- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap írok személyes bejegyzést.
Amit eddig tudok
- A hozzám érkezett verzió nemzetközi multilangos, tehát ékezet megjelenítése mint a sima Hongmi Noteban érdekes, cserélne nem tudom, ThemeCenter.apk-t se. 4.4.2-es rendszer, ezért odex-eltek az appok, root van, de hiába cserélem az appot, visszaírja a régit.
- Alapból nem volt semmiféle kínai app, de még billentyűzet se, így a Google Keyboard-ot külön telepítettem.
Holnap tovább nézegetem mélyebben
-
molnardenes
tag
Most játszottam vele én is kicsit. Ahogy néztem, tényleg kicsit elprogramozták ezt a módot (nem használja ki a teljes ISO tartományt, szvsz ISO400-ig növeli csak a szoftver az érzékenységet). Valszeg úgy gondolhatták, hogy a userek majd a szabadtéri sporteseményeknél fogják használni ezt a beállítást. Mondjuk azért meghagyhatták volna annak a lehetőségét, hogy manuálisan növelhessük az ISO-t, ha úgy látjuk jónak. De nem tették sajnos...
-
molnardenes
tag
A sport mód ugyanazt jelenti, mint a fényképezőgépeknél: ebben a módban fotózva minimálisra csökkenti a szoftver a záridőt a bemozdulás ellen. A rövidebb záridőt csak ISO növeléssel tudja kompenzálni expozícióban. Viszont ha kevés a fény - és amit írtál, hogy mennyi, az nem túl sok egy minimális fényáteresztő képességgel rendelkező mütyür optikával szerelt gyufafejnyi szenzornak -, és már nincs hova növelni az érzékenységet, sajnos ilyen sötét lesz az elkészült kép is.
-
Sir Sparrow
tag
És melyik webshopról van szó?
dzsidzsas: A weboldalukon VAT and TAX insurance-nek van írva! Nem lehet, hogy csak a magyar facebook-oldalon fordították el, bár akkor hatalmas baki?!! A cikkben már ÁFA van!
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders."...ez elég egyértelműnek tűnik (ÁFA+VÁM)! Ennyire arcátlanul vernének át tömegeket?
...ja, és az antelife-al is volt személyes negatív tapasztalat, mert én szemezek velük is?!
-
Sir Sparrow
tag
hongmi note = redmi note
Tehát nincs különbség köztük, attól függ melyik piacra szánták. Ázsián kívül inkább Redmi, de amint látod vannak akik Hongmi-nek hívják itt is.
Nem tudom melyik webshop lehet, de a Hongmi/Redmi Note 4 verzióban létezik/létezett:
1. MTK6592M (8 magos proci, magonként 1,4GHz órajellel), 1GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
2. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
3. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 3G-s hálózaton is megy
4. Qualcomm Snapdragon 400 (4 magos proci, magonként 1,6 GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 4G-s hálózaton is megy, egy SIM kártyát képes fogadni míg a többi 2-őt, viszont van benne GLONASSAz első kettőt nemigen lehet már kapni, úgyhogy sztem az árban inkább a 3. és a 4. közötti hardverkülönbség lesz, mivel más a kettő. Nem hinném hogy színtől is függ az ára, nem kéne, de akár.
Nézd meg mit írnak a specifikációban róluk! -
tolvaj!
őstag
-
Milestone2
nagyúr
Tesztet én se, csak az alaphírt, hogy megérkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest