- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FabioeM
csendes tag
válasz
aszti75 #27859 üzenetére
Modemet csak egy pillanatig látom, amíg a töltésjelzőt mutatja, illetve akkor ha bekapcsolom normálisan a telefont. (Akksi nélkül olvastam, hogy valakinek jó, de nekem olyankor általában vagy fehér vagy szürke, vagy néha egyéb színekben is pompázik. Azt is olvastam, hogy a modemet se kötelező letiltani, csak hát nekem nincs mit letiltani :S)
Ezt a 2-t tettem fel:
LGUnitedMobileDriver_S51MAN313AP22_ML_WHQL_Ver_3.13.2.exe
LGAndroidDriver_WHQL_ML_Ver_1.0_All_Win7.exe (Ez az egyik KDZ-s zipben volt benne) -
hanics
aktív tag
-
hanics
aktív tag
válasz
aszti75 #27821 üzenetére
En is lolin gondolkodom az uj rom teren. Hogy miert?
Egyszeru. Sokkal stabilabb erosebb es kevesebb a hiba. Illetve az art mod 100%s benne. Egyszerubb portolni es romozni ra. Igaz ennek is meg van. Hatranya azert mert sok ido. De nyuzom a linuxot miatta rendesen.Repo-k mar mennek csak hat ido kell hozza :-D
-
szqter
tag
-
pivi.l
tag
válasz
aszti75 #27809 üzenetére
Parancsolj: 4.1.2 root
-
BBandigyerek
tag
válasz
aszti75 #27806 üzenetére
A CM11 nekem se vált be, instabil volt, a 10.1 stable jó volt, működésileg, csak nekem maga a felhasználói felülete nem jött be, hiába a témázhatóság, akkor se. Most Enox-ot használok, félig-meddig gyári, v20d 4X-re portolva, egyetlen hátránya, hogy angol, de az engem nem zavar, tudok englisül
Amúgy az mitől lehet, hogy Enoxnak van a V10 Stable, Reloaded 1, Reloaded 2 verziója, V10 fölment, de tele volt buggal (kamera nem működött, Qslide app-ok folyamatosan kifagytak, stb), Reloaded 2 föl se települt, Reloaded 1 fölment, ennek meg az égadta világon semmi baja, gyors, nem akad, annak ellenére, hogy ez is 700 MB fölötti RAM-ot használ alapból, mint a gyári, minden funkció hibátlanul működik. Ráadásul a sokatok által szidott CWM-em van, még nem jutottunk el a TWRP cseréig, más baja is van most a telónak (hardveres). A három ROM jóformán ugyanaz, minimális javításokkal, fazonigazításokkal, és teljesen másként viselkednek, ez nekem magas, mint a lónak a hátúszás
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
aszti75 #27774 üzenetére
Szoftver hibák előfordulank:
a gyári szoftver egy hulladék. hívnak, 10 sec sötét kijelző, addig nem tudod ki hív. ha beakarod fejezni a hívást sötét marad a kijelző. előbbinél a névjegy megtalálása, utóbbinál a közelségérzékelő lehet a ludas. nagyon javítani nem lehet, esetleg szoftver változatokban vannak olyanok, ahol sokkal kissebb ideig marad sötét. letevéshez kikapcsológomb használatmt a cm alapúaknál lehet beállítani. az érintő gombok (vissza nyíl, home, menu) szoktak beszarni. alsó felső részen szokott lejönni a műanyag fekete csík. utóbbi 10:1 gyakorisággal. csupán ennyi.
-
AliasB
senior tag
válasz
aszti75 #27774 üzenetére
Üdv!
Nincsen semmi típushibája a telefonnak. Elég az ilyenkor szokásos dolgokat megnézni (kamera, hangja, mikrofonja, kijelzője, csavarjai sérültek-e ami szétszedésre utal stb) előfordul még, hogy nem európai modell vagy nem a gyári hanem himi-humi rom van rajta de könnyedén rá lehet tenni a Magyar gyári 4.1.2es romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest