Új hozzászólás Aktív témák
-
cerb
tag
válasz
Cooley18 #2452 üzenetére
én be merem, már vettem hozzá szerszámoat is, de egyrészt attól félek, hogy ezek a kijelzők nem eredtiek, másrészt nagyon telefon formájuk van, ezért megfognák a vámon, így rögtön sokkal drágább lenne. :S esetleg valami már próbálta ezeket az alkatsézeket( az első betörés óta, tehát egy éve nézegetem őket)
nagyon feltünő, hogy az összes képről le van photoshoppozva a nokia logó, hogy ne lehessen belekötni, hogy eredetinek van hirdetve... -
cerb
tag
Köszi a válaszokat. Sajnos a 930 nem opció, mert a digitizer, és a kijelző is tönkre ment ezúttal( egy éve használtam a kereső gombnál betört üveggel, de úgy hogy minden működött rajta. Szerintem rendelek egy nexust, vagy veszek egyet használtan, és ha nem jön be még vehetek lumiát két hét után. Igazából ez a 930 már a 920 és 800 után jött, szóval nekem semmilyen problémát nem jelentett a rendszer, és a w10 is tetszik igazából. Kérdés, hogy mennyire dolgozik rajta az MS.
-
cerb
tag
Sziasztok!
Összetört a lumia 930asom kijelzője, de szerintem nem éri meg megjavítani
Ez volt a harmadik lumiám 4 év alatt. Most nagyjából két lehetőségem van. Nexus 5x, vagy Lumia 950.
Nagyon szeretem a WPt, fájna elhagyni. Fura lenne a gagyi gombos felülete az androidnak.
A kérdésem, hogy hogy megy a W10 a 950en? 930on sajnos fele annyira sem volt megbízható mint a WM8.1. Mindenféle bajai voltak.Tudjátok ajánlani ez a telefont 930 után, vagy inkább kissé szomorúan váltsak végreolyan platformra amivel foglakozni a nagy cégek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest