- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
Ricardo #1199 üzenetére
Igen, meg ha lennének univerzális appok pl. egy böngésző alternatíva (ami tényleg az) igen jól jönne.
Szó volt az ios appok portolásáról is, remélhetőleg lesz is belőle valami, nem csak porhintés.
Kár, hogy az android appokról lemondtak, mert szerintem igencsak fellendítené a piacot.
A note4 pedig nem egy kategória, flagship ide, vagy oda. -
Gusztáv
addikt
válasz
Tottalino #1190 üzenetére
Viszont a sima levelezés már sok embert érint. De pl itt van egy nem MS alkalmazás is:
https://www.facebook.com/homeasyappEzt én napi szinten használom, és tök jó a Continuumos felülete. De pl ott van a Wifi Commander is. Persze még elég kevés az olyan 3rd party app, ami támogatja, de ugye még túl sok telefon sincs, amin működne.
Az app kérdés meg mindig is rákfenéje volt a WP-nek, vagy sikerül felzárkózniuk, vagy nem. Mindenesetre a
Win 10 + UAP az eddigi legnagyobb készülék bázist teremtette meg, meglátjuk, hogy elég lesz e.@Crogan: a Continuum simán működik miracast-os TV-vel és egy 5$-os usb otg kábellel is, nem kötelező a dokkoló használata.
De még a 30e sem sok, csak meg kell nézni, hogy pl a többi csúcs készülékekhez mennyiért adják a brand kiegészítőket (személyes kedvenc az asztali töltő iPhone 6-hoz, potom 15e Ft-ért, amihez még egy nyamvadt hálózti adapter sem jár, talán még kábel sem) -
-
Ricardo
titán
válasz
Tottalino #1193 üzenetére
Hogy jön ide a Note 4?
"Akkor tehát mindegy hogy 160-ért veszek telefont vagy 40-ért.Ok."
Erre értettem hogy nem mindegy hiszen van bőven eltérés a 160-as, és a 40-es telefon között.
"Létezik a storeban olyan játék ami megtudná mutatni a 950 erejét?Vagy bármilyen másik progi.Mert nekem eddig az 1 hét használat alatt nem tünt fel hogy flagshipet vettem."
Erre írtam a 4K videót. Az nincs a 40 ezres kategóriában.
Crogan:
A fő kérdés az, hogy neked megérte vagy nem? ha a válasz igen, akkor használd egészséggel. -
Gusztáv
addikt
válasz
Tottalino #1187 üzenetére
Pont nem érted a Continuum lényegét, amit te írsz azt az android/ios csinálja. Ugyanazt a GUI-t kirakja egy nagy képernyőre. Ezzel szemben a Continuum a képernyő méretének függvényében változtatja a GUI-t, ugyanaz az alkalmazás másképp néz ki telefonon-táblagépen-monitoron. És ez baromi hasznos tud lenni, ha a fejlesztő veszi a fáradságot és rendesen megcsinálja. Nekem van asztali gépem, de kb csak akkor kapcsolom be, ha játszom, van notebook, tablet, és mégis sokszor a Continuum-ot használom.
- ha van pénzed 180e Ft-s telefonra, akkor a 30e sem fog megviselni, ha szükséged van a dokkolóra
- nem csak filmnézésre lehet használni, arra pont van jobb megoldás. De pl a céges levelezést kényelmesen eléred, tudsz hosszabb leveleket írni úgy, hogy nem kell hozzá a céges notebookot bekacsolni, hazavinni. -
Tottalino
tag
válasz
Pacee87 #1183 üzenetére
Mégis mit? Hogy ugyan azokat a gagyi mobilos appokat ki tudod tenni nagyobb képernyőre? Tényleg óriási. A felhasználók 99%-a nem fogja használni.
1; akinek van monitora billentyűzete és egere, annak tuti van PC-je.
2; Akinek nincs, az nem biztos, hogy vesz egy 180 ezer forintos telefon mellé.
3; Filmet egy mezei Ace 4 is ki tud küldeni egy LED TV-re. -
-
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1184 üzenetére
Nem igazán.Részletre vettem. Így csak 127 volt.
Pacee87
Continuum?+30 ropiért?Egyenlőre nem kösz. -
-
-
MK VII
veterán
Milyen érdekes nem?
Amíg a Nokia kezében volt a telefongyártás érdekes módon az OS is megfelelő volt a készülékekhez és a flagshipek is tökéletesen működtek sőt minőségileg is sokkal jobbak voltak.
A Microsoft beállt az Androidos és iOS-es, "hogy tegyünk tönkre egy telefont az OS-sel" sorba. -
Tottalino
tag
Én egyszer azt mertem írni, hogy wp-ből csak a belépő és közepes vassal szerelt telefonokat szabad venni. Tehát az olcsókat, mert az erős telefonokat nem lehet kihasználni, cserébe jó drágák. Persze rögtön lrhülyéztek. És tessék, már is itt egy példa. Pont ezt mondtam, mire elvileg ki lehetne használni a 950- ben rejlő erőt, addigra már elavult lesz.
-
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1174 üzenetére
És addigra hol lesz már a 950.
-
-
Crogan
tag
válasz
Klaus Duran #1172 üzenetére
Akkor tehát mindegy hogy 160-ért veszek telefont vagy 40-ért.Ok.
-
-
Crogan
tag
Létezik a storeban olyan játék ami megtudná mutatni a 950 erejét?Vagy bármilyen másik progi.Mert nekem eddig az 1 hét használat alatt nem tünt fel hogy flagshipet vettem.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Tottalino #1166 üzenetére
Nekem ez még mindig jobban bejön, mint pl a 925 anyaghasználata. Az a telefon marha szép, de valami iszonyat sérülékeny. Én vigyáztam rá, soha nem esett le, mégis az egyik sarkán megjelent egy kör alakú benyomódás. Aztán lett helyette 830, az meg ment vissza a fiókba. Egyszer 2 napra megkapta az egyik kolléga cseretelefonnak, amíg az öve szervizben volt, úgy adta vissza, hogy két sarka szépen le volt verve. És ilyenkor az egyetlen lehetőség a komplett csere kijelzővel együtt 50e Ft-ért. Ehhez képest a 11e hátlap nem rossz.
-
Tottalino
tag
Azért döbbenet, hogy egy cirka 180 ezer Forintos telefonnál azzal kell kezdeni, hogy egy 11000 Ft-os hátlapot veszünk hozzá. Ja persze, nem kötelező. Még szerencse!
-
Amiens
tag
válasz
Mongoose Tom #1158 üzenetére
Egyesítve: ha az Outlook Postán belül hozzáadod a különböző fiókjaidat - majd kiteszed ezt az alkalmazást a kezdőképernyőre.
Egyenként: avagy a már hozzáadott fiókodra hosszan rányomsz, és ott a 'Rögzítés a kezdőképernyőn' opciót választva. -
Mongoose Tom
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a Gmail fiókokat kitenni a kezdőképernyőre? Köszönöm a segítséget :-)
-
yootti
tag
Üdv.
A kérdésem az lenne,hogy érdemes insiderrel frissíteni az új 950-est?Úgy olvastam,hogy a 29-es verzió van rajta. -
Pacee87
aktív tag
válasz
meszipeti #1150 üzenetére
Ennek az oldala milyen anyagból van valójában? Gumírozottat ír azt látom, de gyakorlatban érdekelne. Nem veszélyes, hogy kopni fog ha valóban gumírozott? Gombok milyenek rajta? Nem lötyögnek + ilyesmi? Egyébként az miért lehet, hogy ez a fekete-fekete verzió nincs fenn a Mozo oldalán??
-
nTamás111
újonc
Sziasztok!
Pár napja nyúzom a készüléket, szeretett 930-am után(előttük: L800, L625) váltottam ( sok gond volt vele sajnos).
Recsegések, random újraindulás nem tapasztalható, a hangszóró néha sistereg csak úgy.
Pici gondolkodási idők előfordulnak pl. gépházban való lépkedéskor, az akksi gyorsan merül, de hihetetlen gyorsan is feltöltődik. Egyébként gyönyörű a telefon, mondjuk nem volt Lumia ami ne tetszett volna eddig.A kérdésem az lenne hogyha minimálisan is, de nektek is mozog a töltő/adatkábel csatlakozója a készülékben?
-
nbukta77
addikt
Nekem jelzi az fw- t. Igaz nemet vasarlas, fuggetlen es DS. Haza erek nyomom is fel.
-
Dzsosy
senior tag
Új FW nekünk. 😋
Én ma már nem foglalkozok vele, majd holnap délután, addig várom a tapasztalatokat. 😁 -
kakuk100
őstag
Nekem is fent van a W. Insider a telefonomon és még mindig nem kaptam meg a 71-es bl.ot. Szerintetek mi lehet az oka?
-
yootti
tag
Üdv!Hétfőn érkezik meg a telefonom a telenortol.Azt nem tudom,hogy melyik build lesz rajta 63 vagy 71.Érdemes felrakni az insidert és azzal frissíteni?Vagy jönnek amikor jönnek a frissítések.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tomboy0013 #1129 üzenetére
Nem a kamera gyengébb, hanem az MS kamera app tudása, néhol kevesebb a beállítási lehetőség. Pl nincs térhatású hang felvétel, minta a Lumia Camera-ban. De van 120FPS, igaz csak 720p (viszont legalább nem csökken a fényerő, mint a 930-nál). De szerintem pont ez az a rész, ahol javulni fog a rendszer.
-
tomboy0013
veterán
válasz
martinkeet #1130 üzenetére
Éjszaka a 930 is elég gyászos képeket csinál szóval a 1520 sem jobb attól. 920-szal is szebb képeket lehet este csinálni. Én már csak a kamera miatt is cserélném 950-re. Egyébként meg szinte mindenhol nagyon jókat írnak a kameráról.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
tomboy0013 #1129 üzenetére
Bocs ,pontosítok.
A 950xl-hez képest gyengébb.
De ITT is azt mondják ,hogy nem emelkedik ki az átlagból.
A linked alatt megnéztem a LUMIA 1520-szas képeit. Kizártnak tartom ,hogy a 1520 olyan rossz képeket készített volna. Nem is értem ,hogy azokat a képeket hogyan merték beszúrni? -
tomboy0013
veterán
válasz
martinkeet #1127 üzenetére
Kamera gyengébb?
Ezt hol olvastad? Néztem összehasonlításokat 1520 vs 950/950XL-lel és a 1520 kamerája sokkal gyengébb, főleg éjszaka.
[link] Keresd ki a kamera összehasonlítást és te is láthatod. Ezen az oldalon még a 950XL vs 1520 fotóit is megtalálod a 950XL tesztnél.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
martinkeet #1127 üzenetére
Az üzemidő sokkal rosszabb, de ez szerintem a W10-nek tudható be, amin reményeim szerint sokat fognak még javítani. A kamera ugyan az, inkább az app lett hozzá gyengébb, de remélhetőleg ezen is dolgoznak még. Hardveresen nagyon patika telefon, csak az OS-sel vannak gondok, de Insiderre relatíve gyorsan érkeznek a frissítések, és minden frissítés rengeteg hibát orvosol, úgyhogy én adok neki egy esélyt. Bár nem cseréltem volna le a 1520-at a Surface Phone-ig (ha tényleg jön), ha nem ment volna tönkre(~negyed órányi fürdőzés tengerben).
-
martinkeet
aktív tag
November óta követem a fórumot ,pont ezért vagyok tanácstalan.
Ezért vagyok kiváncsi elsősorban a volt Lumia 1520-szas tulajok véleményére.
Amit szerettem :
-kamera (itt úgy hallotam ,hogy gyengébb)
-kijelző (itt is hibátlan)
-üzemidő ( ? )
-one drive (kapunk-e tárhelyet)
Amit nem szerettem az a ház anyaga volt. -
Dzsosy
senior tag
válasz
martinkeet #1125 üzenetére
Szia!
Szerintem olvass vissza, van itt pro és kontra is. Az itt megnyilvánuló tényleges tulajdonosok pozitívan nyilatkoznak többségében a telefonról.
Én meg vagyok vele elégedve. Nem bántam meg és újra ezt vennék.A csalódás meg elsősorban az elvárásoktól függ. A Win10M természetesen nem tökéletes (ahogy egyik op.rendszer sem), vannak még apróbb hibák/hiányosságok, de nem eget verőek és nem teszik használhatatlanná, vagy bosszantóvá a telefont. De persze mindenkinek más az ingerküszöbe.
Az előzetes utána olvasgatás után tartottam kicsit tőle (W10M), de nagyon pozitívan csalódtam. -
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Másfél év kihagyás után ,ismét a Lumia fronthoz csatlakoznék.
Nagyon szerettem a Lumia 1520-szas telefonomat. Közel 18 hónapig nyüstöltem.
(most egy Honor 7-tet kínzok)
Ha beruháznék egy 950 DS-re ,akkor csalódni fogok?
Objektív ,és pártatlan véleményekre lennék kíváncsi.
Köszönöm! -
Amiens
tag
Öröm használni ezt a World Flow-t, most azon írok. Igaz párszor csak másodszorra csinál valamit is.
Végre jó a magyar billentyűzet, semmi fennakadás, semmi fagyás. Imádom.
Bluetooth-os hibák is rendbe jöttek, wifi is szépen teszi a dolgát.
A gépház nekem pörgősebbnek tűnik.A héten nagyobb igénybevételre kerül sor.
-
Olajbogyesz
tag
válasz
Cooley18 #1078 üzenetére
Nem tapasztaltam anomáliákat, ettől függetlenül felment az insider (fast). A beígért támogatásokat én is várom, többek között ez is tényező volt vásárlásnál. Akku nekem naponta töltésre szorul, most 31%-on van reggel vettem le 6-kor töltőről. Duplakopp dettó és a hangszóróktól valahogy többet vártam, kapott a vas átmeneti kabátot amíg nem álmodom meg milyen tokot szeretnék rá (megérte, egyszer már repült) , meg matt kijelző fóliát, persze egy szösz alatta maradt de sebaj. Szerintem nagyon jól néz így ki, az alapból is harmatos fényerőből még levett, de a tükröződések engem sokkal jobban zavartak (nem vagyok egy Adonisz) .
-
Csongesz9
csendes újonc
Insiderbe mi a kulonbseg a fast es a slow kozott? Melyikre allitsam? Biztonsagos ezzel frissiteni? Koszonom
-
Cooley18
aktív tag
Felraktátok az Insider frissítéseket? Nekem is az hozta rendbe a telót.
-
Amiens
tag
A mai nap folyamán 2x kellett újraindítanom a telefont - nem magától tette, kedves volt.
Eddig nem is lenne olyan nagy baj, de a másodszori alkalomnál az óra nem mutatott pontos időt (így lekéstem egy fontos beszélgetést is a mai este folyamán).
Ez nem egyszer fordult már elő velem, de az automata időbeállításra fogtam, ezidáig. Manuálisra állítottam.Arról nem is beszélve, hogy közel 6%-ot vitt el az akksi időből a reboot.
Esetleg valaki tapasztalt már ilyet? Vagy használjak napórát ebben a nagy ködben... -
myckey
veterán
válasz
tomboy0013 #1106 üzenetére
ezt tudom.
egyébként Mozo -ból sem a hátlap kellene, hanem a tok ( vagyis van benne hátlap is )
Arra lettem volna kíváncsi, hogy magáról a gyártóról valakinek valami véleménye, vagy a termékről.
-
myckey
veterán
Erről valaki, valamit?
Már kezdem unni a Mozo ra való várakozást
Stabilnak fest a tok, és elvileg semmilyen jelet nem határol be. ( persze nem csilivili bőr,fém mint a Mozo )
-
Amiens
tag
válasz
sszemtelen #1103 üzenetére
-
sszemtelen
őstag
-
Amiens
tag
Valami frissítés kaptam most, de hogy mit...
Pár megásnak gondolom és nem túl nagy átszervezést, mert telepítéssel együtt 5 perc se volt.
Preview\Fast. -
Cooley18
aktív tag
Remélem javulni fog még annyit az aksiidő, hogy 2 napot kibírjon, de azért így a kezdeti szünetmentes tapizás mellett 14-15 óra sem rossz, az viszont brutális, hogy kikapcsolásig merítettem, és kevesebb, mint másfél óra alatt fullra töltött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest