- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Ha továbbra is a Samu árai alatt maradnak, akkor talán...Mondjuk pl fogalmam sincs mennyi a mostani G, lehet már az sem ilyen olcsó ...
Samsung szerintem mindig jó volt telefonban, talán régebben jobbak voltak a Nokiák, de emlékszem mindig jó minőségnek számított a samu, bár drágák is voltak . -
Lac-coo
őstag
Cserélni lehet mindent, de pl szifon5 már csak szemből bontható, le kell szedni a teljes kijelzőt bármit is javítanak .... Nem üzlet agyártóknak, sem a javítás sem hogy sokáig használd .4X-et nem igen nézegettem belülről, de az is eléggé egybe van szerelve ahogy emlékszem . Ma már az a divat, hogy kapásból felajánl a gyártó valami kedvezményt, hogy vegyél inkább újabbat, másikat ...
4700 a kamera cucc ? Akkor már értem mitől ilyen olcsó a telefon és mitől ilyen szar a képMondjuk én még egy telefonomat nem javíttattam, pár évet mindegyik lazán kibír, utána meg már nem éri meg költeni rá ....
-
törölt tag
Ebben a telefonban csak ez bosszant.
De van itt valami ilyesmi is. -
stickrs
senior tag
azt azért hozzátenném,hogy 2x-nek is elég siralmas volt kezdetben a videófelvétel,és egy cwm-ből telepithető cam mod-al olyan lett,mintha nem is ugyanazzal a telóval készült volna...szóval az h nem sokkal lehet jobb azért nem teljesen igaz. a 2 videó fényévekre volt 1mástól a mod előtt és után.
-
motoflug
őstag
-
motoflug
őstag
Először is köszi a választ!
Hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem játszanék 1-2x a telefonnal,de a fő kritériumokat leírtad az 1.pontban.Leginkább ezekre használnám,plusz ugye játék ritkábban,meg alap fotózások.
Ezekre egy s2 is bőven elég lenne,de úgy vagyok vele,hogy ha már belenyúlok a zsebbe(t-s előfizu),akkor már az a plusz kb. 10ezer megéri a 4magot,szebb kijelzőt stb., nem is beszélve arról,hogy nem egy másfél éves modellről van szó,mint az s2.
Nem vagyok nagy "rootguru",ha a gyárival szépen elmuzsikálna a telefon -és miért ne tenné- akkor én nem fogom piszkálni. -
eladogeppc
veterán
Köszi !
Szerk: A KDZ ugye nem bántja a szoftvereket, adatokat, így lehet. De most minden ok.
Jeleztem a mod írójának, hogy semmi minőség javulás. XDA mod v5
Ő igaz, hogy a V10f-re írta a mod-ot, amit az LG lehet hogy lejavított. De a kép méretek nőttek. 1,5Mb-ről 4Mb-ra a "kisebb tömörítés" miatt. Csak a minőség nem lett jobb -
törölt tag
Megfogadtam, hogy ezt a topikot nem fogom látogatni. Van itt egy fórumtárs, akinek már a neve is irritál, nem beszélve a stílusáról. De az valóban vicc, hogy a közel 9000 hsz harmada másról sem szól, csak a kameráról.
Tegnap délután, spontán lőttem a kislányomról egy fényképet, mindenki döntse el, hogy ez most jó minőségű vagy szar.Akinek ez gyenge, annak tudok ajánlani DSLR-t, ott olyan obit illeszt a gépére, amilyet csak akar, csakhát, azzal nem fog telefonálni, meg andry birds-özni, illetve nem 100E forintba kerül. Az lg-ben lévő kamera arra tökéletes, hogy ha valami megtetszik, lefotózod, ha nincs komolyabb fényképezőgép a kezedben, de semmi komolyabbat nem kell elvárni tőle. Lásd objektívátmérő/pixelszám.
Az asztrofotózáshoz meg teljességgel alkalmatlan bármilyen telefonban lévő kamera. Aki komolyabban foglalkozik vele, az tudja, hogy pl. a Holdhoz sem elég. Hiába nagy és fényes a Hold, a kamera felbontása csapnivaló, ugyanis ez az objektív átmérőjétől függ, másrészt a komolyabb Hold, bolygó és mélyég fotókat nem egyetlen képből állítják elő, hanem több 10 esetleg 100 fotókból, amit egymásra illesztenek. Pl. egy jó Holdfotóhoz is inkább webkamerákat használnak, a hang nélkül rögzített avi fájból egy program (registax) a legjobb frameket kiválasztja, majd egymásra illeszti őket, majd egy kis utómunka és meg is van egy valamirevaló Holdfotó. Ha Holdrészletet akarsz rögzíteni (kráterek, hegyláncok, rianások), akkor objektívátmérő és jó hosszú fókusztávolság szükséges, amit fókusznyújtókkal (barlow-lencse) érnek el.. Ha korongfotót, ahhoz is kell objektívátmérő, mert minél nagyobb, annál jobb lesz a felbontás, ergó annál több részlet látszik rajta..
-
eladogeppc
veterán
Köszi !
Ezért írtam, hogy érzelemmentesen kell a telefonokat kezelni.
Lőttem pár fotót ismét, de sajnos tényleg nem egy csúcs. Sajnos Alca veri.Szerk: Kamera Bug ismételten jelentkezik. Full reset volt, rootoltam ismét a telefont.
SD kártyára írás van beállítva a kamera appnál, és sajnos megcsinálja, hogy lefotózok valamit,
és alul nem rakja kis képbe, illetve hibás lesz a fájl. Mitől ?? Nem tudom !
Belső kártyára irásnál nem jött elő. -
eladogeppc
veterán
Nem értem miért nem használja.
Nekem használja szépen a Beach Rally is. Írtam is, hogy a magok kikapcsolásával beszaggat.
Szerintem csupán program függő, mi használja a magokat. Terhelés elosztást szerintem automatikusan nem fog tudni a mag.
Bár ezt írják: "each core independently and automatically enabled and disabled based on workload."
Ezt értelmezhetem úgy, hogy terhelés esetén ki illetve be kapcsolódnak a magok, ezt tesztelni kellene, hogy ténylegesen igaz-e, De ICS szerintem dobálja a magok között a feladatokat, mivel multitaskingra van elviekben optimalizálva.Ami kicsit fáj, hogy itt hol az LG ???? Miért nem szerepel a listájukban ????
nVidia SuperPhonesSzerk:
Most azon töröm az agyam, hogy milyen Appokat lehetne lelőni úgy, hogy a telefon használható legyen.
Kellene csinálni egy lecsupaszított ICS-t amiben nincs egy csomó felesleges app. -
toto0569
addikt
Szerintem pedig nyisson magának egy saját fórumot ahol maga köré gyűjtheti a hozzá hasonló negatívumokat.Mi jól elvoltunk nélküle is,számítottam rá ,hogy változni fog idővel az egyén ha megtanulja kezelni az android rendszert.De "ő" nem azért olvas,hogy tanuljon és segítsen másokat csak is kavarni jár ide.
lac-coo:írj már egy táblázatot ahol valakinek segítséget nyújtottál...ahhoz egy billentyűt sem kell lenyomnod ,ugye?
Írtuk már ,hogy a pixel hiba nem csak az LG-nél fordul elő,ezt kár írni részedről.Menj át a HOX fórumba ott többet tudsz olvasni ezekről--->pixel hiba -
belua27
tag
oks egyszer majd csk bele jövök
ja és ami lényeges lehet egy rossz sd kártya nagyon betehet a teló sebességének én egy ős régi class 2 es 4 gb ost raktam bele elöször és csodálkoztam hogy még a tegrás játékok is szaggatnak amióta viszont class 10 es 8 gb kártya van benn minden élvezhetően megy .
-
eladogeppc
veterán
Quqesz:
A linkelt BSI szenzorról ugy elolvastad miket írnak ?
"What isn’t, though, is the camera application. It appears pretty similar to LG’s old camera application, but I remember the old one working significantly better than the one in the O4X. If you’re not paying attention, it’s really easy to take an out of focus picture, and pictures in the dark are no longer focused with the flash on. Another problem? Focusing doesn’t happen nearly quick enough. It’s hard to get good pictures out of it, plain and simple. Compared to the super slick camera applications that HTC has been shipping over the last 12 months (not only in the One series, but also with the Amaze and MyTouch 4G Slide from last year), I was pretty disappointed with LG here. The O4X is more than capable of creating quality images, it just takes more work than it should to capture them. "Akkor miért is jobb a BSI szenzor és az új LG kamera app ?
-
eladogeppc
veterán
Ezért is mondtam, hogy nem cserélem le, mert nekem amúgy is bejön a telefon !
Szép, letisztult. Én nem szeretem a kerekített telefonokat (S szériák). Persze asszony Galaxy Ace 2-je bejön. Nagyon jó kis telefon !!
I Love LG ! Már csak azért is !Szerk: Elnézést a politikai hasonlattal, de sajnos ez van. A cégnél csak azok kiabálnak akik olyanok. A többi oldal általában csöndben van. Én egyikhez sem tartozom, jókat nevetgélek rajtuk, csak a fülem nem bírja a kiabálást
Szerk2: Mivel tudom loggolni, vagy tesztelni, mennyin megy a proci programok alatt ? Mint windowsban a feladatkezelőben ?
-
palkrisz
csendes tag
A töltő valóban 1,2A. De kevés
Egyébként a merül töltés közben a melegedéssel van összefüggésben. Én is használom a navit elég sokat (google maps). Amíg a telefon nem melegedik addig tölt a töltő az autóban. Amint a telefon lekezd melegedni úgy nem tölti.
Ez már egyszer le lett írva, hogy van egy védelmi funkció (bár ne lenne...) ennek a következményei következők:
Ha a készülék meleg és töltőre dugod, akkor lassú töltés felirat jelenik meg. Ha hideg a telefon akkor nincs ilyen gond.
Ha játszol, navigálsz elkezded normális dolgokra használni a telefont akkor bizony merülni fog amint elkezdi a melegedést.
A képernyő is elkezd sötétedni, szerencsére 53% alá nem megy. Erre a tapasztalatom, hogy ha játszani akarok akkor vagy sötétben teszem, mert napközben dolgozokVagy fogom a note 10.1-et és tolom azon.
Ha pedig valaki még szeretne összehasonlítani. Van a családban s2, s3 és a note 10.1. s3 és a note hardver ua. Na most a Dark Knight-ot veszem alapul akkor össze lehet hasonlítani, hogy melyik készüléken milyen a grafikai megjelenés. Szemmel látható, hogy a 4X sokkal szebben jeleníti meg, A csillogó részek szebbek, jobb az élsimítás messze nem ér a nyomába az s3. Érdemes ilyeneket is nézni.
Én magam 32éves vagyok, és érdekelnek a játékos dolgok nálam számít ez is. Kell néha a kikapcsolódás, ezért ne vessetek meg. -
Tex
senior tag
Valóban igazad van, egy sorral elnéztem tényleg 1200-as, de azért is volt gyanús. De sajna nem hogy nem töltött játék (Blood & Glory) közben, hanem merült is vagy 30%-ot. De nem baj a Slim után maradt egy 2A-s töltőm (autós is) majd azzal tolom (a Defy-nek sem lett baja tőle pedig annak a gyári töltőja csak 0.85A).
Vásárlás: lehet én vagyok szerencsés, de ahol vettem a 4X-et ott én bontottam ki, bele tetttem a sim kártyám irány a play ezért nem ám mobilnet, a bolt wifi-jén és szépen megnéztem a pixel hibákat (egy sincs) addig ki sem fizettem.
PC-re kötés: én még nem kötöttem a számítógépemre file mozgatásra ezt használom. Eddig a frisstést OTA-n csináltam szeretném továbbra is ott a KDZ a végső megoldás. Eddig az F-el elvagyok minden szépen működik (3 napja).
-
emzoli
csendes tag
-
petike2014
aktív tag
így,hogy most folyamatosan nyomkodom mindkét telefonon ugyan azt, a névjegy és a menü megnyitás fluidabb az lg-n, viszont minden másban szemmel mérhetően gyorsabb az sgs, ez van. A kijelző hajlamos a fakulásra oldalról az lg-n. UI szinten akadást nem tudtam vele produkálni,néha gondolkozik, ez vállalható, főleg 92eFT-os ár mellett
. Vakuban az LG kör alakú kékebb/fehérebb fényt ad, az sgs melegebb és kocka alakút villant, kamerában az sgs szebb képeket lő, videót nem próbáltam. Kell az LG-nek a JB és sztem hibátlan
.
UI az NFC tag és a gyári füles exxxtra jó.
-
Donfuli78
tag
Sőt sikerült kiderítenem,hogy az sd kártyára való program átpakolás JB sem fog működni.Azon telefonoknál amik eredetileg nem ICS-sel vagy JB-mel jöttek ki azoknál frissítés után megmarad a funkció amik gyárilag ezekkel a szoftverrel jelentek meg azokba pedig nem fog bekerülni.
-
Urby66
aktív tag
Természetesen a tökéletes eszköz nem létezik. A vásárlás elött alaposan tájékozódtam,hogy mit érdemes venni, és ez jó vételnek tünt. Csak annyi a baj, hogy a jól megszokott apróságok, ésszerű dolgok hiányoznak. Meg azért keserű a szám ize, mert a beszéd közbeni hangszóró gerjedés nem szünt meg.
Adtam neki pár napot de mivel nincs változás holnap szerviz... -
Urby66
aktív tag
Nekem szűkösen megvan az 1 nap egy töltéssel. Csak 2G net nélkül, semmi extra widget, napi egy - másfél óra telefonálás, otthon kb. fél óra net WiFi-vel.
A régi telefon masszív két napot bírt ugyanígy.
A baj csak az, hogy nincs az a biztonságérzetem, hogy ha délután jön egy extra hívás, vagy valami plusz használat, (fényképezés játék, könyvolvasás...) akkor kibírom az esti konnektorig. -
pumukli23
senior tag
NFC-vel nagyobb adatmennyiséget úgy tudom még nem igazán lehet átküldeni, viszont arra kiváló, hogy megoldja helyetted két készülék között a Bluetooth párosítást, majd azon a csatornán átküldje. Ezt még nem próbáltam, csak alkalmazásokat (url), weblapokat (url) és térképeket (szintén url) küldtem át vele báj tácsing.
-
toto0569
addikt
-
Naras
őstag
Igazad van, nem szereti a Litium aksi, ha fullra van töltve, de a telefon/Android nem is hagyja, úgy értettem, míg kikapcsol... persze ez sem feltétlenül kell hozzá, előbb-utóbb be kéne állnia...
Ha rádugom USB - n gépre, mit kéne tennem, hogy kapjanak az SD kártyák meghajtó jelölést, és mondjuk Total Commanderben meg tudjam nyitni őket? Windows Fájlkezelő nem éppen a szívem csücske...
-
-
-
p06
senior tag
Nem lehet felrakni rá a voodoot, mert nem wolfson audio chip-van benne (és nem samsung) , hanem valami realtech.
Esetleg ez: Beats Audio de ebben én nem hiszek..
-
toto0569
addikt
úgy gondolom ,hogy normálisan beszéltünk vele,azt próbáltam vele megértetni,hogy ezt használja akkor valszeg neki is jó.Nekem rendesen működik,neki sosem...egy másik fórumon érdekes,hogy mindig az ő hozzászólásait nem jelenítették meg a negatív tartalma miatt.Persze ott is fel volt háborodva,hogy a Modi a másik banda haverja és ezért b@szódnak vele.
Részemről a téma lezárva,raja kívül mindenki elégedett.Tegye fel a kezét aki nem... köszönöm,ennnnyi.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest