- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #43893 üzenetére
Szükséged lesz erre az alkalmazásra: AIO Toolkit v5.6
1. AIO-t letölt, telepít
2. Telefont kikapcsl, akkumulátort kivesz
3. Telefont Hang_le + Hang_fel gombot (és semmi mást) nyomva tartva usb-re dug
3/a. Ha talál driver-t a Win, örül
3/b. Ha nem talál driver-t a Win, akkor manuálisan kell megadni neki. Az AIO telepített mappájában, a \ToolKitFiles\nvflash\driver mappában található.
4. AIO elindít
5. AIO 2. menüpont (Change your recovery image), majd megint 2. (change via nvFlash). Ekkor megint írja, hogy vedd ki az akksit, nyomd a gombokat, stb. Elvileg ezen már túl vagy, nyomj egy C betűt. Ha azt mondja nem talál telefont, csatlakoztasd újra, és próbáld megint. Meg kell majd neki mondani, hogy melyik CWM-et telepítse, neked a 6.0.2.5-öt válaszd ki.
Elvileg ha készen van, jelezni fogja. Teló lehúz, akksi vissza, hang_le+bekapcs párossal be tudsz lépni CWM-be, majd telepítheted a ROM-ot. Ennyi -
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #43883 üzenetére
Kimaradt egy W az előbb, ezért írtam véletlen CM-et. Szóval: a CWM (ClockWorkMod Recovery) milyen verziójával próbálod telepíteni a CM-et?
CM6.valahanyas kell, 5.valahanyasokkal nem szeret felmenni.
És arra figyelj, hogy a CM amit telepítesz new bootloader legyen, ne old bootloader - bár most visszaolvastam, erre úgy látom, figyeltél -
Tutu7030
veterán
válasz
reflxx #43122 üzenetére
DjangoManoucheX1.6.5_AdiosAmigos
Az akksi meg attól függ, hogy mekkora, és mennyit használod a telefont..
-
Weeman1
veterán
válasz
reflxx #39808 üzenetére
DjangoManoucheX 1.4 - 30a/b
A telepítést menete is le van írva benne. -
XRAINBOWX
csendes tag
válasz
reflxx #35746 üzenetére
Elméletileg így lehet felrakni a cyanogen mod-ot.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
reflxx #33661 üzenetére
Van ...ha feljebb tekersz van letöltési link meg minden. Már fáradt vagyok, hogy megkeressem neked. Esetleg szemelgézz az xda fórumon.
-
SBMke
tag
válasz
reflxx #32308 üzenetére
Hello,
Na hát a 04 essel a reggeli tapasztalatok :
Ébresztő fasza
Töltöttség 100% , reggel használtam kicsit, meg neteztem wifivel, leesett 10% ot kb fél óra alatt, majd felraktam tölteni kicsit, utána levettem, ugyanannyi volt, majd kis idővel később 3% al többet jelzett
Hanghivás nálam oké, a képernyő nem igazán kapcsolgat befele, amióta nézem, ma itt lesz végig mellettem az asztalonViszont más:
Bnőmnek is pont ugyan ilyen telója van mint nekem, ugyanugy megkapta a 04 es frissítést, neki a hang szar, a másik félnek olyan mintha az ősrobbanás most lenne és nem sok milliárd évvel ezelőtt, de ha összehasonlítom a telefon "about" részét, mindkettőnél ugyan az van. A különsbég kettőnk között annyi volt ( telefonra gondolok most) hogy én MIUI ról , Ő meg 3.8 as Hybrid ről váltott át.
És a másik probléma is a hálozatot nem talál gond.
Nekem nem votl semmi ilyesemi, felraktam és működött. Neki meg játszani kell minden bekapcsoláskor a repcsi ki be kapcsolással.Valamint nála néhány frissítésnél közölte a telefon hogy "a program leállt" és kb 10 db programmal eljáccotta ezt, kezde az accuwatherrel ...
Igazából röviden tömören, enyém tök jó övé szar, pedig ugyanaz minden ( elvileg ) ? Enyém sokkal koraibb kiadás ő 1 évvel később vette mint én ( vagy fél évvel, már nem emlékszem ).
A töltési idő / használati időről tul sok infóm nincs, mert aludtam
de ha van rá igény kirakok egy batterys statisztiket.Kalibrációs nyavaját végigtoltam még a 31 edikei rom után, de semmi haszna nem volt.
-
Sousuke
tag
válasz
reflxx #30250 üzenetére
Mondjuk az MX Player, a VPlayer Video Player és a MoboPlayer
-
-
Dusee
őstag
-
god992
aktív tag
válasz
reflxx #28843 üzenetére
nálam még soha nem volt ilyen, viszont ma genyózott velem, 2 szer is lefagyott.. :\ remélem hamarosan jön az új kernel
MÁS: valaki nem tud egy jó linket adni v20q smartflashes változatra? lehet egyszer még jól jöhet, meg volt, csak sajnos tökrement a winchesterem és 250GB adatom csak gondolatban maradt meg ...
-
Dusee
őstag
válasz
reflxx #27585 üzenetére
akkor nem vagyok egyedül
hát igen, az autók is fogyasztanak rendesen indításnál(#27586) Naras: mert vannak amiket Németországban gyártottak. vadonka "fedezte fel"
-
wolruf
őstag
válasz
reflxx #27581 üzenetére
Eleinte (ahogy tudom) volt pár GSM bolt, akik hoztak be más kontinensre gyártott telefonokat. Hiányzott a dobozból a HDMI kábel, asszem nem volt benne memókártya (már nem is emlékszem, alapból volt + kártya benne?). De hogy honnan tudod egyébként, na arra nincs ötletem.
-
Dusee
őstag
válasz
reflxx #27581 üzenetére
akksi alatt a matricán van, hogy Made in ..., a pontpontpont jelöli (legalább is ezt hallottam).
(#27574) wolruf: ugyan ilyen képeket csinál az enyém is (már ha nem mozdulok be az exponálásnál), az enyém Made in Korea.
olajfestmény szerűek a képek (lsd. tengerparti képen az ég, víz, pálmafák lombjai), kicsiben nagyon állatul néznek ki, de azért 8mpx-es képnél teljesen kinagyítva előjönnek a hibák.
de ezt sosem értettem, miért hasonlítják az emberek tükörreflexes 100-200k-s fényképezőkhöz (de akár egy 30k-s sima kompakthoz) a telefonok kameráit. nem erre vannak kihegyezve az okostelefonok.félreértés ne essék, én teljesen meg vagyok elégedve a 2X kamera képességeivel, főleg az én fényképész "tehetségem" mellett.
-
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #27397 üzenetére
Nincs a laptopodon fix ip beállítva? Első körön erre tudnék gondolni.
Vagy, ha titkosítva van a wifi, esetleg a WPA2/PSK-val lehet baja. Pl. XP SP3 előtti Win verziók tapasztalatom szerint ezt nem szeretik.ntomka és babhun: Külsőre nekem is igencsak tetszik, csak tényleg nagyon félteném
Dusee: Igen, a Nokia konceptek is kemények
De azért ez már kicsit közelebb áll a valósághoz
-
-
wolruf
őstag
válasz
reflxx #26129 üzenetére
Basszus, nekem nem merül ezerrel, sőt határozottan jól bírja (igaz főként 2G-n használom és Wifin, nem 3G-zek). Sima, mezei tweak és egyebek nélküli v20r van fent, rootoltam és kipucoltam a vírusirtót és a car home-ot. A többi mind gyári. Csak ez a fránya 3-4 naponta restart kötelezettség zavar már, ha erre nem lenne szükség, tök jó lenne
-
Balázs1986
őstag
-
wolruf
őstag
-
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #24704 üzenetére
Gyári ROM? (CM alatt valszleg semmi értelme kísérletezni
) Ha gyári, akkor esetleg nem törölted a PC Suite alkalmazást a telefonról?
korpicschess: Igen, nekem is annyi a bajom vele, hogy batár...de amúgy nagyon tetszene
A SGN-t is kipróbálnám, de nincs a közelben tapogatható
Cserébe viszont vége a vizsgáknak, jön a nagy rom-buherálás, tesztelgetés
-
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #24694 üzenetére
Kapcsold ki a "Csak adattár" módot a Beállítások / Memória kezelőben, úgy dugd az usb-re. Ekkor PC Suite módban csatlakozik, ehhez kell driver is.
bull84ghia: Látod, milyen egyszerű ötletet lehet adni idiótaságok helyett?
korpicschess: Ha nem érzed túl nagynak (nekem kicsit nagy de egyébként nagyon bejött), és van keret rá, a Galaxy Note-ot is kipróbálhatod, jó vas
-
Balázs1986
őstag
válasz
reflxx #23534 üzenetére
Szia!
Root menete:
Root-olás menete:
1. Töltsd le számítógépre a SuperOneClick nevű programot.
2. A telefonon menj a Beállítások / Alkalmazások / Fejlesztés menübe, és kapcsold be az USB hibaelhárítást.
3. Kösd a telefont számítógépre az USB kábellel ahogy van, bekapcsolt állapotban.
4. Várd meg, hogy a számítógép telepítse a szükséges drivereket.
5. Indítsd el a SuperOneClick-et, kattints a Root gombra, várd meg amíg végez (közben a teló esélyes, hogy újraindul). Ha a program a végén kérdez valamit (küldjön-e teszt "su" parancsot a telefonra), nyomj egy sima Yes-t
Ezzel a root-olás kész, bezárhatod a SuperOneClick-et és kikapcsolhatod az USB hibaelhárítást.
És kész is
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest