- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
válasz
chriss23 #17032 üzenetére
....az általad linkelt témát szerettem volna kipróbálni! Amely a leírás szerint minden v20o deodexed romon müködik. Az enyém ez : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919. Felraktam CWM alól, de indításnál a boot logóig jut a masina! Te hogyan tudtad feltenni??
-
Naras
őstag
válasz
chriss23 #17040 üzenetére
Hát igen, ezt egy szűz rendszerrel kéne megtenni, azaz egy Factory reset után, vagy újra összepakolni az egészet. Ha van elég helyed a memkarin, akkor akár csinálhatsz a jelenlegi, majd a szűz rendszerről is backupot
De nem muszáj ám, csak egy ötlet volt, max összepakolom a linkek alapján
-
Naras
őstag
válasz
chriss23 #17036 üzenetére
Nekem a clockworkmod backup könyvtárában van.
Lsszedtem az Order and Chaost (jah, meg is vettem
), nagyon komoly.
WOW a mobilra. Ezt a N.O.V.A. 2 HD - t próbálta már valaki?
-
-
Naras
őstag
válasz
chriss23 #16285 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, én is rendeltem egyet, amihez nem az Optimus volt megjelölve telefonnak, dehát ez elviléeg egy szabvány cucc, szóval mennie kéne.
Próbáld meg másik HDMI portba dugni a monitoron, de az is lehet, hogy valami szoftveres gebasz...Én pl úgy jártam a laptop esetében, hogy a HDMI-HDMI csatlakozásnál egyszerűen nem jön össze a kép, homályos marad, mintha nem húzná rá a natív felontásra valamelyik eszköz. Az egyetlen megoldás az volt, hogy vettem egy HDMI - DVI kábelt, azzal gyönyörű szép a kép... mindemellett igencsak furcsa, hogy a szabvány HDMI-HDMI kábel meg csak nem jött össze
Ha nem Kínából rendelted te is, ahogy én, hanem mondjuk valami helyi boltban sikerült beszerezni, akkor egy próbát megérne, hogy kicserélteted...
-
kmisi99
addikt
válasz
chriss23 #15185 üzenetére
itt van róla egy cikk
Egyébként egy vékony kis lap amin van egy chip a simkártya alá kell rakni és arra az időre amikor a telefon leellenőrzi a kártya hovatartozását addig az a kis cucc becsapja a szoftvert. -
peter_27
aktív tag
válasz
chriss23 #14302 üzenetére
Az a rom már járt a 2x-emen, igaz hogy csak egy teszt erejéig, de az alapja annak is CM7.1. nem tudom hogy hozták össze, de hogy az nem ics-az biztos.
[link]kmisi99: Igen vissza lehet állítani. Smartflash-el felraksz egy gyári romot. Ez lepucol mindent a telefonról (adataidat is) olyan lesz mint ha most kapcsolnád be először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest