- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Ha UK-ből rendeled, akkor nincs vám, így meg sem fogják fogni. Én így rendeltem egy G2-re kijelzőt+digitizert+komplet keretet, így melegítgetni, meg ragasztgatni sem kellett, és az egész megállt 13e Ft-ból. A képeken a logó azért van kitakarva, hogy az ebay ne cseszegesse őket. Amit én vettem, azon az LG logó még le is volt kenve ilyen fehér, hibajavító szerű dologgal, de simán kézzel le lehetett dörzsölni.
-
-
T0rnad0
addikt
Ha már felmerült, hogy ne Microsoft telót vegyél, akkor szerintem nincs kérdés...Nekem hiányzik a Viber és a Messenger gyorsasága, illetve pár program, ami nem elérhető még ( vagy nem is lesz ).
Végleges UWP alkalmazásokkal ez még változhat, de tekintve a jelenlegi fejlődést ,ez még pár hónapig eltart. -
hroberto
veterán
Én 930-ról váltottam 950-re. Sokkal jobban szeretem a 950-et, főleg a kamerát. Kellemesebb kézbe fogni (vékonyabb) mint a 930, és szerintem egyáltalán nem hat olcsónak, igénytelennek a telefon.
A rendszer gyorsan és hibátlanul fut rajta mint a 8.1 a 930-on. Az üzemideje és a kijelzője is jobb mint a 930.
Én meg vagyok vele elégedve. -
Ha mindkettőt (930/950) árulnák és ugyanannyiba kerülne mindegyik, akkor is a 930-at venném. Az utolsó igényes telefon amit még csináltak. Elkeseredésemben sok csúnyát tudnék most írni a platformról, annak jövőjéről, meg erről a túlárazott szappantartóról. De majd beszél a helyettem minden egyes negyedév ami még hátra van.
+1. Szerintem is kezdj el nézelődni a 2 másik rendszeren, de nem kell elsietned, mert a 930 még mindig jó telefon. Várhatsz vele egészen addig amikor már a mindennapjaid része lesz a Windows haláltusája... Az is lehet, hogy ez a Te esetedben nem az idén lesz. Ha nagyon unatkozol, akkor rakhatsz W10M-et a 930-ra, de csak tiszta telepítéssel, azaz mindent törölve. Később egy gyári recovery-vel úgyis vissza tudod rakni a 8.1-et, ha kibánnád magad a W10M-ből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest