- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #5065 üzenetére
És a legtöbb billentyűzetben kikapcsolható a szavak ajánlása, és már nem is zavar...
-
Meghivott
addikt
válasz
GoldhandRent #5050 üzenetére
Swiftkey
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #5050 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5018 üzenetére
wifi is húzhatja ha úgy megy mint notebooknál, erőlködik a router miatt aztán -1 óra akkuidő routertől távol mint router mellett
-
válasz
GoldhandRent #5016 üzenetére
Igen, a hálózatkeresés nagyon szívja az akkut, minden mobilnál.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #5015 üzenetére
becsíkoztam a diagramot, és azt látom, hogy mikor hálózatot keres, akkor szívja le nagyon az akksit... T-fosos vagyok, lehet ez a probléma ?
-
Veatta
aktív tag
válasz
GoldhandRent #5009 üzenetére
-
válasz
GoldhandRent #5009 üzenetére
Ez nagyon kevés szerintem. Én a Nexus 5-tel kihozom simán a 4 óra kijelzőidőt, abban meg csúcshardver van., és csak 2300-as akku.
Bár, ha max fényerőn van a kijelző, akkor szívhatja nagyon az akkut. Hogy van beállítva a fényerő?
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #4995 üzenetére
az egyik telón van, többit beba@sztam a szekrénybe, majd decemberben lesz időm ilyen hobbi dolgokra
-
Veatta
aktív tag
válasz
GoldhandRent #4935 üzenetére
Nálam is jelentkezett ez 34-es rom van fenn, ezért nem így használom a zseblámpát. Ez az egy alkalom volt eddig a fagyásra, másfél hónapja használom.
-
erik35
csendes tag
válasz
GoldhandRent #4935 üzenetére
Üdv
Ez hanyas rendszer alatt fordul elő neked nekem is volt ilyen 37 alatti rendszereknél. -
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #4823 üzenetére
Valami tényleg sz*r nálad akkor.
[link] -
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4823 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #4755 üzenetére
A kijelző kapacitív. A kapacitív technológia egy elektromágneses teret használ érzékelésre, melyet az érintés földel. Mivel elektromosság az alapja és a víz (pára lecsapódás a.k.a. kondenz víz) vezeti az elektromosságot így nincs semmi baja a telefonnak, csak inkább tartsd szárazon.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4676 üzenetére
A feloldóképernyőn a Home gomb hosszabb nyomására is bekapcsol a lámpa MIUI alatt nem?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
GoldhandRent #4676 üzenetére
próbáld meg úgy, hogy power be utána home gomb nyomva tart és ez is bekapcsolja lámpát, így lehet megkerülheted a problémát.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #4636 üzenetére
"elemlámpa" után csinálta... power gomb megnyom (feloldóképernyőn) redőny le, lámpa be, power megnyom, elsötétül... aztán mikor ki akarom kapcsolni, megint power megnyom és kikapcsolja a lámpát..
nem hinném, h valami bezavarná...eddig 2x (max 3 ?) fordult elő, és sztem minden esetben zseblámpa után -
dzsidzsas
tag
válasz
37-es, de eddig egyik rommal se csinált még ilyet. Kopp, kopp, kopp.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
37-es ROM. Nem volt ilyen.
-
Weeman1
veterán
válasz
Nálam sem volt ilyen egyik rommal sem.
-
tami92
aktív tag
válasz
Jelenleg a 36os ROM van fent és nekem nem volt ilyen problémám. Előtte a 34essel se volt ilyen. Nem lehet hogy valamelyik programod zavar be a rendszernek?
-
Chaser
legenda
válasz
Én nem. 24/7-ben megy.
-
válasz
GoldhandRent #4587 üzenetére
Beállítások/Hang/Rezgés erőssége az összesnek állítja
-
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #4587 üzenetére
Sehol.
-
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #4274 üzenetére
Du kipróbálok még pár dolgot.
Egyébként nekem sincs más bajom már vele. -
Sir Sparrow
tag
válasz
GoldhandRent #4255 üzenetére
GoldhandRent, Flexy90: Köszi mindkettőtöknek!
...akkor ha meglesz a telefon nem fogok újabb micro usb-s töltőt venni, hanem a samsung töltőt fogom használni, mivel ahogy itt is olvastam kicsit veszélyes a gyári töltő EU-s adapterrel. Vagy nem mindegyik, attól függ honnan rendelte az ember? Mi a tapsztalat? Nem szeretném felgyújtani a lakást... -
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #4247 üzenetére
Csak egyszer volt, azóta se. Képernyőzár se hozta rendbe. Megnyitogatott mindent, én meg kattintottam mindenre
kb két perc és leállt.
molnardenes Probléma az probléma, voip "süketet játszok" jobban érdekelne. Most már figyelek rá, hogy ne lezárt képernyőnél tegyenek le
-
válasz
GoldhandRent #4205 üzenetére
Igen, de Xiaominál nem nagyon kellett még backupolnom, nem veszik el semmi
-
Kornel
veterán
válasz
GoldhandRent #4196 üzenetére
én most frissítettem.
tapasztalatom még nincs, de gyorsan ment az OTA frissítés. -
west76
aktív tag
válasz
GoldhandRent #4174 üzenetére
Menteni mindig jó és hasznos, de az adataid nem vesznek el a frissítéstől.
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #4107 üzenetére
Én nem reklámoznám azt a féreg oldalt, Milestone2 -nek is üzenem (külföldi rendelés fórumon ez már végig éget egyszer). Ráadásul a facebook oldalukkal kitö...., semmire se mentek. Elküldték már őket azon is a francba pár tucatszor. Minideal az egyetlen oldal amit én ajánlani mernék telefon vásárlásra. A vámgarancia átverés!!!!!!!!! Miért? Mert telefonra nincs vám, csak ÁFA. Na ezt is megbeszéltük.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #4127 üzenetére
Nem tudom, hogy olvassa-e a redmi note topicot, de a http://miuiandroid.hu/-n gyakran van fent.(most azt írja, hogy itt volt 38 perce) Írj neki privátot hátha segít, de eléggé elfoglalt, mert ő fordítja a miuis romokat magyarra. Mondjuk ha jól tudom, neki mi3-asa van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4105 üzenetére
Linkelnéd...a cikket
Pandawillen tegnap (kínai) reggel egy órán keresztük 185$ volt, igaz a 4LTE, aztán egy óra múlva 195$ a Crazy Hours-on belül....kár hogy nincs pízem...
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #4098 üzenetére
Nálam is megjelent tegnap a 36-os frissítés, a 34-est nem jelezte. De tyúklábas
-
válasz
GoldhandRent #4088 üzenetére
Az nagyon rossz üzemidő, de nem biztos, hogy az akku rossz. Telepítsd fel a wakelock detector appot, és nézd meg, hogy mi ébresztgeti a telefont. 4 óra képernyőidőt simán elérek a Nexus 5-tel, amiben 2300-as akku van, és combosabb hardver.
Amúgy csinálhatnál screenshotot az akku használatról.
-
gyuszito
senior tag
válasz
GoldhandRent #4059 üzenetére
Enyém is sárgul.. De nekem a tetején drastzikusan..
-
szepnorbee
csendes tag
válasz
GoldhandRent #4059 üzenetére
Ertem. A garancia egyebkent vonatkozik erre?
-
t.imi
addikt
válasz
GoldhandRent #4025 üzenetére
Aug. közepén, amikor a kezemben volt, 24-26? körül adott a tutuka. Elvileg 100% hogy origi volt, mert edigiben vettem.
Nem tudom hozott-e változást az újabb rom, hasonló képeket csinált beltérben: [link] "10-ből 8 töröl" volt az átlag. Napfényben OK, beltérben max mozdulatlan tárgyakat lehetett fényképezni.
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #4038 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4035 üzenetére
A "barátod fordítója" át tudja fordítani az oldalt, hogy megértsd az egyik sor a IMEI a másik a SERIAL.
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #4033 üzenetére
Csoportosban meg $215 áfával, na az olcsó..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4033 üzenetére
El kellett volna mentenem a linket, hogy már van ellenőrző-program is. http://order.mi.com/service/imei
Kár, hogy azt már csak akkor tudod futtatni, ha a kezedben van a (hamis vagy nem hamis) készülék. -
válasz
GoldhandRent #4027 üzenetére
Miért lenne hamis?
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #4025 üzenetére
Ez azért baromság, mert a tesztekben még annó 26K körül teljesített... Akkor most mind hamisítvány?- nem, csak régebi szoftver van rajtuk.
-
MolnarZolee
tag
válasz
GoldhandRent #3964 üzenetére
Innen rendeltem szeptember 10.-én
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #3874 üzenetére
Fogalmam nincs. Fülesre is olyan tn-t kaptam amit még nem is láttam, valami holland, nem látja még semmi. Tokot azt más rendelte, én aliról nem szoktam rendelni.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #3864 üzenetére
Nekem is ilyen van rajta (pont mint a linken fekete/ezüst), ha már nagy legalább legyen vastag alapon. Stabilabbnak érzem vele a fogását mint a gyárival, és én sem vettem térerő vagy wifi gyengülést. Viszont ha lerakom asztalra akkor a hangszóró kivezetése miatt jobban szól. Eddig 3szor esett de megúszta sérülés nélkül.
-
west76
aktív tag
válasz
Nem ettől az eladótól, de nekem van ilyen és nem vettem észre vele jelentős wifi jel erősség változást, amúgy nagyon jól néz ki vele a teló, de kicsit vastagabb és nehezebb is, más bajt én nem láttam vagy tapasztaltam.
-
Weeman1
veterán
válasz
Nekem van egy,csak fehér a hátlapja.
Nem tetszik,de egyébként jó a fogása is és szép is. -
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #3862 üzenetére
Nekem is tetszene a lila.
Nem jó a link. -
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #3775 üzenetére
Vagy még WSM-ben be lehet állítani asszem, hogy kikapcsoló menüben is ott legyen az opció, de ha a gravity box telepítve van akkor tuti!
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #3724 üzenetére
A programjának futnia kell, úgy hogy kizárt.
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #3721 üzenetére
Igazad van, erre tényleg jó. Ez az opció nekem nem jutott eszembe
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #3721 üzenetére
Arra tökéletesen alkalmas, illetve még arra is, hogy bevond az esetleges hálózat nélküli asztali gépet a telefonod hot-spotjába. Ha nincs nálad USB kábel de ez a kis kütyü ott lóg a kulcs csomódon, már kész is a kis helyi hálózat. "lLAN"
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #3719 üzenetére
Szerintem tök felesleges, erre ott vannak az FTP kliens programok amivel ugyan ezt éred el, ha azonos hálózatra csatlakozol a géppel és a telefonnal is.
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #3717 üzenetére
Nekem a kamerára mondott tegnap 90%-ot, 10 képet tényleg csináltam
de ez mondjuk speciel nem érdekel.
-
Weeman1
veterán
válasz
GoldhandRent #3687 üzenetére
Nem rootolt véletlenül a jelenlegi romod?
-
válasz
GoldhandRent #3656 üzenetére
Működnie kell, mert ez MIUI feature.
Nekem Hongmim van. -
Rolli
aktív tag
válasz
GoldhandRent #3296 üzenetére
Hivásnál csak a számot írja ki:
Ez azért van,mert nincs +36 a nevek előtt a telefonkönyvedben.Itt a megoldás rá.
http://blog.btamas.hu/2010/hogyan-irjuk-at-telefonszamainkat-36-ra-sony-ericsson-telefonon/
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #3296 üzenetére
Szia!
1.
Tárcsázó/beállítások/telefon további beállítások/bejövő hívás állapotának beállításai/ismeretlen hívás
Nincs ez véletlenül bekapcsolva?2.
Én swype-ot használok, tökéletes!3.
Ha van MiCloud-od akkor lehet.. Én nem tudtam regelni azután nem is foglalkoztam vele. -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
innen jol nez ki.. telefonon megnezve nem jo xd
-
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
ÉS ez miért pixeles?
-
válasz
GoldhandRent #3166 üzenetére
Tegyél be ide egy screenshotot.
-
milcse93
tag
válasz
GoldhandRent #3049 üzenetére
A ragasztó miatt. Siettek a gyártással és bszták száradni hagyni. Meglátjuk az új cucc mit tud.
Most ahogy egyre jobban használod a telefont és melegszik egyre nagyobb terület lesz sárga egy bizony határig.
rokarudi
Minideal szervizelte volna azonnal, de nincs idő visszaküldeni.
-
Raqueia
tag
válasz
A mi2s-nél is volt ilyen sárgulás, ott valami ragasztó volt a ludas ami a kijelzőben volt, az nem bírta a fényt.
-
Chaser
legenda
válasz
Lehet szórás van a kijelzők gyártója közt, ami elég szomorú. De az is ha simán csak silány minőséget tettek bele. 1s-ben Sharp van, Noteban nem tudom.
Mennyi idő múlva kezdett sárgulni neked? -
törölt tag
válasz
Az irigységtől! Biztosan magyar...
-
Jano_023
őstag
válasz
GoldhandRent #3039 üzenetére
Nekem a SwiftKey jött be nagyon.
A jelszó tárolás miatt ne aggódj nem a keyboard app miatt kell aggódni. Androidot használsz szóval innentől...
:-) -
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #3000 üzenetére
Hm, fura ez a kamera 38%.
-
Jano_023
őstag
válasz
GoldhandRent #3000 üzenetére
Milyen rom? Hány sim van a telefonban?
Ezt a statisztikát milyen progi írta ki? -
Kornel
veterán
válasz
GoldhandRent #2996 üzenetére
nekem folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet, szinte semmit se merül tőle.
wifitől se.
egyedül a sok kijelzőhasználattól -
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2962 üzenetére
Amit Flexy90 linkelt, olyan csak ebayes rendelés. Minden androidos telefonomon ilyen teljesített szolgálatot (igaz a Vowneyn csak az utolsó 3 hónapban egy S5 tok volt, de akkor is
)
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #2962 üzenetére
S-Line tok. Legalább is én ezt rendeltem..
-
Gzolo
senior tag
válasz
GoldhandRent #2859 üzenetére
06xx helyett +36xx formátumban kell elmenteni a névjegyeket
-
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
GoldhandRent #2859 üzenetére
+36 írd át a számokat akkor jó lesz nekem is ez segített
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2612 üzenetére
Megvan a micredit hova lett elpakolva. Beállítások(gyakran használt) legalul micredit központ.
Eladogeppc
Negatív. Alszik ahogy kell.
-
gyulagy
tag
válasz
GoldhandRent #2658 üzenetére
-
gyulagy
tag
válasz
GoldhandRent #2654 üzenetére
hogy?
Nekem inkább a szolgáltatói felíratok hiányoznak, úgy nagyon kidolgozottnak tűnt.
Idáig ment alatta a visszaszámlálás valamelyik sim alatt. illetve láttad, hogy melyiken kezdeményezi a hívást.
Most semmi -
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2638 üzenetére
Szivesen!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #2636 üzenetére
minden megoldva! kösz a segítséget gubabela!
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2623 üzenetére
Persze, már sima ügy.
Multi30
Csak töltsd le, másold rá telefonra vagy sdre, vagy a frissítésekből tallózd be, vagy indítsd újra recoveryben és onnan telepítsd. Melyik recoveryt tetted fel? Ha twrp-s akkor installnál tudod betallózni. Install után csinálj egy wipe-t. Utána mentésből állítsd vissza ami kell. (pipa) -
rokarudi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #2621 üzenetére
Én a multis 30-ast tettem fel, de nekem sem nem jött semmi pluszban.
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2623 üzenetére
a BU-ra már írtam, hogy nem került ki, csak átkerült.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2621 üzenetére
Nem tudom, még nem raktam fel global romot, nekem a multis van fent, de abban nincs alapból chrome meg youtube, a zenelejátszó is rendesen működik, sőt a dalszöveget is leszedi több kevesebb sikerrel. A 17-es rom miatt vacakolt az usb-s rész, az újabbakkkal már megy rendesen.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2616 üzenetére
válasz (#2612) GoldhandRent
Melyik verziót raktad fel a 30-as romból? Nekem nem rakott fel semmit pluszban.Az már csak a forráson múlik, hogy túlvezérli-e. Érdemesebb jobb minőségű mp3akat(320), flac-ot használni. Nekem egy colorfly lejátszóm van, azon nem torzít a piston
Telefonon azért lényegesen gyengébb, nem jön ki a rendes tudása. -
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2612 üzenetére
backup: beállítások/mentés és visszaállítás/ backup- local backups
el nem tüntethető sz@rok: tedd mappába az összeset és a mappát tedd olyan főképernyőre ami nem zavar és/vagy nincs szemelött ( mappa létrehozása: két nem kívánt elemet húzz egymásra)
micredits és feedback: passz
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2610 üzenetére
végre! öröm és boldogság
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2608 üzenetére
Lehet még nem vagy fejlesztő. 5ször bökj rá a rom verziójára a beállítások/telefonrólban. Egyébként az nem érdekes, az a lényeg, hogy rootoltnak látja a checker
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2605 üzenetére
ha rootolva van akkor nincs szenvedés.
Kívánt ÚJ rendszer kitömörítés nélkül!!! a memóriakártyán vagy belső memória downloaded_rom mappába bemásolva. mobile uncle tools letöltés play áruházból. elindít-legörget-into recovery megnyom. telefon újraindul recoveryben és attól függően milyen recovery van fent:
3e recovery: install update from sdcard
TWRP: install menü / betallóz/ engedélyez
kínai recovery:[link] -
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2605 üzenetére
Akkor már csak a recoveryt kell lecserélned, és onnan telepítened a romot. Root checkerrel meg tudod nézni, hogy rootolt-e (play-en találsz). Recovery csere után az updaterrel indítsd újra recovery módban a telefont, előtte másold sd-re vagy telefonra a letöltött romot (a teljes zipet) és onnan ki tudod választani az installt már. Azért kell a root jog, mert a mobileuncle anélkül nem fogja tudni lecserélni a gyári recoveryt.
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2603 üzenetére
De a 17-es verziót cseréled? Mert akkor előbb rootold meg és rakd rá a twrp-t mobileuncle toolsal, mivel hiába raktad rá az updatert, nem fogja onnan befrissíteni. Az csak azért kell, hogy újra tudd indítani recovery módban a telefont twrp telepítése után. Gyári backup megmarad, vissza tudod állítani róla, de jobban jársz, ha csak az adataidat rakod vissza róla és újratelepíted a programjaidat
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #2601 üzenetére
17-es romot szeretnél cserélni? Akkor az összefoglaló szerint csináld. A zipet nem kell kitömöríteni, simán csak meg kell mutatni az updaternek vagy a twrp-nek. Megy sd-ről is. Global nem tud magyarul csak a multis verzió!
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2552 üzenetére
Este 7 után oda tudok figyelni, akkor kommunikálunk
Rick009
Nem leb@szás akart lenni, bocsi, ha annak tűnt!
Pepimama
Mivel csináltál mentést?- a saját szolgáltatással, vagy titanium backuppal?
-
erik35
csendes tag
válasz
GoldhandRent #2294 üzenetére
Nekem ilyen értékeket produkál a v29-es multi rommal.
-
Gzolo
senior tag
válasz
GoldhandRent #2284 üzenetére
Fel kell telepíteni másik romot, mert a buherált fos rommal kaptad meg te is, mint itt a legtöbben a fórumon.
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #2271 üzenetére
Nálam ugyan ez van, ne foglalkozz vele. Tedd fel a kártyára a friss romot, majd beállítások - A telefonról - rendszerfrissítések (nem talál) - bal oldali menügomb (alul) - ROM telepítés kiválasztása. Kiválasztod az sd-n lévőt és felrakja. Tádám. Nálam így működött.
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2271 üzenetére
Akkor neked sem passzol amit küldtem. Mint írtam több updater van, több romból...Hülye dolog, de igaz, mivel sokaknak nem volt jó az egyik így a másikat kell...
Szóval tölts le több romot, mindből szedd ki az updatert és próbáld lecserélni.
-
Omlas33
csendes tag
válasz
GoldhandRent #2226 üzenetére
Nekem sem ismerte fel a gépem(win8) a telót, 20x biztos feltettem a pdanet-es drivert. Sok szarakodás után
kicseréltem az usb kábelt egy másikra és egyből jó lett. Tolvaj leírásában lévő drivercsomagot használtam(pdanetA4150), telepítés közben kell rádugni a telót, kirírja hogy mikor. Jah még anyi hogy bekell kapcsolni az usb debugingot rajta. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
GoldhandRent #2222 üzenetére
Értem. Ez jó.
A válasz gombot is nyugodtan használhatod
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #2219 üzenetére
Pont te vagy az egyik aki még mindig 17-vel használja nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest