Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Remekelek28 #1943 üzenetére

Remekelek28:
    - Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.

Pontosítanék. Lehet nyugodtan 0% ÁFÁ-s számlás is!
    Irreleváns, hogy 27%-os ÁFÁ-s vagy 0%-os (alanyi adómentes) a számla, mivel mindkettő szabályos, és ezzel az LG márkaszerviz is tisztában van. (Topik-összefoglaló-t olvassátok már el.)

Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! (3 hete vettem, akkor még 132 volt!)
    Mobilkerewskedes.hu: 128 + 2,5 eFt postaköltség = 130,5 eFt.

Különbözet 3,5 eFt, abból nagyjából kijön egy PowerAmp, egy L extender, és egy impedancia illesztő is. S ezekkel már ki is hozhatod a telenodból a maximumot Hi-Fi terén.

[I- ]Egy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
    - Nincs, és nem is lenne szüksége rá a másodlagos kijelző miatt, ami amúgy nagyon keveset fogyaszt, (kb. 0,3 százalék és 0,8 százalék ónként.)

- a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.
    100%-ban egyetértek vele.

Outblast:
    - valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez miért van hogy a V10 Extremedigital-nál és MM-ben 200ezer míg árukereső feldob jó pár oldalt ahonnan 130-ért meg lehet venni? (minden ugyanaz rajtuk)
    Nevezett két kereskedő más árréssel dolgozik és/vagy nem hajlandó követni a V10 változó piaci árát.

- Esetleg van valami ajánlott oldal ahonnan érdemes megrendelni?
    Esetleg ha bekukkantanál a topik-összefoglalóba, akkor nem jönne fel az ilyen kérdés újra és újra a toikban.

PartNero, Mobilkereskedes.hu

OPiiPO:
    - szemezgetek a V10-el, de csak dual sim-es változatban érdekelne. Milyen hátrányai lehetnek ennek a változatnak, pl. nincs belőle európai változat, ritkább szoftverfrissítés, stb.?
    A V10 szemezgetése mellett, kérlek szemezgess a topik-összefoglalóban is. Megtalálod a választ a Készülék típusok fejezetben.

Kedves ide látogatok!
    Egyik szemem nevet, a másik sír.
    Örülök, hogy egyre jobban felélénkül a topik, de

Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma-összefoglaló-t,
    illetve használd a topikban a kereső-t!

Köszönettel, "Gazdátok". ;)

Új hozzászólás Aktív témák