-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Működésről jut eszembe:
Nálam pár perc beszélgetés után nem lehet az oldalsó gombokkal hangerőt állítani. Csak úgy reagálnak a gombok, ha elveszem a telefont a fülemtől, hogy bekapcsoljon a kijelző, vagy ha a fülemen hagyom, de megnyomom a bekapcsoló gombot.
Tapaszalt más ilyet? -
Urby66
aktív tag
Az update témáról jut eszembe: ezt a ROM-ot kipróbálta már valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2096482
Úgy nézem a kernel a régi és majdnem minden működik benne.
Emlékszem régen a Miui ROM-ok is így indultak, szóval még bármi lehet belőle...
Sajn, nekem most nincs időm nekifutni, de ha valaki kipróbálta, kérem ossza meg a tapasztalatait!Kösz...
-
HGTimber
tag
Nekem épp ma jött meg a "hivatalos" LG-s tokom egyenesen Korreából
. Fel is pattintottam rá és tök jó
Sajnos eltűnik a (szerintem gyönyörű) króm csík
.
-
ak76
senior tag
Sajnos ha vakut használok,beltérben,közelről (kb 1-2 méterről) az egész arc "fehérben pompázik",gyorsaságban meg sem közelíti az SGS3-as kameráját.
Kinti viszonyok egészen mások,megfelelő minőséget prezentál,kellően gyors,jók a színei.
A legbosszantóbb hibája az,hogy a kamerahangot nem lehet kikapcsolni rajta. -
p06
senior tag
Hát lehet . Én még samsungot nem vittem garanciáztatni
Valaki meg LG-t nem vennem, ismerősi körben hullanak, furcsa is mert itthon mindegyik koreai vacakkal minden rendben van (LG-Samsung).Ellenben volt egy LG DLP projektrors nem olcsó tv, azt természetesen az itthoni képviselet nem tudta javítani....., meg is kérdeztem, hogy most akkor ez LG vagy valami más? (Sony képfeldolgozó chip volt benne
egyedűl a csatlakozók meghajtó hardverei voltak LG-k ), de nem ők nem tudják javítani
... mindegy egy mezei tv szerelő igen de ez más történet.
(#7884) wolruf : Sajnos ez az eset a ritkább mostanában... ott és úgy szeretik átvágni az embereket ahol és ahogy tudják. De ha véletlenül szóvá teszed egyből kiakadnak.
(#7885) toto0569: hát majd kiderül
. Nekem volt olyan ,hogy 2-3 hetet ment folyamatosan és nem produkálta a hibát.
-
p06
senior tag
Akkor a Samsung a gonosz véletlenül sem a hazai vackuk.... de sajnos ugyanez elmondható a másik koreai nagy cég itthoni képviseletéről..
Sajnos ez van, mi magyarok (tisztelet a kivételnek!!!!) szeretünk bunkók és lusták lenni.... Még te vagy a gonosz, hogy elvárod, hogy a munkáját végezze és esetleg megjavítson valamit.
-
-
Naras
őstag
Sajna azt én sem láttam még, hogyha lenne, akkor a linkelt ebay - ernél valszeg fölkerülne a listára, bár meg lehet próbálni ráírni... érdekes, anno pl. 2X - hez volt minden, ehhez nem tudom miért nincs ekkora kieg support..
Én most a 2X dokkolójába szoktam beletenni fektetve, úgy jó bele relatíve... tölteni persze így nem tudom, de jobban mutat...
Tényleg nem értem, ehhez miért nem adnak ki... olvastam valahol, hogy a samu S2 - es dokkolója jó hozzá talán...
De csak rémlik valami ilyesmi, nem tuti...
-
Naras
őstag
Van origi LG tok is 4X - hez...
Mondjuk, magam részéről nem akarom tokba tenni, úgy tetszik, ahogy van.. vastagsága is így jó, a design is így jön ki... De azért elgondolkodtam ezen a tokon én is... mégis...
Egyébként a fentebb linkelt eladótól vettem már ezt-azt, 2 hét alatt itt van a cucc, nagyon korrekt, jó eladó... de nem a reklám helye, csak mondom...
-
-
pumukli23
senior tag
Nekem kb 2 hete van fent, semmi gondom nincs vele, nem zabál.
Az xda-sat szedtem le. Annyi bajom van vele, hogy ha írnak cseten, elolvasom gépen, akkor villog tovább lelkesen a telefon...
Annó próbáltam blacken is, de ott rosszul működött (play storeból), ott miután jelzett, hogy kaptam valamit, restartig nem volt hajlandó bekapcsolni a gombvilágítást. -
tothl
addikt
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valószínűleg kicsit összetettem dolog ez, mint ahogy azt mi gondoljuk... hiszen a webshopban általában kedvezmény van rá és ott számlázzák el stb. Nem védem őket, mert nem bírom a Tré-t, de bizonyos mértékben érthető.
Naras!
XXL-nél csak a telefont kapod meg 88e-ért igen, még töltőt sem.
-
Muki94
aktív tag
Tévedés ne essék, na azt mondom, hogy egy task killert ráengedek, és az gyalul mindent.
A gyári feladatkezelőjével bezárom pl. az Instagramot, játékokat, böngészőt... kb ennyi.
Tudom, mivel jár, ha egy teljes killt ráengedek: bezárja a launchert, gyakran a phone.apk-t is, esetemben a WidgetLockert... nem használok SGS óta ilyen tisztogatást. -
firemanus82
senior tag
Nekem azt írja, hogy nincs szükség frissítésre, mert a legfrissebbet használom. A telefon menűjéből indított sw frissítés is hasonló eredményt hozott.
Ezt írja a lg pc suite:
"Tudnivalók a készüléke frissítésének hibaelhárításáról Windows Vista vagy újabb változat esetén
Tudnivalók a készüléke frissítésének hibaelhárításáról Windows Vista vagy újabb változat esetén
Ha az Ön PC-je operációs rendszere Windows Vista vagy újabb és a felhasználói fiókok felügyelete bekapcsolt állapotban van,
előfordulhat, hogy a telefon (táblagép) frissítése nem fog megfelelően működni.
A telefon (táblagép) szoftverjének frissítéséhez rendszergazdaként
futtassa az LG PC Suite alkalmazást.Az LG PC Suite rendszergazdaként való futtatásához:
1. Zárja be az LG PC Suite-ot, ha az éppen fut.
2. Jobb-kattintás az LG PC Suite ikonra vagy a hivatkozására.
3. A helyi menüben kattintson a 'Futtatás rendszergazdaként' parancsra.Ha rendszergazdaként futtatja az LG PC Suite alkalmazást,
akkor megfelelően frissítheti a készüléke szoftverét."Kipróbálom!
NEM működik
Nekem német volt a telóm.
-
-
Badboys
őstag
Konkrétan nem segítettek semmit, azért írtam,hogy ez a nesze semmi fogd meg jól kategória. Mivel az L9 ben is így van és sokan höbölögnek emiatt pedig frissebb teló. Legalább az ő kernelük frissebb az már 3 as. Hát én bizony nem hiszek a 4.2 ben némi esély a 4.1 re van esetleg még arra 1-2 frissítés,de akkor lehet már sokat kívánok.
-
Quqesz
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mindenki azt írja, hogy még kihangosítva is elég jó nekik csak neki nem felel meg a hangerő... Igen a gyári füles tényleg nem ér semmi pénzt ezt elismertük, de egy jó fülessel nekem is nagyon jól szól... (van viszonyítási alapnak egy Creative Zen Vision M-em, amin napi 3 óra zenét hallgatok (hogy ne merítsem ezzel a telefont) és bőven hozza a jó szintet a telefon... Kocsiba szintén Pio rendszer helló
-
Lac-coo
őstag
Továbbra sem értem.... ami gyenge az gyenge, nem fogok mást mondani, láttam nem egy jobbat, minek hazudozzak. Kamera gyenge fényben rossz, hangzás megy atom gyenge, minden dinamikát nélkülöz .....
Lentebb kérdezte a kolléga megvegye-e, nos ha fontos a zenehallgatás: ne vegye meg. Pont .
Többi hülyeség hogy meradslr meraddel stb... már csal locsogás, semmin nem változtat . -
jooker82
nagyúr
100 óra
?? Még most melegedett be a telefon..
Nem gyengébb a kamera,legalábbis a 2x gyárijához képestt...és ez legalább sztereoba vesz fel,meg a mély hangok nem torzulnak...plusz ott a fókusz... ezeket a videóra értettem... A kép,szerintem alapból jobb..
Nekem pár napja,vmi reklám jön állandóan és most jobban merül az aksi....nézni kell,h mit szedünk a marketről,mert okozhat gondokat,ja meg óránként rezeg is,meg iphont nyertem,egyebek...
amúgy grat 5000. hsz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged