- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ranyomok a gombra szinte azonnal fenykepez szoval en akarhatok varni a zoomra ha o ugyerzi neki ennyi eleg, alairom nem folyadekkal csak latszolagossan ujjal v poloval szoktam letorolni higy tisztanak latszodjon. fneyero noveles nem segit, zajos a kep. gondolom ha full manualba rakom akkor osszetudnek hozni jokepet, de nem vagyok ilyen hobby fotos se hogy ilyenekkel szorakozzak
lehet raveszem magam egy kis rootra meg kdz frissitesre... mar regen szorakoztal ilyenekkel miota probalok fentrol vasarolni telokat, egy kis tisztitas ugyis raferne az appokra...
-
Lac-coo
őstag
Rengeteget fotóztam fiatalabb koromban, akkor még a szerintem máig verhetetlen diafilmre, 500-as telével .... Értem én mit mondasz .
Amúgy a telefon szépen megbirkózik a napsütésnél jelenlévő hatalmas kontraszttal, olyankor nincs baj vele .Valahogy kevesebb fénynél bukik csak el, szerintem ez egyértelműen szoftver hiba.
Azt meg végképp nem értem, hogy legyen az videó vagy fotó, makróban tuti képeket csinál, direkt azért is mentem rá az ajtóra.... Lövésem sincs ott miért jó, máskor meg miért olyan rossz ...
Sűrűbb képérzékelőnek nincs köze a lencséhez, inkább mivel nagyon közel vannak egymáshoz egyik zavarja a másikat ez zajt okoz ....emiatt jobbak a DSRL-ek, még 6 mpixellel is, mert ott kisfilm méretű érzékelő van, De ez nem lényeg
-
Lac-coo
őstag
-
Muki94
aktív tag
-
Lac-coo
őstag
Volt , igen, sőt ha jól emlékszem az alapon ad rá 200 % boostot, de ennél a telefonnál valamiért egyik sem működik filmek alatt...Mondjuk ez XVID volt amit néztem .
Közben levettem a hsz-t mert megint flém lesz belőle
Részletekkel akárhogy nézem elég komoly bajban van, ahol nagy a kontraszt még elég szép de mindenütt máshol durván elmos mindent ....
azért őszintén... ezért a pénzért ki ne várna többet ....? -
n3zold3r
csendes tag
Ja ezek szerint inkább az nvidia meg a app fejlesztők a hibásak.
Bár a Shadowgun Deadzone-t eléggé erre optimálták mégis be tud akadni rendesen, de ez legalább rohadt szép is cserébe és ráadásul ingyenes
-
Muki94
aktív tag
Táplálás mértékétől függ.
Megfelelő hűtéssel és bőven a határon belüli terheléssel elenyésző lesz a melegedés.Közben kipróbálgattam egy rakat játékot, ha már a piac egyik legerősebb hardvere melegíti a műanyag burkolatot...
GTA3, Maffia, NFS: Most Wanted, HornMindegyik akadt, laggolt! Mintha egy gyári Defyn próbálkoztam volna
Én érzem csak úgy, hogy az LG csak a külsőséget tudta megfelelően összelapátolni?
No, látjátok, ezért várok a főzött romokra! Gyárilag működő OTG is alapelvárás, mégsem tudja...
Eddig nem sikerült túlzottan megszeretnem a készüléket -
Muki94
aktív tag
Smd led ugyanúgy melegedhet, mint a többi... az smd annyit jelent, hogy felületszerelt, ergo nincsenek panelbe beleálló lábai. Ezekbe szokás power ledet rakni, amit áramgenerátorral hajtanak meg, még a kis teljesítményűek is képesek relatív nagy hőmennyiséget termelni, mivel kicsi a hőleadó felületük.
Fotózz vele párat, közben az ujjaddal teljesen takard le a ledet. Süt!
Anno S2-n volt egy olyan app, amit a rom hozott magával, és lehetett benne állítani, mekkora erővel világítson a LED. (Ha jól emlékszem, volt egy normál, és egy "halálsugár", aminél ki is hangsúlyozták, hogy huzamosabb ideig ne használjuk).A 4X is kétféle fényerőt használ: fókuszáláshoz az első szintet, és exponálásnál a másodikat.
Véleményem szerint ezt a második szintet jó lenne kiiktatni, mert rengeteg kép túl világos emiatt.Mosquito34:
Burgman, az más téma. Arra valóban jó lehet a zene -
tothl
addikt
Nekem sincs...nem mondom, hogy ez a legjobb hangú készülék a piacon, tény, hogy a hangereje hagy egy kis kívánnivalót maga után, és nagy hangerőhöz közelítvén nyilván torzít, de más készülékek is ilyenek, és egy rendesebb fülessel tök jól ki lehet küszöbölni mindezt szerintem.
-
Lac-coo
őstag
Poweramp jó, de sajnos érződik ,hogy nem lehet egekbe emelni az EQ sávjait mert torzítani kezd a chip.Mondjuk ez nem zavar annyira, de aki zenehallgatós és jobb minőség után vált kicsit bánkódni fog emiatt . De nyilván spórolni kellett itt-ott mindenképpen olcsó telefonnal kellett kijönniük .Még így is merészen olcsó én azt mondom ....G már tuti nem lesz ilyen
-
Muki94
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogyan kell telefonálni.
a hangszóró nyílását egyszerűen a hallójáratomhoz nyomom, erősen. Egy ilyen kaliberű telefonnál számomra ez nem elfogadható. Nem divatolok a telefon tartásával...A készülékház masszívitásáról mi a véleményetek? Ha emberesebben megfogom, recseg-ropog. Picit javítottam rajta azzal, hogy az akksi mellé beraktam egy félbehajtott papírlapot, így az mereven áll a házban, stabilitást biztosítva
-
Lac-coo
őstag
Ez minőségi zenehallgatásra nem alkalmas. Ennyi. Én nem igen szoktam fülessel zenét hallgatni, néha rátolom erősítőre, de ott is érezni, hogy nem egy hifi hangchip van benne.A Wave DNS chhip olyan telt , dübörgős mélyeket tud, és olyan tiszta csilingelő magasakat, hogy beszarás... Itt ez felejtős, ha nagyon erőltetem eq-val, akkor elég hamar recseg torzít a chip, egyszerűen képtelen rá, hogy úgy szóljon mint a jobbak ... Azt nem mondtam, hogy ettől szar a telefon, csak akinek ez fontos, az keressen másik készüléket.Ha a foto-video is fontos ,akkor sem ez a legjobb választás ....
Exponáló gomb megvan, teljesen logikus helyen van alul -
-Mosquito-
őstag
HTC: Durva drágán adja magát. 1nap kampec az aksi.
Huawei: Kezd jó lenni sajna néhány termék árával elszalad/t a ló.
Sony: Drága. Használtan olcsó. Alkatrészek szintén drága. Alig van.Nem azt mondom hogy az Lg mindenkit odaver.. Nem is lehetne. De ez egy jó telefon ezen az áron ilyen szolgáltatással.
Lac-coo.
Fóliát,tokot rá!
-
Kinder
senior tag
Jaja, tudom. Általában egy 7D-vel nyomulok ( előtte 5D volt ), ami természetesen nem tesz rögtön profi fotóssá, de asszem már van némi rálátásom.
Viszont ez az iphone5-ös kép akkor is durva, tudván, hogy más telefonok gyakorlatilag elenyésző esetben ( 0.05% ) produkálják ezt, az apple meg 1% körül.
-
Kinder
senior tag
A Sony Xperia S-sel a nagy probléma a kijelző alatti ragasztó besárgulása volt.
Fehér képernyőnél - szinte bármelyik weboldal - eléggé szembetűnő volt. Mondjuk engem nem zavart, de már untam a folytonos magyarázkodást, hogy egy 120k-s telefonnál az ott mi....
Néha nem tudtam felvenni a bejövő hívást, mert nem reagált az érintőképernyő, valamint összekeverte a csengőhangokat.
A kamerája szenzációs volt, tényleg szép képeket és videókat csinált.
Hangerő gond nem volt sosem, viszont a wifit kevésbé fogta messzebbről. ( Iphone 4s még full térerőt mutatott, ez meg szakadozott ugyanott. A 4X-el jó a wifi ugyanott. )
Sony 4,3-as kijelző, 4X gyakorlatilag ugyanakkora méreten 4,7-es kijelző, ez nem mindegy.
Sony 32GB fix, no SD....
Tegnap este másfél órát beszéltem a 4X-en kihangosítva, semmi gondom nem volt, hallottam mindent és engem is hallottak jól, egy "mivan?" visszakérdezés sem volt.
Videót a gyerek miatt kell kihangosítva nézni, ezt még nem teszteltük, de a Sonyval itt nem volt gond.
Viszont a Sony gyorsan merült, legalábbis a 4X-hez képest gyorsabban ( bár még csak 1 teljes napon vagyok túl a 4X-el, de akkor viszont első napként erőteljesen nyúztam... )
A Sony-t sosem ejtettem el, úgyhogy az ütésállóságot nem tudom.Más, a Sony-ra ebayen vettem Nillkin tokot, az nagyon pöpec volt, úgyhogy a 4X-hez is gyorsan megrendeltem egy erre való, ugyanolyan design-út, remélem ez is jó lesz.
-
Lac-coo
őstag
Igazából élvezem a használatát, az nagyon kellemes hogy minden mindig azonnal indul, nagyon ritkán látok töltést akkor is csak pillanatokra .Ez kárpótol a a többi hibáért, bár azért nem ártana ha lenne valami frissítés ezekre .Főként mivel igyekszik valahogy visszakapaszkodni az Lg az élvonalba, nem is értem miért engedi ezt meg magának ...
-
Lac-coo
őstag
Annyira nem ismerem a samut, nem is érdekelt nagyon, mert ronda szegény
)
De ha így szóba került: a 4X viszont egészen tuti hangot rögzít videók alatt, az tényleg le a kalappal ! Hogy ne csak károgjak !
És azért azt elmondom: még soha semmire nem vártam hogy betöltse elindítsa stb... S3 azért néha kicsit megpihen
Emiatt is elszomorít, hogy spóroltak a kamera meg a hang cuccain ...Főként hogy kamerával igazából csak szoftveres gondok vannak, nem lenne az rossz , sőt, csak LG nem híres a javításokról ...
-
Lac-coo
őstag
Telefonba betárcsázod : 3845#*880#
Minek kell hangerő , kollégákkal videókat nézni, gyerekekkel videókat nézni szállodában, mittudomén ....Élvezni nem lehet ,de hallani jó lenne
)) Valahogy mindenki azt próbálja elhinteni nekem, hogy : 1: süket vagyok , 2: tényleg halk de valójában semmi szükség nincs rá, hogy legyen normális hangerő a külső hangszórón
Most próbáltam videózni lámpafénynél, húúú ez valami borzasztó! Kezdek rájönni miért volt ez 40-50 ezerrel olcsóbb a samus3-nál
))
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha átküldöd e-mailben én szívesen felteszem neked skydrive-ra és megosztom.
Stick és a többiek!
A fényképezőt nem gyári értékeken kell hasonlítani... az automata nem azért van hogy jó képet csináljon, hanem, hogy gyorsan... manual beállítás a titok nyitja az esetek 90%-ban. -
Lacka89
aktív tag
Hali
Nekem az alap T-mobilos v10b-s rommal volt 12028 mióta frissítettem vissza esett 11780ra... De a kis SGS+omhoz képest ami 5200 körül mozgott sokat dobott
Ez persze 1.8ghz-n... de amúgy érdekes mert a GPU-ja nem sokkal jobb mint az adreno 205, az is ilyen fps-t generált mint ez az Antutuba, picivel jobb 2-3fps-el! Vajon kihoznak majd belőle többet? Vagy ez nem mérvadó?
-
Jonny99
tag
-
Carambola
tag
Persze, én is tudom, hogy egy tükörreflexes 300.000 Ft-os Canon szebb videót csinál.
Más kérdés, hogy nagyon zavaró, ha az élesség elszáll folyamatosan. Én egy Galaxy note-tal a nyáron 40 Gb videót vettem fel, és komolyan mondom jobb videot csinált, mint a Samsung full HD-s video kamerám.
Ezért is kérdeztem, hogy mi a helyzet a 4X HD videoval, mert a mintavideokon ezt az élességvesztést láttam egy egy perces videón 4-5 alkalommal is. -
Badboys
őstag
Csak időnként szoktam vírus irtót használni átnézem a rendszert és törlöm. Rögtön átnéztem a gyorsítótárat is nulláztam amit lehetett. Úgy utólagosan a browserre gyanakodok azóta töröltem tettem másikat. A maxton volt fönt sajnálom mert bitang gyors,de szerintem az ragadhatott be. Vissza tettem a boatot az meg időnként akad. Azóta nem volt gond,sem melegedés sem más vissza állt a ram is a megszokottra ezt most próbáltam délután azóta rend van. Kop-kop.
-
zotyesz66
őstag
Hál' istennek, ennyivel kevesebben állnak sorba érte!
Nekem ez az első telefon ami az iphone 3G óta birtoklási vágyat keltett bennem (azt 3 évig nyúztam) és őszintén szólva szarok a nem bővíthető memóriára, ellenben a kivitel minősége, a frissítések és az alap droid mind sokkal fontosabb nekem. Az üveg hátlap tetszik, és tetszik az iphone-ban is.
-
tothl
addikt
Most vagyok 186 óránál.
Hibátlan.Az a két-három újraindulás megszűnt mióta kivettem párszor a simet, sd -t, akksit.
Szerintem kis kontakthiba lehetett, zsebben hordott teló, párás hidegből melegbe, melegből hidegbe, előkapkodás tehette vele ezt...Szóval hihetetlenül stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest