- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Úgy látom általános és valószínűleg jogos elkeseredési hullám lett úrrá a népen.......
Sajnos ilyen a fogyasztói társadalom. Nekünk igényeink vannak és ezért villantanak a szemünkbeAz autóknál régen 10 évente váltottak típust. Most 3 évente. Annak idején örültünk ha a 3210-ünkbe került egy vibra motor. Most már ez is kevés
Jó kis masina ez, csak gyagya néha. Én úgy látom a Google is hibás.....ők azt mondták. Ha ilyen és ilyen a hardver specifikációja akkor menni fog! Hát nem megy
Az LG és más gyártók régebbi Android készülékeit nem kellett terméktámogatásban részesíteni mert a hardver nem tudott többet, vagy még annyit sem. De itt tud! Könyörgöm......és ez a szégyen!!! Vagy pedig pl. a Toyota visszatud hívni fél millió autót mert hibás......de ők adnak magukra. Az LG pedig nem. Pedig én nem fogok sokáig más telefont venni mert nem tudok. Az SE p800-tól kezdve van okos telefonom, és az nem ma jelent meg. Eddig mindegyiknek volt gyenge pontja. A legtöbb az Omnia I-nek.
Ez csak felvetés szinten kérdem......mi lenne ha fogalmaznánk egy sablonlevelet és mindenki elküldené az LG-nek a saját IME számával??? Tudom kitörölhetjük vele. De így kicsit kiállnánk azon tagtársaik mellett akik eddig megpróbálták a gesztenyét kikaparni nekünk........sajna mindeddig hiába
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest