- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Indiába utazásom előtt gondolkodom, hogy a nemrég vásárolt, de függő 128 gigás iPhone 6-ról átnyergelek egy olcsóbb telóra és ez is szóba került. Amire használnám az gyakorlatilag e-mailek csekkolása, Facebook Messenger, minimális böngészés, nagyon sok Spotify használat és olykor egy-két fotó készítése (Instagramra meg nyilván utazások során).
Kérdéseim:
- nekem a 16 GB tárhely kevés az Extreme Quality-s Spotify Offline Sync miatt (sok zeném van, ami kell offline, főleg külföldön), ezért érdeklődnék, hogy ha beleteszek a telóba egy 32 vagy 64 GB-os micro SD kártyát, akkor megoldható, hogy a zenéket azon tárolja a Spotify, ne a beépített ROM-on? Van, aki esetleg használja ilyen körülmények között a telefont?
- az alsó négy ikon bármilyen alkalmazással kicserélhető?
- angol nyelven szeretném használni a telefont, számíthatok-e kínai furcsaságokra vagy félrefordításokra?
- van esélyem két napos üzemidőre, ha szinte csak zenét hallgatok (Spotfy)? Élőben megnyomogattam a telefont és a kedvező ár, valamint a szép kijelző elgondolkodtatott. Ámbár bevallom, nekem túl nagynak tűnik, lehet, egy sima m2 is elég lenne, csak bosszantó, hogy szinte semmivel nem olcsóbb és ilyenkor az ember akarva akaratlanul is "nagyzol"...Köszönöm szépen előre is
Befoglaltam az Edigitalban egy példányt, hátha pozitív válaszok jönnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest