Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alvin_ti4200

félisten

Sziasztok!

Indiába utazásom előtt gondolkodom, hogy a nemrég vásárolt, de függő 128 gigás iPhone 6-ról átnyergelek egy olcsóbb telóra és ez is szóba került. Amire használnám az gyakorlatilag e-mailek csekkolása, Facebook Messenger, minimális böngészés, nagyon sok Spotify használat és olykor egy-két fotó készítése (Instagramra meg nyilván utazások során).

Kérdéseim:

- nekem a 16 GB tárhely kevés az Extreme Quality-s Spotify Offline Sync miatt (sok zeném van, ami kell offline, főleg külföldön), ezért érdeklődnék, hogy ha beleteszek a telóba egy 32 vagy 64 GB-os micro SD kártyát, akkor megoldható, hogy a zenéket azon tárolja a Spotify, ne a beépített ROM-on? Van, aki esetleg használja ilyen körülmények között a telefont?
    - az alsó négy ikon bármilyen alkalmazással kicserélhető?
    - angol nyelven szeretném használni a telefont, számíthatok-e kínai furcsaságokra vagy félrefordításokra?
    - van esélyem két napos üzemidőre, ha szinte csak zenét hallgatok (Spotfy)? Élőben megnyomogattam a telefont és a kedvező ár, valamint a szép kijelző elgondolkodtatott. Ámbár bevallom, nekem túl nagynak tűnik, lehet, egy sima m2 is elég lenne, csak bosszantó, hogy szinte semmivel nem olcsóbb és ilyenkor az ember akarva akaratlanul is "nagyzol"...

Köszönöm szépen előre is :R Befoglaltam az Edigitalban egy példányt, hátha pozitív válaszok jönnek :)

Új hozzászólás Aktív témák