-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
motoflug #8860 üzenetére
Érdekesség képpen vannak random dolgok.Van amelyik fut többeknél és pár embernél meg akad.Ha jól emlékszem a GTA3,NFS Most Wanted,N.O.V.A volt említve leginkább,de nem tudni akinél akad annál miért?Van akinek megy full felbontáson simán,és van akinek nem.Én mivel nem szoktam játszani,nem tudok ebben többet segíteni,de vannak itt olyanok,akik jobban vágják a témát.
szintén fehér -
Quqesz
nagyúr
válasz
motoflug #8698 üzenetére
Az én véleményem az,hogy gondold végig mire szeretnéd használni és meddig akarod megtartani.
1.Ha netezés,telefonálás,sms,mailek,gps,irodai alkalmazások a területed,akkor ez a te géped.Ha fotózni(bár írtad nem létfontosság,arra viszont jó),játszani akarsz akkor van jobb is,de a te helyedben előre néznék és nem hátra(SII,jó tudom ocso).Játék terén inkább a tegrás optimalizálás lett elhanyagolva,pedig a gép tudna(ha visszalapozol párat ki lett vesézve).
2.Ha az első kritérium kilőve,akkor hogy meddig akarod megtartani.Van sok 2 magos olcsó és drága is,de a jövő és a jövőbeni fejlesztések a min 4 magra fognak irányulni.Ezért sztem ha már költesz,akkor 4 magos.
Frissítések.Sok sápitozás megy itt miatta,de én okt 4-én vettem és azóta volt két frissítés(F és H) 2 hónap alatt. Namost nekem Nexus S-em volt előtte és ott ez így alakult:2010.szept 3. a vétel.Egyből frissült 2.3.6-ra,majd dec 16-án elindult az ICS 4.0.3 frissítés,amit 2 nap múlva leállított a google. Manuálisan raktam fel január közepén és vmikor márc vége fele jött ki a 4.0.4,szval nem hamar.Július közepén kapta meg a 4.1-et és okt közepén a 4.1.2.Hát lehet szidni az elgét,de máshol sincsen nagyobb ütem,főleg,hogy a nexus mindég egy tesztgép volt az új rendszernek és bizony mi szívtunk vele előszőr,a többiek már csak a javított verziót kapták.Azt még hozzátenném,hogy ok LG kiadása óta a 4.0.3-at nyomja,de közben javítgatták a rendszert,míg nexuson csak mindég egy új rendszerverzióval kerültek fel javítgatások(és volt mit),vagy főzött romok esetén,ha vki foglalkozott vele.
De ez a te döntésed se rá,se lebeszélni nem akarlak.Én nem bántam meg,mert éppen tegnap vettem el asszonytól kicsit a nexust és hát 4.1.2 alatt is lassabb a megjelenítés(szmút) mint az LG-n,nem is beszélve a hátam mögé mutató iránytűvel,ami soha nem volt pontos,vagy a lassú és menet közben képtelen helyzetmaghatározást elvégező gps,stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest