- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ha UK-ből rendeled, akkor nincs vám, így meg sem fogják fogni. Én így rendeltem egy G2-re kijelzőt+digitizert+komplet keretet, így melegítgetni, meg ragasztgatni sem kellett, és az egész megállt 13e Ft-ból. A képeken a logó azért van kitakarva, hogy az ebay ne cseszegesse őket. Amit én vettem, azon az LG logó még le is volt kenve ilyen fehér, hibajavító szerű dologgal, de simán kézzel le lehetett dörzsölni.
-
-
T0rnad0
addikt
Ha már felmerült, hogy ne Microsoft telót vegyél, akkor szerintem nincs kérdés...Nekem hiányzik a Viber és a Messenger gyorsasága, illetve pár program, ami nem elérhető még ( vagy nem is lesz ).
Végleges UWP alkalmazásokkal ez még változhat, de tekintve a jelenlegi fejlődést ,ez még pár hónapig eltart. -
hroberto
veterán
Én 930-ról váltottam 950-re. Sokkal jobban szeretem a 950-et, főleg a kamerát. Kellemesebb kézbe fogni (vékonyabb) mint a 930, és szerintem egyáltalán nem hat olcsónak, igénytelennek a telefon.
A rendszer gyorsan és hibátlanul fut rajta mint a 8.1 a 930-on. Az üzemideje és a kijelzője is jobb mint a 930.
Én meg vagyok vele elégedve. -
Ha mindkettőt (930/950) árulnák és ugyanannyiba kerülne mindegyik, akkor is a 930-at venném. Az utolsó igényes telefon amit még csináltak. Elkeseredésemben sok csúnyát tudnék most írni a platformról, annak jövőjéről, meg erről a túlárazott szappantartóról. De majd beszél a helyettem minden egyes negyedév ami még hátra van.
+1. Szerintem is kezdj el nézelődni a 2 másik rendszeren, de nem kell elsietned, mert a 930 még mindig jó telefon. Várhatsz vele egészen addig amikor már a mindennapjaid része lesz a Windows haláltusája... Az is lehet, hogy ez a Te esetedben nem az idén lesz. Ha nagyon unatkozol, akkor rakhatsz W10M-et a 930-ra, de csak tiszta telepítéssel, azaz mindent törölve. Később egy gyári recovery-vel úgyis vissza tudod rakni a 8.1-et, ha kibánnád magad a W10M-ből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged