- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikopollen
csendes tag
válasz
Nono76 #28469 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
Lenne még egy kérdésem.Normális dolog az,hogy a netezés(wifi és chrome böngésző) majdnem ugyanannyira felmelegíti a telót(ebben a kánikulában a fb,youtube 54-55fok,a legkomolyabb játékok 58-60fok),de szerintem még jobban eszi az aksit,mint a komoly 1.5-2.5 gigás játékok?
Saját wifimen vagyok,jó a térerő.Ma reggel épp 100% volt amikor lehúztam a töltőről,kb 12 perc facebook(chrome),ebben volt 1-2 perc videónézés szintén chrome alatt és 16%-ot merült az aksi.
Kellene vennem egy új aksit? Továbbá, bár tudom hogy az android memoriakezelése más,de volt ezelőtt egy lg l70-em 4.4.2-vel és az átlag szabad ram ott 400-620 mega között változott,míg ezen ugyanúgy nem fut semmi,csak a rendszerappok(talán még kevesebb is mint az l70-en) és 4.1.2 alatt az átlag szabad ram 280-405 mega között alakul.Ez is belejátszhat a szerintem extrém magas aksihasználatba? Ugyan az l70 csak 10hónapos volt,gyengébb hardverrel és 2450mAh-s aksival,de normál használat mellett bírta 2-3 napig(extrém használat mellett is egy teljes 24 óráig),míg ez 2150-es aksival lájtos használattal max 1 teljes nap,extrém használat mellett meg talán 3-4 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest