- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
-
tolvaj!
őstag
ha root van, akkor nem kell cserélni semit és nem gáz, ha kilép az updtae app.
Töltsd le a storeból a mobil uncle tools alkalmazást, indítsd el, add meg neki a root jogot, majd navigálj le az aljára nyomd meg a "into recovery" parancsot, újraindul recoveryben és ott az "install update from sdcard " parancsal betallózod az sdkártyán lévő romot, leokézod, lefut és kész. -
-
gubabela
senior tag
Nyilván vannak jobban fényképező, jobb gps-el rendelkező, szebb kijelzős, gyorsabb procis...stb. telefonok, nem is vitatom, de nekem a xiaomi hozzáállása tetszik igazából és a közösség akik támogatják. Azért nem vagyok elvakult, de ezt máshol nem nagyon látod, max. az almásoknál.
-
gubabela
senior tag
Na igen, egy teljesen más világ az almás, erősen túlárazottnak tartom. Meg mintha debileknek készült volna, nyomd meg ezt, bökj rá erre, ügyes vagy, egyél kekszet. Szoftveresen nem tudod tönkretenni, csak ha nagyon akarod, de az egyszeri user telepítéssel nem öli meg. Mondjuk a hardver része nagyon tartós, a 3s-emben még akkut sem kellett cserélni, pedig már megvan egy ideje. Androidnál meg nesze marha, csinálj amit akarsz kb, de ne csodálkozz, ha megölted. Nekem inkább az utóbbi tetszik.
Én aggteleken egy sony alfa200 dslr-t használtam derítős vakuval. Annyira nem voltam mazohista, hogy telóval fényképezzek.
-
tolvaj!
őstag
Pedig de. Mivel nem foglalkoznak vele annyira. A driver zárt, csak megkapják, be illesztik a kernelbe és kész. A CM kernel szinten épül újra, ezért is (meg sok más ok miatt) nem tudnak az mtk -val mit kezdeni. Amik vannak CM romok mtk telefonra, csak kinézetben azok, ugyan úgy mint a samsung romok... egy s5 kinézetű rommal nem fogod tudni megcsinálni pl a tárcsázó trükkjeit, csak úgy néz ki, de.... Szóval a lényeg, hogy az MTK vasmarokkal tartja a drivert, a gyártok meg nem foglalkoznak annyira a dologgal, hogy megérje nekik kiszivárogtatni.
-
A többi gyártó már ki tudta hozni a 4.4-et ezekre a CPU-kra, így ez a kifogás bukta. Ha így akarják a 4G-s verzió eladásait növelni, akkor télen telefoncsere más márkára
Amúgy nem hinném, hogy ne jönne. Viszont ha tippelnem kellene, augusztusba mi még tuti nem kapjuk meg, csak a Mi3/4 tulajok. -
tolvaj!
őstag
mszl
soha nem foglalkoztam viberrel, de elég sűrűn találkoztam a nevével a fórumokon és az esetek 98%-ban nem dícsérték.... eből szűrd le mi lehet a baj nálad.
-
-
tolvaj!
őstag
-
-
-
kcsa
veterán
a 2014-es csúcs igenis a MT6595 lesz, akkor is, ha kokrét termék (telefon) csak év végén jön ki vele. Ennél több paramétert pedig nem tudom hogy kell-e tudni róla.
Bár tudom hogy mániád az utolsó Android verzió (kicsit nekem is), de tudomásul veszem hogy 1) erről a gyártók nem tehetnek (nem tehettek a közelmúltig) 2) olcsó eszközök ezek, nem csúcskategóriásak, tehát nem várom el hogy legyen minden verzióra frissítési lehetőség. Persze ha jön, annak örülök, de nem hisztizek a fórumban. Ha új verzió a hobbid, akkor nem kínában kell nézelődnöd, hanem ahogy írtad a Nexus vonalon.
-
tolvaj!
őstag
Lesz az 3. Negyedév is, nem mellesleg te 2014 -et mondtad. Én 2014 -et egy egész évnek gondolok, így 6592 nem az idei csúcs... tény, hogy kegyetlen erős és kiváló a telefon, de ne értékeld túl, mert saját magad sodrod csalódásba, ha véletlenül nem kap meg valami frissítést. Nem kioktatás akar lenni, jó tanács
én is azért adtam el a Vowney -t, mert túl hipe -oltam és csalódtam a végén a gyártóban.
-
Az L még ki se jött hivatalosan, csak preview, kétlem, hogy addig nagy energiát fektetnek bele MIUI-éknál.
A végleges verzió után meg nem hiszem, hogy olyan egyszerű egy MIUI összetettségű módosítást rátolni, hogy pár hónap alatt kiadják vele.
Továbbá L alá még nem is tudni, lesz-e MTK driver, 4.4-hez se rég jött ki. -
F4ther
tag
Még jó :d
Én legfőképp a szoftveres támogatottság miatt választottam, mert ez mindíg gond a kínai telefonoknál, meg igen az itthoni árak ... és 2 éves hűségnél kiszurják az ember szemét egy 15%-os kedvezménnyel, ha kártyafüggetlen telót akarok akkor meg .. inkább haggyuk
Xiaomi legjobb választás jelenleg .. szerintem ... -
Meglepődnék, ha előbb utóbb nem kapná meg a V6-ot egy pár hónapos Xiaomi készülék, mondjuk úgy nem lenne jó a marketingje a dolognak
Persze azt nem várom, hogy pár hónapon belül, de ősz végére illene.Amúgy a MIUI verzió ennyire nem kötődik az android verzióhoz, V5 is van 4.2,4.3,4.4 alapon.
A V5 életciklusából ítélve inkább a V6-ot saccolnám majd Android L alá is. -
Botrány tényleg... Miért ekkora várományos a 4.4? MIUI felületén milyen újdonságot hozna mégis?
az AOSP droidnak lenne esetleg mit átvennie a MIUI-ból... Nem tudom miért várod ezt ennyire... így is többszörös tudással rendelkezik a MIUI...
Magyarázd el, mert tényleg nem értem mire jó a verziószám ugrás...
Ha egy kiforrott rendszer helyett vágyálom egy ráhergelt Presztizdsó 4.4, akkor add el a Sziamiaút és vegyél prestigiot...
Fokozott élményben lesz részed
Ezen már máskor is rugóztál, akkor se igazán értettem...
-
tolvaj!
őstag
eredeti. én azért sz.ptam vele, mert a gépem sz.r és nem ismeri fel a készüléket. így amik itt le voltak írva dolgok nálam csak 15-20% ig feleltek meg, a többit magamnak kellett megcsinálnom.
depression
privátba küld el merre vagy megtalálható. nem, nem veszem meg a telefont, hanem bosszant a dolog és szeretnék segíteni.
-
-
-
-
tolvaj!
őstag
mit vártál? nekem már nem is tudom mióta fent van a vowneym, hogy még cserélem is, de nem kell senkinek..... mindenki aki rámírt megbízhatatlan hangember volt. mondták van cseretermék amit szeretnék, még abba is belementem volna, hogy ráfizetek, de mikor képet kértem rögtön nem válaszolt egyik sem.... inkább a családon belül passzold el, jobban jársz.
-
-
tolvaj!
őstag
Van. Pl: chuwi vx3 7" phablet. Az gyárilag azzal érkezett. Ügyes kezű romhuszár még portolni is tudná
416 kornélka
Azért, mert a 4.4 majd a miui v6 lesz elvileg, ami ha jól tudom még mi3 ra sem érkezett meg, de lehet ki is hagyják és kapásból a prebéta fázisban lévő L- t dolgozzák át.
-
Disque
aktív tag
Elég nehéz ezeket a telefonokat féltéglásítani, amíg nem pc-ről adatkábellel frissítesz, addig szinte lehetetlen.
gubabela már felrakta ha igaz, nála az iránytű alkalmazás nem működött egyedül, de azt is megoldotta.
A frissítés menetét már leírták ketten is, nem tudom nekem melyik verzió van most fent, de ha visszaolvasol kicsit megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest