Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz korpicschess #17710 üzenetére

    Igen, ezt már beszéltük is, és szintén arra jutottunk, hogy itt valószínűleg az usb porttal van a baj, valószínűleg kifelé nem tud tápot leadni. Épp az alattad kérdező USB OTG lehetőségével kapcs. beszéltük, mivel ugye SGS2 esetében annak sem kellett ICS, 2.3 alatt megy.

    adamhun94: fenti sorokra hivatkozva nincs :( Én is 5800-ról váltottam. Ég és föld. Bár a hangminőséget siratni fogod az 5800 különösen jó hangszórói után. De minden másban klasszisokkal jobb.

    Naras: Ez szép és jó, de az azóta kijött LG telefonokban sincs 1Gb. Vajon meddig várnak? :D Hiába a marketing, ez itt már elv kérdése: ha a felső kategóriába szánják az újabb telefonokat, user elvárás lesz akkor is, ha nem létfontosságú.
    A Voodoo kell, ha pl. nem fülesről akarja hallgatni. Nálam egy HD668B-t kell kihajtani; ha nincs a Voodoo, nagyon halk. A kernel szintű támogatás viszont sajnos nem elég, kell az alkalmazás is...ami fizetős (persze minden csak google kérdése), anélkül nem megy. Viszont a fejlesztő srác kb. félbehagyta a fejlesztést, ami nagy baj, mert ebből az ic-ből többet is ki lehetne hozni. Minőségben is sokat javulhatna, lásd Samsung esete (talán SGS, javítsatok ki ha nem abban van :B ) Ráadásul a jelenlegi app bugos is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák