- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap írok személyes bejegyzést.
Amit eddig tudok
- A hozzám érkezett verzió nemzetközi multilangos, tehát ékezet megjelenítése mint a sima Hongmi Noteban érdekes, cserélne nem tudom, ThemeCenter.apk-t se. 4.4.2-es rendszer, ezért odex-eltek az appok, root van, de hiába cserélem az appot, visszaírja a régit.
- Alapból nem volt semmiféle kínai app, de még billentyűzet se, így a Google Keyboard-ot külön telepítettem.
Holnap tovább nézegetem mélyebben
-
molnardenes
tag
Most játszottam vele én is kicsit. Ahogy néztem, tényleg kicsit elprogramozták ezt a módot (nem használja ki a teljes ISO tartományt, szvsz ISO400-ig növeli csak a szoftver az érzékenységet). Valszeg úgy gondolhatták, hogy a userek majd a szabadtéri sporteseményeknél fogják használni ezt a beállítást. Mondjuk azért meghagyhatták volna annak a lehetőségét, hogy manuálisan növelhessük az ISO-t, ha úgy látjuk jónak. De nem tették sajnos...
-
molnardenes
tag
A sport mód ugyanazt jelenti, mint a fényképezőgépeknél: ebben a módban fotózva minimálisra csökkenti a szoftver a záridőt a bemozdulás ellen. A rövidebb záridőt csak ISO növeléssel tudja kompenzálni expozícióban. Viszont ha kevés a fény - és amit írtál, hogy mennyi, az nem túl sok egy minimális fényáteresztő képességgel rendelkező mütyür optikával szerelt gyufafejnyi szenzornak -, és már nincs hova növelni az érzékenységet, sajnos ilyen sötét lesz az elkészült kép is.
-
Sir Sparrow
tag
És melyik webshopról van szó?
dzsidzsas: A weboldalukon VAT and TAX insurance-nek van írva! Nem lehet, hogy csak a magyar facebook-oldalon fordították el, bár akkor hatalmas baki?!! A cikkben már ÁFA van!
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders."...ez elég egyértelműnek tűnik (ÁFA+VÁM)! Ennyire arcátlanul vernének át tömegeket?
...ja, és az antelife-al is volt személyes negatív tapasztalat, mert én szemezek velük is?!
-
Sir Sparrow
tag
hongmi note = redmi note
Tehát nincs különbség köztük, attól függ melyik piacra szánták. Ázsián kívül inkább Redmi, de amint látod vannak akik Hongmi-nek hívják itt is.
Nem tudom melyik webshop lehet, de a Hongmi/Redmi Note 4 verzióban létezik/létezett:
1. MTK6592M (8 magos proci, magonként 1,4GHz órajellel), 1GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
2. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
3. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 3G-s hálózaton is megy
4. Qualcomm Snapdragon 400 (4 magos proci, magonként 1,6 GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 4G-s hálózaton is megy, egy SIM kártyát képes fogadni míg a többi 2-őt, viszont van benne GLONASSAz első kettőt nemigen lehet már kapni, úgyhogy sztem az árban inkább a 3. és a 4. közötti hardverkülönbség lesz, mivel más a kettő. Nem hinném hogy színtől is függ az ára, nem kéne, de akár.
Nézd meg mit írnak a specifikációban róluk! -
tolvaj!
őstag
-
Milestone2
nagyúr
Tesztet én se, csak az alaphírt, hogy megérkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest