördöngösség ezeket kideríteni, mert nyílt titok és minden fent van sztrádán...
-
Francia91
veterán
válasz
betegphiu #7247 üzenetére
Máig elvagyok a 950-es Lumiával, ezzel az Olaszból vett akkuval pedig megint normális az akkuidő. Nincs szükségem többre, mint amit tud, a kamera pedig köztudott, hogy a mai napig kiváló
Csak nem sűrűn szólalok meg a topikban, mert van 1-2 tag, aki csak lehurrogni tud, ha ilyen sorokat olvas... Mert nekik mindenre kéne a 950-es, nekem meg ott van a laptop, ha komolyabb dolgokat akarok (netbank, stb)
-
p0lip
tag
válasz
betegphiu #7097 üzenetére
Nekem a fotózást most jól bírja, igaz más okból, feljebb leírtam részletesen, de nekem is "kikapcsolt" .
Azóta nem, direkt 11-14% között próbálgattam emiatt sokat, ráadásul vakuval, de bírja, nem köszön el.NGC Igen, felbecsülhetetlen a mai trendek között, nekem már 3 cserélgetni való is van. Bár az sem lenne túl nagy baj, ha beépített lenne és 4 napot bírna.
-
Spet
addikt
-
Petester
senior tag
válasz
betegphiu #6986 üzenetére
Ma vittem vissza, mert hitvány volt (tovább tartott a töltés és fél napot se bírt), azonnal cserélték. Más is vissza vitte, aki kb velem egyszerre vette. Ennek fényében nekem megérte itthon venni, nem kellet nyűglődni a vissza küldéssel.
Most kíváncsi vagyok ez az új hogy teljesít, 1 hónappal újabb a gyártási dátuma. -
Petester
senior tag
válasz
betegphiu #6986 üzenetére
Váci úti 15-ért akart adni, ahhoz képest ajándék.
Nekem azonnal kellett, mert már teljesen oda lett a régi, így nagyon más választásom nem volt.
Az amazonon néztem még, hogy mennyi az eredeti, egy ezressel lett volna talán olcsóbb.
A kínai eredettel vannak fenntartásaim, ráadásul bizonytalan mennyi idő alatt érkezik meg. -
Joker88
őstag
válasz
betegphiu #6981 üzenetére
Itt az Ebaye-en találtam ún. " Refurbished" verziót , ami a magyar nyelvben kb azt eszi, hogy " A Refurbished termékek köre az egyes gyártók által felújított modelleket foglalja magában, amelyek vagy gyári hibás példányok voltak, vagy nagyobb részt sérült csomagolású termékek, amelyeket a gyártó a minőség ellenőrzést követően újracsomagolt, és kereskedelmi forgalomba bocsátott. Sokszor tényleg csupán arról van szó, hogy eredetileg sérült csomagolásúak voltak a termékek, nem hibásak. "
szóval kb ugyanolyan áron kapnék kvázi újat , mintha itthon vennék használtat ( itt jegyzem meg, akárkinek írtam itt a HA-n az eladó 950-e ügyében, cseszik válaszolni.. )
Szóval,valaki rendelt már esetlen kintről telefont ? -
hdtomi
senior tag
-
válasz
betegphiu #6840 üzenetére
Nekem előtte 1020 volt!
Azt is nagyon szerettem!
Annak a kamerája a mai napig verhetetlen szerintem!
Utána 930 jött!
Ha gyorsaság szerint kellene meghatároznom egy 10-es skálán , akkor nálam ez így nézne ki:
1020 = 6 pont
930 = 7 pont
950 = 8 pont
Kamera oldalról (csak fotózásra használtam)
1020 = 9 pont
950 = 7 pont
930 = 6 pont
Esztétikai külső:
1020 = 5 pont
930 = 8 pont
950 = 6 pont
Persze ez csak az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AliExpress tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest