- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumba3
tag
válasz
LaptopSystem #4598 üzenetére
Nem az, csak értelmezd és ne kapkodd el
Pár perc az egész
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4598 üzenetére
De ne csak nézzed,hanem csináld is...
mert igy nem jutsz egyről a kettőre....
Ezt tényleg nem nehéz megcsinálni....csak ments le mindent ,mert törlődnek a cuccok... -
-
Pumba3
tag
válasz
LaptopSystem #4596 üzenetére
Smartflashel, az 1. hsz-ben megtalálod hogyan kell csinálni.
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4593 üzenetére
A tegnapi fr17-et megpróbáltad??
Ha bonyolultnak tűnik.....az uk v10d-t próbáld meg...azt könnyebb feltenni...
Az sgs2 gyengébb anyaghasználattal bir....nincs HDMI.... sárgás kijelző..hirtelen melegszik...wifi probléma....No fólia elől hátul ..és 50-el drágább.....
Itt,ha valóban jöne egy szoft amely megold minden hibát,akkor fasza kis teló lenne...Nekem igyis az....mert semi gondom... -
Pumba3
tag
Olvasgattam az XDA fórumot és ott azt írják, hogy a CM7-el nagyon nagyon jó az akksi üzemidő. Illetve dicsérik a Modaco fr18 beta2-t is.
-
válasz
C.Brigante #4592 üzenetére
már én is nagyon unom de még megvárom az uj szoftver verziot az az utolsó reményem egyébként mi lett helyette?
-
C.Brigante
veterán
válasz
LaptopSystem #4590 üzenetére
én ezt untam meg, sztem sem normális jelenség!
-
Pumba3
tag
-
válasz
C.Brigante #4588 üzenetére
Csak mert egyre tobb a hibaja es nem azert van egy telefon hogy minden nap hangolni keljen rajta hogy masnap megfeleloen mukodjon
-
-
C.Brigante
veterán
válasz
LaptopSystem #4584 üzenetére
én azért, miért kérdezed?
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4586 üzenetére
A nyelvet át tudod állitani...a beállitásokban....volt már akinek a simcsere oldotta meg a problémákat...
-
Az miért van hogy tegnap kicsereltem a SIM kartyat es azota angol a menüm es azota allig akar le merulni mar több oràja netezek es mèg mindig fullon van
-
válasz
Balázs1986 #4579 üzenetére
Szia a 2.3 -mas verzio mikor lesz elerhetö ?
-
Van itt olyan kozottetek aki elegedetlen volt es azert adta el a telefont
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #4581 üzenetére
Valamihez képest biztos jó, de hogy kényelmesen lehet rajta olvasni amikor tűz rá a nap... na ez így ebben a formában nem igaz. Sem ennél, sem az Amolednél, pedig az még technológiailag helyenként jobb is... Az LG Black már jobban teljesít, mondjuk az direkt a nagy fényerőre van kihelyezve.
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #4577 üzenetére
nálam a 100% erősebb mint az auto full napsütésben... néha emiatt jó felcsavarni...
-
Balázs1986
őstag
válasz
VINIKOR #4576 üzenetére
Ez is, mondjuk nem tettem össze sem amoled, sem samoled kijelzővel összehasonlítani (utóbbihoz jelenleg nem is tudnám). Szép képe van, és az erős napfény sem gond. Még annyi, hogy én automatikus fényerő beállítással használom, szóval a napsütésben jó kép esetemben nagy fényerőnél igaz
leslien: Nincs mit
-
VINIKOR
senior tag
Erős napfényben, ami most is van az LG Optimus 2X képernyője mennyire látható? Az Amoled biztos nagyon jól látható.
-
leslien
nagyúr
válasz
Balázs1986 #4574 üzenetére
köszönöm!
-
Balázs1986
őstag
válasz
leslien #4573 üzenetére
Az elsőre nem tudok válaszolni, én nem láttam ilyet futni.
Második kérdés: Home gomb + bekapcs. gomb. A kép a "Fényképfelvételek" albumba kerül, ha jól emlékszem.
Harmadik kérdés: Dehogynem! Tulajdonságok gomb (nem tudom minek szokták hívni, a bal oldali érintőgomb), a menüben "További", és ott "Szöveg választás". Ha kijelölted, egyből vágólapra teszi
-
leslien
nagyúr
android system és ott a task -nál néha beszokott ragadni a android.process.acore 100%-on nyomul néha.ez baj? task killer 3* bonyom utána leáll . amúgy nincs bajom a fogyasztással most is 13ó25p 75% áll volt wifi,duma! apropó hogy kell pillanat képet csinálni? még 1 nem lehet kijelölni szöveget netezésnél??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #4571 üzenetére
Én is felraktam a task killert és kb 25 cucc volt nyitva,mindet kilőttem és semmi baja a telnek....
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #4567 üzenetére
Akár igaz is lehetne, de ha kilőtte akkor újraindul, és ennyi volt a többletfogyasztásos történet. Ilyen extrém merülést emiatt kb akkor érne el, ha 10percenként kilőné a dolgait. Annyira azért talán csak nem megszállott
De az tényleg igaz, hogy totál felesleges kilőni bármit is, ami nem azért fut mert befagyott. -
kori18t
tag
válasz
C.Brigante #4545 üzenetére
A Galaxy S-el unalmas lesz az életed, nem kell rajta buzerálni semmit, az egy jó telefon és falhoz vágni sem akarod majd ( az öcsémnek az van és tökéletes )
A 2x-el csupa kihívás az élet( a kollégámnak ez van és nagyon kopaszodik az idegességtől )
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
ferikek #4564 üzenetére
Szerintem ott a baj, hogy mindent kilőttél... ugyanis ekkor létfontosság programok amik elengedhetetlenek a rendszer futásához azok úgyis újra indulnak és az viszont meríti az aksit.
Előttem már írták, hogy csak azt lődd kit te magad indítottál el...
Azt viszont nem értem, miért nem teszel legalább egy próbát egy nem gyári rom -mal max 10 percet vesz igénybe még sokat is mondok ha meg nem jön be a rom akkor az eredetit is vissza tudsz rakni szintén 10 perc alatt. (Persze ez a te döntöd el, hogy mit csinálj a teloval vagy mit ne, de nálam is tapasztalhatóak voltak kisebb hibák ami az fr17 felrakása után el is tűntek.) -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #4564 üzenetére
Valamilyen -nem gyári- launcher-t használsz esetleg? Minden szinkronizálási mód ki van kapcsolva (Automata szinkron és Háttéradatok is)? Talán fut olyan alkalmazásod, ami netre akar mászni (még ha talán nem is tudod, hogy akar...). Az app killer amit használsz gyári, vagy valami marketes, ami automatikusan is zár? Monitoring programjaid esetleg vannak?
Vagy...valamelyik hardver szívja...WiFi, GPS modul a "legördülő" értesítő menüben ki van kapcsolva? Végképp extrém elképzelés, de ha nincs más, lehet kipróbálhatnád külső sd kártya nélkül. De ezt csak legvégső esetben.
Bocs hogy így kifaggatlak, de mindent tudni kell, hátha bejön valamelyik... -
Jutocsa
csendes tag
válasz
Balázs1986 #4561 üzenetére
Akkor elmolyolok vele aztán meglátjuk mi sikerül, kösz.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Jutocsa #4560 üzenetére
Nem csináltam még vele, de gyanús hogy a zip-ben valahol bent vannak .png vagy .gif, esetleg .jpg formában a képfájlok, és ha a helyére teszel egy ugyanolyan méretű / nevű képet akkor jó lehet (mondjuk a méretet lehet, hogy magának beállítja valami .xml fájlban, ez esetben elég ha a képarány ugyanaz (mondjuk nagyobb képet felesleges bepakolni, kisebb meg csúnya lesz nagyítva). De ezek csak tippek, nem akarok hülyeséget mondani, nem próbáltam.
-
Jutocsa
csendes tag
válasz
Balázs1986 #4558 üzenetére
Ezer hála...meglehetőst sokrétűnek tűnik a dolog. Tudok bele pakolni valahogy saját ikonokat/login animációt is vagy az már macerásabb ?
-
mycso
veterán
No működik tökéletesen az fr 17, hozzá raktam egy launcherpro-t így már tökéletes. Egy problémám van vele, ezzel nemtudom találkoztatok-e már?
A galériában ha egy képre ránagyítok (lehet saját vagy akármilyen kép) akkor egy bizonyos nagyítás után a kép egy része eltűnik....általában az alja
-
Balázs1986
őstag
-
Jutocsa
csendes tag
-
tome.jr
addikt
válasz
ferikek #4551 üzenetére
Csak azokat a programokat állítsd le amiket te indítasz el. Amik automatikusan előjönnek azokat hagyd a fenébe, állandóan el fognak indulni és ezzel merítik az akksit.
de en ugy gondolom h ennnek a telefonnak gyari romokkal ia mukodnie kellene
Most ha dacból nem teszed fel azt a romot amivel megjavulna a telefonod azzal nem jutsz előrébb. Persze a gyártónak kellene normális szoftot hegesztenie hozzá, de jelenleg nincs olyan gyári rom ami mindenkinél hibátlanul működne. Vagy elfogadod ezt és megcsinálod valamelyik modaco update-et vagy keseregsz azon, hogy szívsz a telefonnal.
-
-
gilfoyle
őstag
Ma arra ébredtem, hogy nem ébresztett a teló.
Belefagyott szegény a töltésbe. Csak az akksi ki-be segített rajta. Pedig már éppen meg akartam dicsérni a V10d-t, hogy mennyire jól teszi a dolgát.
Asszem felugrik anzo legújabb romja még maAz stabil, ugye anzo?
-
ferikek
aktív tag
válasz
tome.jr #4539 üzenetére
App killer: az alkalmazasoknal szinte mindig leallitom azokat, amiket nem hasznalok.nem megy semmmilyen program szerintem a hatterben. app kilerben megneztem es nincsen beragadt program, hacsaknem vmelyik gyarilag telepitett
tudom hajanlottad a romot de en ugy gondolom h ennnek a telefonnak gyari romokkal ia mukodnie kellene (tudom, gyari rom a 10 uk is de azt elvileg nem ennek a regionak szantak)
Amig irtam ezt a szoveget a telorol 6%- rol esett 1%-ra kb 4 perc alatt... -
válasz
Balázs1986 #4519 üzenetére
köszi megprobélom
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4538 üzenetére
-
anzo
senior tag
válasz
Az O2X-el nem voltál elégedett akkor az SGS-el még annyira sem leszel vegyél egy szifont.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
én sgs ről jöttem 2x re akkor inkább sgs2 re csak, havernak az van. nemrossz telo 1 et nevegyél csak 2 öt! gyengébb telot nevegyél
-
tome.jr
addikt
válasz
Ha lett volna vaku az SGS-ben akkor azt vettem volna. Utólag örülök, hogy végül 2X lett. Sajnálom, hogy neked nem vált be
-
-
Pumba3
tag
válasz
Jutocsa #4542 üzenetére
Ügyes vagy
Szóval akkor leírom már én is a kombómat:
fr17 fear 10.0 (blazin dragon 1.8 mod) + 05.02 + (alap mck-r14 karnel) + BGB 2.6 Theme
És ez így most nagyon fasza
Jól néz ki, gyors, és nem merül égbe világba
(#4543) C.Brigante: Eladtad? : O Mennyiért? És mi lesz a következő? És köszi a jókívánságokat.
-
C.Brigante
veterán
eljött az óra, megvették a telefont! Részemről egy szép pillanat ez, nektek pedig sok szerencsét hozzá és legyen atom stabil a jövőben!!!
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #4540 üzenetére
Igen, azok már mennek
Remélem mihamarabb kidobják a véglegest
-
Balázs1986
őstag
Nem rossz kis hibák
Bletooth, wifi megy már? Azokkal is küzdöttek.
Őszintén szólva nekem bejön az original LG launcher / skin (nem is szaggat nálam), remélem azokat is alá lehet majd nyomni (vagy, ha kijön az LG-féle 2.3 és ezeket megtartja, akkor azt is kezelésbe veszik az ilyesmik megtartása mellett) -
tome.jr
addikt
válasz
ferikek #4537 üzenetére
Számtalanszor eldobja háromszor egymás után a híváskezdeményezést és csak negyedszerre csöng ki
Ez rom hiba lesz, nálam is volt ilyen. Fr15 és fr17 megoldotta ezt is
Akksi merülés pedig 100 %-ban valami beragadt app lesz a háttérben amit le kéne lőnöd mondjuk autokillerrel.
Már korábban is ajánlottam neked romokat amik megoldják a problémákat nem tudom miért nem teszel velük egy kísérletet?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Anzo által készített romok közül melyik a legfrissebb?
-
ferikek
aktív tag
Ma nálam úgy tűnik betelt a pohár a telefonnal kapcsolatban:
elvittem munkahelyemre 55%-os akksival, 11-re már 3%-on volt, pedig hozzá sem nyúltam. Persze délre már ki is kapcsolt... (irodában nincs töltőm..)
Délután otthon feltöltöttem, de csak 22%-ra sikerült, mert el kellett gyorsan mennem. megérkeztem az úti célhoz, szerettem volna fizetni smsben parkolásért, erre elment a kijelző... Szilikon tok le, akksi ki, majd bekapcs...
Egyébként 225-ról 1 óra alatt 3%-on volt ismét, pedig nem használtam.
Számtalanszor eldobja háromszor egymás után a híváskezdeményezést és csak negyedszerre csöng ki a...
Holnap felhívom az LG-t hátha meg tudják könnyíteni a dolgomat és kiállítanak vmit, amivel visszakapom a vételárát a telefonomnak.
Ha nem az alapfunkciói lennének hibásak a telefonnak, akkor még várnák a frissítésre, de így... nem bír ki egy napot sem, állandó rettegés, hogy mikor merül le a telefon... -
mycso
veterán
válasz
Balázs1986 #4533 üzenetére
Ezt a fear 10 editiont, egyébként bitang gyors és a proci sebességéhez még nem is nyúltam, lehet inkább visszafele fogom venni nem feltolni.
Természetesen úgy raktam fel ahogy kell, nem hagytam ki semmit.Pumba3 jaja, akkor ugyan úgy nézhet ki, mint a zte-re kreált 2.3-as romjuk. Viszont akkor azt lehet feltolom, mert az bejön nagyon. Ja és a procihúzósdi is ilyen a zte romnál is, hogy elvileg lehet húzni, de gyakorlatilag nem....akkor valószínűleg tökre ugyan az, csak ez erre a telóra van portolva...
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #4533 üzenetére
Én is várom a CM7-et, hátha felgyorsítják a rendszert, illetve javítják a hibáit, nah megl egyenek fasza skinek hozzá
Ez a BGB2.5 nagyon fasza a Modacohoz..
Pl hibái az origi .31-nek még: A procit nem lehetett állítani, az elméletileg arra való menüpontban. A másik félében lehetett. A belső memória kártyát nem látta, csak akkor, ha külső is volt benne : O Vagyis a fájlkezelő látta, de a galéria meg a fényképező nem : O
-
Balázs1986
őstag
Melyik FR17-et tetted fel? A sima modaco-féle sz*r. Az abból módosított edition-okat próbáld. Full wipe volt? Ha nem, az lehet ok a fagyásra.
CM7 rom-ok még inkább tesztelésre valók, nem véglegesek, vannak hibái. Majd hátha hamarosan végleges verzió leszBár elég régóta csak .31 verziót látok xda-n
Pumba3 (#4527): Nos, akkor igazán nincs mit...
-
Pumba3
tag
Én azt mondom, próbáld ki és majd meglátod
1-2 design elemje nem tetszett nekem nagyon a CM7-nek. Viszont jó benne a widgetek összeszedése (ha 1 widgetől több fajta van, összerakja őket 1 megnyíló fülbe) a kikapcsoló gomb multifunkcionalitása. Hirtelen ennyi, meg amit feljebb írtam
-
gilfoyle
őstag
Ez volt mar? [link]
-
Pumba3
tag
Fr17-el pedig sosem volt restartom : O
CM7 Nightlies lassab mint a Modaco. Vannak külön beállításai, meg nagyon jó a gingerbread keyboard, meg a kiakpcsoló animáció, viszont lassabb.. Sőőt, nem is olyan stabil itt-ott. Kipróbáltam a "CM7 .31"-et a "WGSpoelstra_GBE_v3.1.1".- illetve a "Slick2X-G_V4.9.9" is. Mindegyikkel volt valami problémám. Az egyik lassú volt, a másiban nem lehetett állítani a procit, a harmadik nem volt stabil alkalmazások terén stb... Volt amelyikben mindig fagyott a launcher.
Viszont azt írják, hogy akksi üzemidő a CM7-el nagyon nagyon jó, a legjobb...
De nyugodtan próbálkozz, hátha nekeed bejön
-
mycso
veterán
No meguntam a telót, meg a várakozást, így feltoltam az fr17-et rá, majd meglátom az hogy muzsikál.
Illetve a cyanogen romokat próbálgatta már valaki???
pl: CM7 NIGHTLIES vagy ami még izgat a cm7 gingermod: Hát beszarok, első indítás után, nézelődnék a menüben majd restart....lehet lassan falhozb@szom.
-
Jutocsa
csendes tag
válasz
Balázs1986 #4525 üzenetére
Köszi
Pont ezt kezdtem el, aztán ha mégse okés rátérek a Pumba3 által kitaposott ösvényre
-
Balázs1986
őstag
válasz
Jutocsa #4521 üzenetére
Na este van már nekem...az FR15-ös hsz-t neked akartam szánni, hogy próbáld ki ha az FR17 vacakol és nem tudod megoldani.
Pumba3: Köszi a bizalmat
Félreértés ne essék, szerintem is teljesen használható az 1.hsz, csak ezt a leírást még az előtt csináltam, hogy az megszületett volna. Illetve privátban küldözgettem pár embernek, aztán mondtátok hogy tegyem kiNa szóval lényeg, hogy nem 1.hsz helyett ajánlottam (mielőtt valaki tényleg félreérti), csak ebben konkrétan azok a fájlok vannak amik az fr15-höz kellenek
-
Pumba3
tag
válasz
Jutocsa #4521 üzenetére
Ugyan úgy jártál mint én
A sima fr 17 nekem is nagyon merül, de még mindig nem tudom, hogy miért. Már a létező összes dolgot megcsináltam ami itt előkerült, de mégis. Programok, szinkronizációk állítása, baseband cserék, mindenminden. Én felraktam az fr17-en alapuló Blazin dragon 1.8-at... Azzal már nem merül.
(#4522) Balázs1986 Én is a Te leírásod alapján csináltam először, és azóta is. Soha semmilyen gond nem volt
Valaki nem tud fasza Gingerbread Keyboardot hozzá?
Mondjuk olyat mint ami a CM7-ben van?
Ileltve Gingerbread screen off animation-t?
Találtam egy leírást és egy "framework-res.apk" fájlt. Csak olyat kell csinálni a fájlala, hogy "Decompile", csak nem tudom hogyan
Tudja valaki?
-
jooker82
nagyúr
Igy kell majd kinéznie,ha kész...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #4519 üzenetére
Na ezt hagyjuk...engem ez a hsz szenvedtetett meg
....utána meg mindenki irta,h 1. hsz..stb....
-
Balázs1986
őstag
válasz
LaptopSystem #4517 üzenetére
Még az fr15-öt megpróbálhatod, mondjuk az oc kernel 1.4-el. Nálam több mint egy hónapja ez a kombó van, nagyon stabil.
Nem bonyolult ez. Kizárólag a CWM-et kell feltenni a telefonra, és futtatni 2 db .zip fájlt
Itt egy leírás, a linkek pontosan azokra mutatnak amiket az előbb mondtam. Elég szájbarágós, ha van kedved tehetsz egy próbát -
Skynet258
veterán
válasz
LaptopSystem #4517 üzenetére
Egészen addig, amíg egyszer meg nem csinálod... Több ideig tart végigolvasni egy ilyen leírást, mint megcsinálni.
-
válasz
Balázs1986 #4515 üzenetére
kicsit tényleg bonyolut
-
jooker82
nagyúr
-
-
-
Jutocsa
csendes tag
válasz
jooker82 #4510 üzenetére
Felraktam végül FR17et én is a fenti hibák miatt..de asszem kipróbálom inkább a többi tanácsolt romot. Este töltöttem az akksit és nem bírt ki 24 órát úgy, hogy 3-4 perc telefonálás volt semmi más, se wifi se multimédia...csak feküdt szépen mert nem volt még időm az appokat se visszarakni rá. Eddig simán bírta 2 napig ha nem nyúztam...érdekes
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4508 üzenetére
ElŐbb rootolni kell...:
. A rootolás menete:
A gépre töltsd le a superoneclick -et és az LG united driver -t. Majd ha lejött mindkettő az utóbbit (LG united driver) telepítsd a számítógépre. Ha megvan akkor a telefonon a Beállítások / Alkalmazások / Fejlesztés / USB hibaelhárítás opciót engedélyezni kell. Csatlakoztasd a géphez a telefont és adattár mód..Ha ez megvan akkor a superoneclick.zip -et csomagold ki egy mappába és indítsd el a Superoneclick.exe -t, majd katt a root-ra.Utána:
II. A ClockWorkMod telepítése:
ClockWorkMod letöltése Optimus 2x-re
Majd ha lejött akkor (a telefonon legyen még engedélyezve a USB hibaelhárítás, ezt már a rootolás elött engedélyezni kellet) szintén kicsomagolni és elindítani a install-clockworkmod-windows.bat fájlt. Ez magától lefut, majd az ablak bezárul. Innentől ki lehet kapcsolni a telefonon az USB hibaelhárítás módot.ÉS végül:
III. A módosított rom telepítése:
A MoDaCo FR17 Fear Edition 10 -letőltése majd ha lejött akkor az egészet a microSD kártya gyökérkönyvtárába felmásolni.
Ha ezekkel megvagy, ki kell kapcsolni a telefont, majd úgy bekapcsolni, hogy a "Hangerő le"+Bekapcsolás gombokat nyomva tartod addig, amíg meg nem jelenik egy apró "ANDROID" felirat (az SD kártya legyen benne). Ezután bejön egy narancssárga menü, amiben a hangerő gombokkal tudsz lépkedni, és a bekapcs gombbal okézni. Rá kell menned a "wipe data / factory reset" menüre, és okézni. Majd a "wipe cache partition" menüre is ugyanígy.
Ezután az "install zip from sdcard" menübe kell menni, ott pedig "choose zip from sdcard", majd kiválasztani az FR17....valami.zip fájlt. Le fog futni az install, 1-2 percbe beletelik, de lemegy. Majd "go back" a főmenübe, és "reboot system now". Ha újraindul (márpedig újrafog) akkor elsőre sokáig tölt és végül ha minden jól sikerült akkor sikeresen feltettük a módosított ROM -ot.Minden letöltendő cuccot az 1 hsz ban megtalálsz....
-
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #4505 üzenetére
Szerintem is próbáld meg az FR17-et....azzal senkinek semmi gondja...
Utána,jön egy megbizható szoft,visszateszed azt.....Lehet pont a v10s lesz...
Egy 10 perces művelet feltenni.... -
válasz
Balázs1986 #4501 üzenetére
a Romot hol nézzem?
-
V10C 1035.21-20110405
-
pedig ha nem lennének ezek a hibák tökéletes lenne minden szempontból és nem gondolkoznék a cserén sem
-
tome.jr
addikt
válasz
LaptopSystem #4500 üzenetére
fr17 fear 10.0 + 04.05, de szerintem ez már párszor le lett írva az elmúlt napokban/hetekben
Nálem ez a kombó van fenn több mint egy hete és azóta semmi problémám nem volt a telefonnal.
-
babosf
aktív tag
10d-s uk van az enyémen, péntek óta, mondhatnám így elmegy (egyébként vicc ez a telefon)
de ma a wifi probléma előjött megint (kikapcs-bekapcs)
de sajnos elfelejtette az összes addig ismert wifit,
hát ennyi. -
Balázs1986
őstag
válasz
LaptopSystem #4499 üzenetére
Milyen rom és baseband van rajta?
Ez tényleg rejtély így
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest