Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
varesz11
tag
Mivel tegnapig még fent volt, csak készlethiányos állapotban, mára pedig teljesen eltűnt, kezdek attól tartani, hogy mikor jön újabb készlet, már dokkoló nélkül lesz meghirdetve. Ami lehet nem is lenne akkora baj, de akkor ez látszódjon meg az árán is. Dokkolóval 160ért szerintem teljesen korrekt nyitóára volt, viszont anélkül már lehet kicsit húznám a szám.
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013 #187 üzenetére
Lilul a 950 is sajnos, annyival jobb a helyzet, hogy a kulonbozo fenyprofilokat nem lehet kulon szerkeszteni, ezaltal a legalacsonyabb fenyeron is vilagosabb mint a 930, igy kevesbe lilul.
-
fritzke
csendes tag
Némiképp aggaszt, hogy a készülék teljesen kikerült a T kínálatából. Eddig előrendelhető volt 160k-ért. Remélem nem emelik meg az árát, amikor új készlet érkezik illetve remélem érkezik új készlet, bár a telefon vásárlás úgyis csak akkor lesz aktuális, ha végleges w10m kijön.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
QwErTy42 #191 üzenetére
"Másrészt ha rendesen működne a rendszer, akkor sokkal kevesebb jogászra lenne szükség, mert ugye alapjáraton a szabadalmakból származó jövedelmek a tulajdonosokhoz kerülnek."
Köszönöm, hogy beismerted. Amíg így állnak a dolgok, addig tojok a szabadalmakra és ugyanúgy meg fogom venni a kínai telefont.
-
QwErTy42
addikt
Gondolom nem mérnök, orvos, kutató, programozó... vagy ha ennyire földöntúli számodra a szellemi tevékenység gondolata...
Másrészt ha rendesen működne a rendszer, akkor sokkal kevesebb jogászra lenne szükség, mert ugye alapjáraton a szabadalmakból származó jövedelmek a tulajdonosokhoz kerülnek.Szóval még mindig egy demagóg bullshit, amit mondasz, továbbá lopás, amiről szó van.
-
Almonen
aktív tag
válasz
tomboy0013 #160 üzenetére
Hát igen, de igazság szerint én úgy vagyok vele h inkább egy tényleg gyenge android mint 1 windows phone, amire ha ránézek már kiakadok, nekem 0/10 ... Ízlések és pofonok ugyebár, nekem az iphone se jött be
-
G-Guts
aktív tag
Ismerősek ezek a színek. Megvan! N kib@szott 73 csinált hasonló színeket, minden bizonnyal a Carl Zeiss lencsének (meg még kitudja minek) köszönhetően. Ott is ilyen nagyon szép élénk volt mind a kék, mind a sárga szín. Kevés telefon csinál ennyire színhű fotókat.
-
gretzky77
veterán
válasz
blackmajesty #179 üzenetére
Köszi ez nekem eddig nem tűnt fel, azt hittem megy minden progival!?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
QwErTy42 #184 üzenetére
Ha agyrém, ha nem, ebben a formában szerintem a "szellemi tulajdon" egy agyrém. Ha neked ez így jó, és emiatt nem veszel kínai telefont, az a te a dolgod, de hidd el, a többség nem egy ilyen agyrém szerint fog készüléket választani.
Az egész szabadalmi rendszer arra jó, hogy tele tömje az egyébként haszontalan jogászok zsebét.
-
Steelers
senior tag
válasz
blackmajesty #179 üzenetére
A régi appoknál nem tűnik el, amelyiknek nincs 10-es verziója. Ha frissül az app akkor fog megoldódni,vagy ha jön rá egy bugfix... Én 735-ön használom a WM10-et, azon is így van.
-
pontyos
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #173 üzenetére
El, de nem értem mert a "hamarosan érkezik" napok óta kint volt....
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
gretzky77 #167 üzenetére
"A navi sáv bárhol eltüntethető ha alulról felhúzod az ujjad! "
Ez sajnos nem így van. Tegnap óta van meg a teló, az egyik idegesítő dolog, amibe eddig belefutottam az pont az, hogy nem mindig tűnik el. Most konkrétan 3 olyan appot tudok mondani, ahol nem hajlandó eltűnni (ebből csak az egyiknél érdekel, de ott nagyon zavar). A messenger és a spotify, ezek nem érdekelnek, itt elfér, de a bookvisernél sem tudom eltűntetni. Pedig ez pont kellene, mert 735-ön simán el tudtam tüntetni és így sokkal kényelmesebb volt olvasni, legalább 3 sor kiférne még, vagy 4 is. Persze túl fogom élni, de remélem ez meg fog oldódni a jövőben.Ami még nagyon zavar, az a duplakoppos ébresztés hiánya, megszoktam, hiányzik.
Egyelőre minden más ami nekem kell okés, a kijelző baromi szép, a hátlap nem recseg, meg sem nyikkan. Telekomnál vettem, annyiért nekem megérte, bár az XL jobban kellett volna a mérete miatt, de végül kibékültem a kisebb kijelzővel. Még egy mozo hátlap kell, de az majd jövőre.
-
vzsryl
nagyúr
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. A szabadalmat meg licenszet ugyanúgy használja a kitalálója, a részecskeszűrőt viszont a kocsi tulajdonosa nem használja tovább, mert fizikailag nincs ott. Szerintem ez az egész szabadalom dolog ebben a formában egy nagy hülyeség, mivel pofátlanul lop mindenki mindenkitől, és rohadtul nem csak a kínaiak. Szóval nem értek veled egyet, és a példádat nem érzem helyén valónak.
-
applause
aktív tag
A display dock kapcsolódására vezeték nélkül is van mód a telefonban lévő alkalmazás szerint.. Eddig nekem nem sikerült. Próbálta már valaki?
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #173 üzenetére
biztos elfogyott.
-
FіkuszKukіsz
őstag
A Telekom webshopból eltűnt a 950.
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #169 üzenetére
Közben megnéztem neked a navi sáv vastagsága is változik. Feltoltam maxra meg levettem minimumra is és jelentősen változik a mérete.
-
tomboy0013
veterán
válasz
gretzky77 #167 üzenetére
930-on úgy lehet kivitelezni a dolgot, hogy bemész egy sötét szobába megvárod még leveszi az automatika a fényerőt és utána a halvány szürke részek lilás árnyalatot vesznek fel. Pl Win10-en a beállítások menü háttere full lilás, illetve az értesítési sáv gyors gombjain is feltűnő.
Mióta Win10 van a telón azóta elég feltűnő a jelenség sajnos és kezd zavarni, azért kérdem, hogy 950-re váltás esetén is fenn állna-e ez a jelenség.
Azt egyébként tudom, hogy a navi sáv eltüntethető, de engem speciel a visszább írt dolog érdekelne, hogy skálázás esetén annak is változik-e a mérete vagy ennyire nagy marad minden esetben. -
dutrás
őstag
Én se akarok ezen rugózni. Ha kell nekem egy készülék ennyit én is hajlandó vagyok megoldani. De az MS én úgy gondolom ezt nem engedheti meg magának főleg nem ebben az árszegmensben.
Aki tesztet olvas és nyilván a teszt írója ezt megemlíti az olvasó értékel. Nem mindenki hajlandó a papíros megoldást választani hanem meg írja az elállási nyilatkozatot. Akárhogy is nézzük nem ítélhetjük el érte. -
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #157 üzenetére
Szia én 930-ról váltottam, dupla koppos élesztés nincs még, nem is értem a tesztbe miért van benne de dupla koppos lezárás van annyi megkötéssel, hogy az alsó navi sávra kell koppintani! Engem a vastagabb alsó felső káva nem zavar, de tény a 930 stílusosabb. A navi sáv bárhol eltüntethető ha alulról felhúzod az ujjad! A sáv vastagsága szerintem nem változik az átállításnál, de mindjárt kipróbálom neked! Auto fényerőt használok de ez a lilulás dolog nem tűnt fel, hogy tudom reprodukálni, kipróbálom!?
razzorr és dutrás : így van megoldható a dolog, de azért az igaz,hogy ennyi pénzért ne kelljen már papír dugdosni, hogy ne nyekeregjen! Szerencsére nekem a 950 semmi ilyet nem produkál
-
válasz
tomboy0013 #165 üzenetére
Az nincs, viszont Xiaomi meg más random kínai játéktelefon van, azok meg úgyis jobban tudják.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #157 üzenetére
Nincs 1 950 tulaj sem a 950 topikban aki tudna ezen kérdésekre válaszolni?
-
havast
aktív tag
Üdv!
Valaki látott már esetleg MOZO hátlapot magyar forgalmazónál/kiskernél? Nem várnék heteket rá, ha nem kötelező
-
-
tomboy0013
veterán
Hát kinek, hogy. Én odaadnám érte a 930-am vezetéknélküli töltővel, autós tartóval, gyári tokkal és minden szir-szarral együtt simán
Na még lehet egy kis KP-t is dobnék érte
Mondjuk nagyon nem is egy kategória a két teló, az Alcatel egyedül akksiban jó, minden másban mérföldekkel gyengébb mint a 950. -
Almonen
aktív tag
Pop S9-en volt hogy 9 és fél óra kijelzőidő és Wi-Fi melett 13% volt még az akksi... ez a Windows teló ingyen se kéne
-
tomboy0013
veterán
Hogyha a 950-en skálázást állítunk a Megjelenítőeszközökön belül akkor az alsó sávnak ahol a szoftveres gombok találhatóak is csökken a vastagsága? Csak azért kérdezem mert videókon úgy láttam, hogy alap esetben kevesebb a hasznos hely a kijelzőn mint a 930-nál ami gond. Van esetleg aki 930-ról váltott? Tőlük kérdezném, hogy nem zavaró-e az óriási felső káva, ami dupla akkora mint a 930-nál.
Illetve érdekelne, hogy itt is felfedezhető-e éjszaka automatikus fényerőn a halványszürke részek lilulása/zöldülése mint 930 esetén?
Duplakoppal ébred már amúgy a telefon? -
razzorr
őstag
Lehet nekem kicsik az igényeim...ez nevezhető igénytelenségnek? Szerintem nem. A 640-em is nyiszogott a véknyabb fekete és a vastagabb anyagú fehér hátlappal is, de gond egy szál se, kis papírdarabkák a sarokba a hátlap alá és semmi gáz.
Bár azt is megértem, ha valakinek degradál papírlappal kitömni egy 2kilós telefon recsegő hátlapját, nekem mondjuk az egóm is simán elbírná. Nem vagyok egy Steve Jobs, aki a hátlap alatti tökéletességet is elvárt. Mint írjam, nekem egy telefon használati tárgy, ha élvezkedni akarok,arra ott az asszony, minden másra ott a master card
Ettől függetlenül ha majd szépen esni kezd a 950 ára, mert sokaknak ez "nem prémium", annak csak örülni fogok, hogy olcsóbban tudom megvenni ha leváltom a 640-et. -
orbano
félisten
valóban, ez már nem batár féltágla, nem lehet vele falat/betont törni. az a 925 nagyon szép telefon, ha nem lát mellette az ember a boltban egy s4-et, vagy akármi is volt akkoriban a párja a samsungtól....
én most amúgy 930-ra váltok, nagyon várom a 23-át, hogy megkaparinthassam -
ldave
félisten
Én együtt mozogtam a Nokiával amióta van mobiltelefonom (kb 2001 óta, 2-3 évente váltottam), volt S60-as telefonom, Symbian^3-as, majd jött az örök kedvenc N9 (amit sajna leejtettem és betört a kijelzője) és most egy L925-öt használok. Sokáig gondolkoztam, hogy ezt mire cseréljem és az eddigiek alapján alapértelmezetten számomra ez a L950 lenne a következő, de valamiért nem érzem úgy, hogy ez jelen esetben jó döntés lenne.
-
orbano
félisten
a lopott telefonoknak is van piaca, ahogyan például a lopott autóalkatrészeknek. ha valaki kivágja mondjuk a kocsidból a 300 ezres részecskeszűrőt, hogy eladja a feketepiacon, akkor elismerően csettintesz, hogy ejj, bizony, egy jogos piaci igényt elégítettél ki, az autó(alkatrész) lopás egy legitim biznisz, hiszem az emberek veszik őket?
-
Tottalino
tag
A teszt óta jött már javítás a 950-re?
-
MK VII
veterán
Köszi a tesztet..
Ezt a telefont néztem ki egy majd jövőre esedékes hűségakció keretében megvásárlásra..Hááát.. Nem vagyok tőle elájulva.. Nagyon kedvelem a Lumiákat, de mióta nem a Nokia gyártja azóta elfelejtettek ezek a telefonok számomra szimpatikusak lenni.. Nem tudom miért van ez..
Jól veszem észre, hogy a hátlapon azt a két kis pöttyöt ami alatt a mikrofonok vannak, nem sikerült egy vonalba helyezniük? Vagy csak a videón nem látszik helyesen?
Meg azért mondjuk egy Hyperspace buli után reggel kíváncsi vagyok, hogy az arcfelismerő feloldja-e a telefont..
Illetve, ha pl tényleg úgy alakul, hogy nem ismer fel, mert mondjuk a fejemen ül az asszony akkor máshogy fel lehet oldani?
-
Chrys_
addikt
Az érdekelne, vajon a 950 (XL) esetén is fellép-e olyan hiba, hogy az Outlook nem enged új fiókot beállítani, hanem egyszerűen bezárja a programot a win.
Van-e call recorder, amit nem manual kell indítani hívás indulása után? Eddig nem találtunk.930 van itthon, most éppen a páromnál. Nem technic-freak és nincs túl sok elvárása, de 1 hét után úgy gondolja, neki a win nem lesz jó (jelenleg, de a felület alapvetően tetszik neki), inkább vesz egy Android-telefont. Van néhány app, ami sajnos még nincs win phone alatt, valamint a Chromecast-t hiányolja nagyon.
(Legalább visszakapom)
-
mjani1172
addikt
válasz
QwErTy42 #105 üzenetére
Nézd, amit írsz én ahhoz hasonlót már többször írtam,és mindíg én maradtam alul.Nem fogják megérteni,bármit csinálsz,nekem pár napja magyarázták el hogy a O+ ugyan nem ad senkinek áfás számlát,ami papírt ad az valami "saját számla?",de ez ér annyit mint bármi mert az adókat tutira megfizeti valahol.
Ezért összehasonlítható egy itthoni hivatalos helyen vásárolt telefon ára egy kínai webshopéval. -
dutrás
őstag
A hátlap gondolatoddal nagyon nem értek egyet. A köztudatban ugyan is a tesztet és fórumokat böngészve az fog megmaradni hogy recseg. Az MS ekkora gyártási vagy tervezési hibát nem követhet el mikor vásárlókban egyébként is alultáplált. Főleg nem ebben az árkategóriában.
Az én 50k-s készülékem hátlapja meg se nyikkan a 950-nél probléma hogy a kérdés egyáltalán felmerül.
Volt aki beszélt a gyártott vagy gyártatott kérdésről. Innen kezdve semmi különbség a kínai ill. az MS készülékei közt. -
Amiens
tag
Térképek menüpont alatt nehezen találja meg a pontos pozíciómat, más is így van vele?
Kellett neki vagy 15 perc ma, közben sétáltam és dúdolgattam Katy Perry legújabb számát, de csak nem akarta behozni... -
Grodd
tag
-
razzorr
őstag
válasz
Maximum1 #117 üzenetére
Talán azért fogalmazott úgy hogy a "középkategóriában" mert a 6xx sorozatot alsó kategóriába sorolják sokan. Ami szerintem hiba,mert simán közép.
Hogy a topic témájánál maradjunk, nekem baromira bejön a 950, az xl már túl nagy. Ez a hátlap ügy meg csak felesleges picsogás. Ha minőséget akarok villogtatni akkor veszek egy szép órát vagy egy autót, nem egy sz@ros telefonon akarok elcsöppenni, egy olyan világban ahol a wc-s néninek is ájfónja van.
A fagyásokat 1-2hónap és megreszelik, de akkor már tényleg csak a hátlapon lehet majd sírni.
Reméljük jön hamarosan a nagy fotós összehasonlító teszt,ahol a 950 felmossa a padlót a többi kis gézengúzzal -
Ádám16
addikt
válasz
#40993792 #116 üzenetére
láttalak már WP vonalon fórumozni, ezért nem helyből neveztelek elvakultnak. a cég nem ellenszenves, a mobilOSükhoz való hozzáállás egy szar, szerintem. évek rutinjából írva ezt, nem 3-4 hónap távlatából.
az pedig, hogy a diplomatikus megnyilvánulásoddal próbálsz felém kerekedni, és témát zárogatni, inkább sértő, mint az, amit én írtam.
Üdv:
Ádám -
legiaap
félisten
válasz
Napfénysüti #59 üzenetére
Te még mindig 920-al nyomod?
-
gabor907
tag
Telorol most nemugy megy a linkeles ahogy szval uzemido teszt:
http://m.gsmarena.com/microsoft_lumia_950_and_lumia_950_xl_battery_life-blog-15349.php
-
hemaka
nagyúr
A kamerája nem győzött meg, a bugokról meg ne is beszéljünk. Azért ebben a kategóriában ez eléggé ciki.
-
klz80
tag
Használ valaki autós töltőt vagy powerbankot a 950-hez? Gondolom az uj szabványos usb csati miatt a hagyományos microusb töltő nem megy bele.
-
gabor907
tag
Sziasztok
En nagyon szeretem a windows megoldasat volt l925om es imadtam, jelenleg samsung s6ot nyuzok... nemvagyok egy nagy mobilszakerto inkabb csak hobbi szinten vagyok jelen, es szeretem amikor "nagy" hibak miatt fikaznak ugy az emberek h tapasztalatuk nincs hozza... volt az lg g3 a felbontasa miatt es a hozza meg gyengecske hardver miatt akadozott sokszor az android gondolom az nemvolt hiba... a samsung s4rol s5osre valtas soran szinte kritikan aluli minoseghasznalat miatt nem haborogtak az emberek.. a sony z2 elmelegedese soran bekekulo uveghatlap ami a ragasztas miatt fellepett es eleg rondan nezett ki.... vagy a... hagyjuk is mas gyaro csucskeszulekeit... illetve android teren is az 5.0tele volt hibakkal... apple megoldasait annyira nemismerem de ott is akadtak gondok szoftveresen es hardveresen is, kollegaimtol hallottam. Szval tokeletes keszulek nincs de az MS megoldasait konnyu szidni. En megertem hogy kiadtak a 950/Xl telokat a szoftveres problema nemnagy dolog javitva lesznek ugyis, hardveresen meg alapvetoen jok! ekezetek miatt lustasagom miatt bocsi tudnek meg meselni de aki nemismeri el hogy szinte az osszes keszuleknek van ilyen olyan hibaja csak megszokja vagy nem polgarpukasszto annak ezeket a dolgokat felesleges mondani... amugy jo cikk lett ezis es a xl-es -
myckey
veterán
válasz
Napfénysüti #59 üzenetére
Jó lesz ez Feró!
most kifogyott a tré készlete, de új esztendőben beújítok, addigra hátha még a rendszer is épül kicsit, pozitív irányban.
ja és én nem bnom, ha csak "kis" réteg nyúl a készülékek után, sose szerettem tömegcikk fan boy lenni
-
Ricardo
titán
"de nálunk a szokásos MindigTV streaming mellett 2 és fél óra kijelzőidő jött össze. Az meg nem mondható kiugróan jó értéknek, sőt igazából meglehetősen gyatra."
Ezzel egyetértek. Valóban gyatra. Kérdés, hogy a vas eszi meg az akkut, vagy a win 10mobile okozza ezt?
Szerintem az utóbbi, mert ahogy olvasom a többi telefon esetében, akik feltették az előzetes win 10-et csökkenő üzemidőről számoltak be. -
moleculez
veterán
Szerintem annyi a titok, hogy helyén kell kezelni az OS-t, sőt inkább a komplett ökoszisztémát, mert ez az. Korántsem hibátlan, de ez is egy irány. Ha megnézzük az Android vergődését a kezdetekben, többet kellett buheralni mint használni (kb mint egy Simson motort). Az akkor épp fénykorát élő Symbian mellett, egy komoly laggtenger volt, de(!) tele új lehetőségekkel, iránnyal. Ugyanez van most is szerintem. Lehet a Continuum a jövő, lehet hogy nem, lehet hogy "zsebPC" kora hamarabb jön mint gondolnánk, bármi lehet. Nagy bukás is...
-
Maximum1
őstag
"És akkor most már csak az kéne, hogy a középkategóriában is legyen valami W10-es gép, mert a 735 lassan eltűnik a boltokból, az 550 viszont inkább a belépőszint felé mozdul."
Ott a 640 és a 640xl, elsőnek kapja majd a W10-et.
-
petymeg
addikt
Bugos az os, gyenge az akksiidő, jó drága viszont kap egy tetszett plecsnit. Ez nekem valahogy nem kerek.
-
Drughi
addikt
Köszönjük a tesztet!
@Bog: Telekomnál kártyásan 166.900Ft + dock
Ezt tudva milyen plecsint kapna Tőled?
Ez igencsak jobb ajánlat mint egy független 200e-ért (dock nélkül)Én ígyis-úgyis megrendelem, az előzetesen várt eredményt kaptam a tesztekből is, de nekem ennyit megér.
I5s, majd most egyZ3c-t váltok le.
Meglátjuk... -
Ádám16
addikt
válasz
#40993792 #102 üzenetére
Ugyanez a véleményem az iPhone-t használókról is, akik nekifeszültek a dolognak, hogy minek még a 2GB RAM is, megnézem őket, 1-2 év múlva hogy fognak menni a fejlettebb appok, multitasking, stb. fluidul a készülékeiken.
Zsigerből támadom a rendszert/vállalatot kicsit is védőket már sajnos, én a WP7 óta ezt a rendszert használom (1 év kihagyással) és nem, nem hallgatnak a felhasználói igényekre, kimondhatom.
A 10-es is egy hatalmas katyvasz, gányolás, a WP8.1 legalább egységes volt, de itt látszik, hogy maga a MS sem tud mit kezdeni a rendszerrel, melyik irányba menjen el. És lett volna idejük/erőforrásuk egy kiforrott rendszert készíteniük az évek alatt, s szerintem lett is volna rá kereslet, de a következő évet ismét elbaltázták, mert aki szerintem belép bármelyik topikba, és azt látja, hogy a userek visszafelé küldik a negyedmillás készülékeket nyekergésért, fagyásokért, megbízhatatlanságért, nem fogják venni.
Szerintem nem voltam kegyetlen az előző hozzászólásomban, személyeskedést nem látok az írásomban, de kultúremberként elnézésedet kérem. -
vzsryl
nagyúr
válasz
QwErTy42 #105 üzenetére
Nem akarok tovább offolni. Csak 1-2 dolgot hozzáfűzök, ami teljesen szubjektív vélemény lesz.
Szerintem a végfelhasználó dönt mindenben, mert ő adja a pénzt. Ha nem veszi meg a terméket, akkor a gyártató és a gyártó is lehúzhatja a rolót. A szabadalmakkal és licenszekkel senki nem foglalkozik, mert ha mindenki ezt tenné, akkor senkinek sem lenne okostelefonja.
Még egy kis objektív vélemény is, ami tényeken alapul: Semmi baj a szervízzel és a supporttal. Én is a szolgáltatómnál vettem 2 év garanciával a készülékem. Továbbá az általam felsorolt márkák közül a népszerűbb típusokat hivatalosan is meg lehet vásárolni Magyarországon, keress rá. Nem úgy mennek már a dolgok, mint évekkel ezelőtt. Nem muszáj ebaykedni már.
-
Polllen
félisten
Ha beesik az ára a használt piacon, lehet benevezek egyre.
-
pontyos
senior tag
Hi, nem tiszta nekem. Here Drive van, vagy nincs? Illetve más neve lett? Sokat használom 930on... Thx
-
gretzky77
veterán
Sziasztok látom itt sem sokkal jobb a helyzet mint az xl topicban.
Ha bárkinek kérdése van szívesen válaszolok rá kb másfél hetes használat viszonylatában ill a nevem alatti blogon olvasható egy rövid szösszenet! -
Grodd
tag
FM rádió? Lassan 10 éve használok okostelefonokat, volt amiben volt FM rádió, volt amiben nem, de ez valahogy sose tűnt fel nekem, mert sose használtam ezt a feature-t. Vagyis de, egyszer kipróbáltam csak kíváncsiságból valamelyiken ( már nem emléxem, melyiken), de a lényeg, hogy ez szerintem egy olyan feature, ami a felhasználók elhanyagolható részét érdekli. Ez legyen a 950 legnagyobb problémája
-
QwErTy42
addikt
Te valamit nagyon félreértettél...
A példabeszédemben a Vevő/Megrendelő az MS, HP, Huawei, Xiaomi, Lenovo, Meizu, Oneplus... és nem a Kis Jóska a Zíbéjen!
Mert nem a Kis Jóska ellenőrzi a minőséget, hanem az aki megrendeli a gyártást a Foxconntól vagy Pegatrontól esetleg másik bérgyártótól. A bérgyártó olyat készít és olyan minőségben, amit a Vevő/Megrendelő (goto előző felsorolás) megkövetel.
A Kis Jóska otthon, amikor kibontja a Déháeles csomagot már semmilyen ráhatással nincsen arra, hogy mi az ami lekerült a gyártósorról.Ami nincsen az általad nagyra becsült (részemről csak ....) gyártóidnál azok a következők:
-szerviz
-support
-helyi adókAmin tovább spórolnak:
-szemérmetlen lopás: szabadalmak, jogdíjak, licencek
-jogtalan állami támogatásÍgy könnyű olcsónak lenni... No meg azért az előbbiekért én nem szívesen állítanám piedesztálra őket.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
bandras0226 #97 üzenetére
Vietnám és Kína között nincs különbség ilyen téren.
A Xiaomi-nak legalább 2-3x nagyobb a piaci részesedése.QwErTy42: Tökéletesen megfogalmaztad, hogy miért jobb egy Redmi Note 2 vagy egy Vibe P1m minősége, mint egy Lumia 640-é vagy 735-é. Mert a vásárlóknak ez kell. Meg is veszik. Nap, mint nap fogdosom ezeket a készülékeket, tudom miről beszélek. Árszintek teljesen megegyeznek, szóval kifogásnak helye nincs.
Huawei, Xiaomi, Lenovo, Meizu, Oneplus stb... Mind mind nagyon korrekt minőséget ad ki a gyártósorokról.
-
QwErTy42
addikt
Öhö... Leírtad Te is. Kínában kínai céget felesleges perelni, mert nem nyerhetsz.
Míg a nyugati cégek pereskednek és fizetnek vagy per előtt vagy az után, addig a kínaiak egyáltalán nem fizetnek egy k-rva kanyi petákot sem.
Az meg a másik bicskanyitogató dolog, hogy egy-két cég gyakorlatilag az állam pénzén nyomta el a konkurenciát. -
enginev3.0
félisten
Hát az XL szebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest