- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthdenes
tag
válasz
Regiee #24766 üzenetére
Nekem volt Blackem 3hétig Zte blade után. Szép, vékony, fényesebb a kijelző és pont. Ennyi az előnye. Sajnos kelzsoca féle rommal picit volt csak gyengébb a zte mint a kitakarított gyárival a black, mert a főzöttekkel csak szívtam.
2x lényegesen gyorsabb (teszt pl gyári!!!!!!!!!! (nem opera) böngészővel djuice oldal betöltése), pdf nézegetés (pl playboy70-80mb verziók) fotózás mind mind jobb. Az üzemidő sem rossz. 2g kihúzza a nap végét opera minivel kb6-7 órát netezve, kis zenét hallgatva. A black is kb ezt tudta, talán jobban bírta egy hangyafasznyival az aku.
Szerintem cseréld le! -
ntomka
nagyúr
válasz
Regiee #24746 üzenetére
Szerintem sem. Gyári rommal egyformán stabilak, viszont a 2X "kicsit" jobb hardveresen.
Valszeg ICS is hamarabb lesz 2X-re. Ha egyszer meglesz, azzal a lendülettel lesz főzött JB is,amivel egy évig még minimum jó teló lesz ez. Annyit én is kihúzok vele, aztán következő teló referencia teló lesz, addig fogok menni utána. Nekem is elegem van a gyártók hülyeségeiből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest