- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
batai15 #4908 üzenetére
Szeritnem tuti, meg android 5-öt is.
Mondjuk akinek van tapasztalata régebbi xiaomi termékek támogatottságáról az ne tartsa magában.
De szerintem nekik ebben is villantani kell, hogy a többi gyártó elé kerülhessenek.
Nincs is sok telefonjuk, igy a támogatottság se olyan bonyolult talán.
Friss miui szerintem még jó ideig várható, hogy android 5 után meg lesz-e még android frissítés az jó kérdés... -
tolvaj!
őstag
válasz
batai15 #1996 üzenetére
Látod, a körülmények milyen fontosak?
Így persze más a leányzó fekvése és ÉN AJÁNLOM az edigitalt! Kb egy 20K a különbség, de ha ÁH-ra veszed akkor már úgyis tökmindegy szvsz.
mszl
MUT-ban engineering->audio.
Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő,
a "sip" ha VOIP-en keresztül telefonálsz,
a "sid" egyéb internet alapú kommunikáció esetén,
a "mic" a mikrofon érzékenység,
az "FMR" pedig az FM rádió..." -
tolvaj!
őstag
válasz
batai15 #1993 üzenetére
nekem igen, amúgy pedig garancia van rá, ha innen veszed tőlük. ezt kell mérlegelni. az enyémen kínai garancia van, ha valami történne vele, ki vagyok szolgáltatva. a tieden meg magyar garancia lesz, ha valami történik vele ugyanúgy ki leszel szolgáltatva, mert ráfognak minden szart és nem adják meg... magyar módi sajnos
-
Kornel
veterán
válasz
batai15 #1955 üzenetére
jobb mint a hongmi.
nem fogy ki a ramból, nem kell állandóan törölgetni a memóriából, smooth-abb is a 6592-nek köszönhetően, illetve a nagyobb kijelzőnek köszönhetően jobb a felhasználói élmény.
viszont nekem 2 napnál többet nem bír, illetve 5-6 óra kijelzőidőt, mivel 75% fényerőn használom, én így szeretem -
tolvaj!
őstag
válasz
batai15 #1952 üzenetére
Istenkirály!- de ez szubjektív ugye
Akku fergeteges, pont az elmúlt két napban sajtoltam ki belőle 9:31 kijelzőidőt. Custom rom tudtommal egyedül bladegerynek van fent , az is AOSP. amúgy a needromon fellelhető custom romok nagyrészét ugyanaz a srác csinálja. Az hogy spanyol vagy portugál most nem tudom, annyira nincs jó nyelvérzékem, hogy a neolatin nyelveket megkülönböztessem, mindenesetre jó munkát végez ahogy olvastam és stabilak a romok. Az AOSP volt az enyémen is kicsit és jó benyomást tett, a GPS stabil volt vele és az iránytű is azonnal tájolt rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest