Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Nekem is van egy elsőkörös tapasztalatom a vezetéknélküli töltésről, ugyanezt a csomagot vettem.
A töltőn én úgy helyezem el, hogy csak a kék és piros ledek látszanak, meg van még kb. 4-5 mm hely és nekem így frankón tölt, tölti a Nexus 4-et is.
Viszont reggel, amikor leemelem a töltőpadról, van egy érdekes hibajelenség: hiába nyomom meg a lenti menügombok bármelyikét (multitasking, menü) nem történik semmi. Egy 15-20 mp-ig "be van akadva" a telefon és csak jobbra-balra tudok lapozgatni, meg mondjuk az értesítési sávot lehúzni.
Ez 2 egymás utáni reggelen megtörtént. Ma a dokkolójában töltöttem (gyári töltőfejjel) és nincs ilyen probléma.
Még próbálom reprodukálni ezt a dolgot, de mindenesetre fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- CORSAIR K100 AIR
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő