- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
s7evcsenko #3192 üzenetére
Köszi, megnéztem, jónak tűnik
(A bajom csak annyi, hogy aliexpressről fogalmam sincs, hogyan lehet vásárolni; ahogy nézem, paypal nem opció - de majd utána járok)
(#3191) turbulencia8
Köszi a tippet neked is! -
whited
addikt
válasz
s7evcsenko #3169 üzenetére
Jó cucc, parancsolj
[link] -
Gusztáv
addikt
válasz
s7evcsenko #3099 üzenetére
Én Remax kábelt vette a Speedshop-nál, teljesen rendben van. Ezt a kábel hisztit valami Google fejlesztő gyerek indította, aki szétcseszte Pixel C-jét valami egy dolláros kínai kábellel.
-
válasz
s7evcsenko #2946 üzenetére
Na ja... pl. Pokémon-t sem lehet vadászni.
Írtam már ezerszer, hogy a mainstream app-ok el fognak olvadni idővel, illetve meg sem jelennek. Nem értem, hogy miért nem hiszik sokak, hogy a mobil népesség kevesebb, mint 1%-a nem létezik a fejlesztői szemmel.Ha éppen frissül is valami sokan örülnek neki... még akkor is, ha az adott app így sem túl jó, vagy éppen funkcióiban jó le van maradva a másik 2 OS-es testvéreitől.
A mindennapi életben értékelem a pozitív gondolkodás, a reményt és sok szép hasonló dolgot, de egy szakmai fórumban jobb lenne tényszerűnek lenni, nemcsak a platform jelenével, hanem annak jövőjével kapcsolatosan is. -
ajani
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2946 üzenetére
En meg a béta szótól mászok falra egy 200k-s telefonnál...
-
Cooley18
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2922 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem jól? Többször, más-más fényerő mellett kell szkenneltetni, amikor beállítod, és akkor elég jól működik. Én mondjuk nem igazán szeretem használni, mert nem túl kényelmes.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2805 üzenetére
A reklámmentességen kívül azt írja, hogy "Összes videó és mappa böngészése (mappák személyre szabása & fájlkeresés (csak PRO verzióban))" illetve "Kezelés érintéssel (fényerő, médiahangerő, előre-hátra tekerés (csak PRO verzióban))". Nem tudom pontosan mit takarhatnak. Előbbi talán, hogy fájlkezelőként is funkciónál, esetleg magától megkeresi a videókat, utóbbi pedig szerintem mobilra nem vonatkozik. Illetve ahogy nézem, már van egy külön Pro verzió UWP-re, de ha jól sejtem mobilon nincs igazán különbség.
Szóval ha zavarnak a reklámok, amik amúgy egyáltalán nem zavaróak, és/vagy támogatnád a fejlesztőket, akkor érdemes megvenni, amúgy nem igazán nyújt semmit. -
Cooley18
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2801 üzenetére
Tudom ajánlani a CCPlayer-t.
-
Pjotr
senior tag
válasz
s7evcsenko #2791 üzenetére
Akkor nyilván nem is fogjuk érteni egymást soha.
Annál többért vettem a Lumia 830-at anno...
-
pikszel
addikt
válasz
s7evcsenko #2791 üzenetére
Én 69-et.
-
T0rnad0
addikt
-
hroberto
veterán
válasz
s7evcsenko #2631 üzenetére
Elvileg úgy működik a garancia, hogy számla vagy garijegy szükséges. Kisebb javításoknál általában nem kekeckednek, de ha központi szervizbe küldik a telefont, akkor már igazolni kell a telefon eredetét.
Szóval még ha EU régiós is a telefon, akkor is kérhetnek számlát, ami olyan nyelvű kell, hogy legyen amilyen a telefon régiója.
Nem EU-s telefonra nem érvényes a hivatalos MS garancia itthon. -
válasz
s7evcsenko #2640 üzenetére
Megvétel előtt hogyan ballagjak be vele egy szervizbe?
Odaadják, hogy bocsi, átmegyek már egy Nokia szervizbe?
Nem hiszem
-
jeni
félisten
válasz
Nekem elkérték a számlát,de hallottam erről,hogy a Nokia a weboldalon ellenőrzi a gari jogosultságát (hátrány a dolognak a tulaj felé,hogy nem tudja meddig érvényes,mert csak az adott időre írja,hogy érvényes).
Jó lehet,hogy nem érdemes hasonlítgatni egymáshoz,de elgondolkodtató,hogy a Magyar Vodafone csak 1év garit adott rá,holott 2év garancia jár mellé,és ez a regisztrációnál kijött egyből,hogy mi a szitu. Nem kell mondanom egyből eladtam. Azóta nem is veszek mobilt a Vodánál csak előfizumat hosszabbítom meg.Duliee
Neked kell eldöntened.
A dolog lényege,hogy feleannyiért megkapod,ha csak 1évig használod és utána eladód akkor tök mindegy mennyi a gari legfeljebb csak eladáskor számítana a dolog.
Viszont ha Telekomos vagy esetleg Telenoros akkor inkább az aprón venném meg adás-vételi szerződéssel tanukkal egy tuti garis telót,bár az nem független. Ha független kell az is található ott bár kérdéses,hogy arra milyen gari van? A bolti biztosan újat ad és 1 évig gondmentes. -
válasz
Na akkor marad a kérdés
Vegyem oder ne vegyem ennyiért ?
-
jeni
félisten
válasz
s7evcsenko #2619 üzenetére
Magyaros megoldás,hogy ha nincs számla,nincs gari jegy akkor nyuku gari,sőt ha szürke importos vagyis Európán kívüli akkor meg azért nem adják meg.
Anno a Samsung Galaxy Alpha SM-G850F telóra AMI VODAFONE HUNGARY volt vagyis itthon lett véve,itthoni gari jeggyel,és erre a Samsung egyszerűen csak 1év garit adott az alábbiakra hivatkozva. A vásárlónak nem kéne tudnia,hogy a Magyar Vodafone honnan veszi meg vagy szerzi be mégis csak a regisztráció miatt csak 1 évet adtak meg,hivatkoztam arra,hogy itthon vettem. Azt mondta a Samsung menjek reklamálni a Vodafone-hez. A Vodafone azt mondta menjek a Samsunghoz. Ennek hiánya miatt 2 év helyett csak 1év garis volt sőt tovább lépve a +1évet sem vehettem meg hozzá vagyis extra gariról is lemaradtam általa. -
válasz
s7evcsenko #2619 üzenetére
Ezt én is így gondolnám amúgy, hogy annak járnia kellene, akárhol is veszem.
-
Crogan
tag
válasz
s7evcsenko #2540 üzenetére
Felraktam az insidert,gyors körös.Így azért sokkal jobb az aksi idő.Nem tudom mi baja lehetett.
Insideres fast ringes buildba hogy lehet kikapcsolni a töltés közbeni gyorsnézet képernyőt? -
Cooley18
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2480 üzenetére
Lehet, már megoldották, hogy ne az egész telefont akassza meg.
-
confuser
senior tag
válasz
s7evcsenko #2173 üzenetére
De van. Gyári nem lesz, 3rd party-k maradhatnak.
@Ricardo
Micsoda remek cím eme remek oldalon. Hogy lehet azt a címet adni egy cikknek, hogy "Windows 10 Mobile: isten veled FM rádió!", amikor a cikkben is leírják, hogy továbbra is lehet majd FM rádiót hallgatni 3rd party appokkal? Kissé "clickbait"... -
Ricardo
titán
válasz
s7evcsenko #2173 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
s7evcsenko #2089 üzenetére
Korábban olvastam,hogy előbb az amerikai régiósra kell állítani,mert ott van ilyen lehetőség,és valami apps kell leszedni hozzá.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
s7evcsenko #2092 üzenetére
Próbáld meg esetleg SIM kártya nélkül! Én anno nélküle csináltam meg, csak ez kimaradt a leírásból!
A nem támogatott app hibaüzenet nekem fura egy kicsit! Nem azt mondja inkább, hogy a készülék nem támogatott? Esetleg próbáld meg másik FM rádió appal USA régióval!
Számomra egyébként továbbra is felfoghatatlan, hogy miért nincs ott gyárilag (más régiókban meg igen)! És vajon mikor akarják már pótolni?
-
MK VII
veterán
válasz
s7evcsenko #2089 üzenetére
Én úgy emlékszek, hogy trükközéssel lehet FM rádiót varázsolni rá...
Ha jól emlékszem akkor amerikai régiósra kell állítani a telefont és bedugott fülessel, ki-be kapcsolni aztán letölteni rá az FM rádió appot és valahogy így..
Dupla koppos ébresztés talán várható, de nem biztos, hogy lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÁV topic
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged