- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
válasz
GuruZone #23810 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy 1 héten belül. Ma felhívtam őket, azt mondták valószínű holnapra meglesz. Kíváncsian várom.
Most több tagnap is megvolt az alaplapcsere (igaz, meghibásodás nélkül) , kivétel nélkül 1-2 munkanap alatt elkészültek. Nekem a holnapi lesz a negyedik munkanap.
-
Aryon87
félisten
válasz
GuruZone #23327 üzenetére
Ja tenyleg, emlekszem ra mi szenvedes volt vele. Es asszem te voltal az elso ilyen komoly problemas akkor. Talan volt meg egy tag, aki a legeslegelso G4 tulaj, aki mar akkor megvette ahogy megjelent, ot nem latom regota.
En inkabb az akksi megdoglestol tartok, mert mondhatni ugyanaz van ebben is mint a G3ban. Azok 1-1.5 eves korukra kipurcantak. -
zombinyul
addikt
válasz
GuruZone #23327 üzenetére
Ha nem várnék nagyon fontos hívást, vagy otthon lennék, és el tudnám vinni szervizbe, és kéznél lenne valamelyik másik telefonom, akkor én se idegeskednék. De most a legrosszabbkor hagyott cserben. És ezt nem fogom eltűrni egy használati tárgynak.
Eddig én is imádtam. Eddig. -
Aryon87
félisten
-
zack
nagyúr
-
SharpSA
veterán
válasz
GuruZone #11337 üzenetére
Igen, ugyanazt, amit fec555 linkelt.
(#11340) Sn00k
Gondolom lesz az is később. Még nem adták ki minden készülékre a 6.0-át, így szerintem benne lesz majd a knock code is. Azzal a tekintet figyelős cuccal nem találkoztam, de nem is kerestem. Engem az sem igazán érdekel... -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
GuruZone #7135 üzenetére
"És most ne gyertek azzal, hogy üveg nélkül a telefon látta volna kárát..."
Mért ne jöhetnénk ezzel? Pontosan az a lényege, hogy jóval könnyebben törik, mint a kijelző saját üvege, így nyeli el az ütés energiáját. Ennek pont így kell működnie. Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor még mindig kérhetsz biztosítást a szolgáltatódtól, az egy ilyen kategóriájú készüléknél 1890 Ft környékéről indul havonta.
-
Sanya
nagyúr
válasz
GuruZone #5245 üzenetére
NFC van rajta, ha megnézed a sárga színű hátlapot. A másik kérdés, hogy hibás, vagy hibátlan-e a hátlap? ha megnézed a pirosat, kb a közepénél, a jobb oldali varrás sérült és ott a bőr iss, valamint tőla jobbra van egy kb 1 centis szakadás. majdnem 8000 forintért azért szart ne vegyen az ember.
Ha megnézed a feketét, a varrás mentén azon is van hiba. Sok ilyen találni ebay-en is 8-9000-ért, de sajnos a hibátlan újak ára kb 12-18.000 forint között vannak.
Itthon eddig csak 1 helyen láttam hátlapot árulni, de ott volt egy 14.000 és 19.000 forintos bőr hátlap, ugyanolyan tulajdonságokkal, gondolom én az egyikben van nfc, a másikban nincs( de ha a 19.000-ben van, akkor ebayról olcsóbban hazajön még USA-ból is...
-
-
-
gatto_
senior tag
válasz
GuruZone #2244 üzenetére
Ez nekem új volt. Mindig tanul az ember.
Más... Rájöttem, hogy a gyári LG böngésző egész fasza. Eddig mindig a Dolphint, vagy az Operát használtam felváltva, de ez a gyári megtetszett. Jól testre szabhatóak a gombok, gyors is. Egy baja van, hogy ha ránagyítok valamire nem tördeli újra a szöveget, de szerencsére egyre több a mobilra optimalizált oldal, így ez ritkán probléma.
-
vasi89
őstag
válasz
GuruZone #2124 üzenetére
Fentebb írtam, hogy egy képet se nyitok meg nem h videót. 2x néztem rá telefonról a hónapban fb-ra az 10 mega de mindegy erről ne vitázzunk, amit szerettem volna megtudtam
@Nagytoll: ne aggódj fognak ők emelni a következő 2 év alatt vagy 2-3x. 10 évig voltunk náluk, amikor kp-ban csekkes fizetés volt általában menni kellett utánuk h be van fizetve és ne küldözgessenek felszólítást. Aztán mindig elnézést kértek h nem könyvelték le.. a sokadik alkalom után már nevetséges volt. Arról nem beszélve, hogy a 8500ft-os havidíjra kötött előfizetésem 2 év alatt 15-re nőtt. Jó én most cégesről beszélek, lakossági csomagot egyik szolgáltatónál se igazán vágom már de ilyen szempontból lényegtelen. Cégesben a telekom is 500 megát ad csak a telekomnál nem lehet hálózaton kívül lebeszélni az előfizetést és egyebek. Csak azért írom h tudd mire számíts
de lakossági előfizetésben lehet emberségesebbek de ezt kétlem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GuruZone #1960 üzenetére
Akkor neked nem ajánlom a következő oldalt mert talan ismered: bluehoursite.com
-
gatto_
senior tag
válasz
GuruZone #1882 üzenetére
Én láttam mindkettőt.
A fekete az fekete, abban nem csalódhatsz, megy minden ruhához.
Engem a felületi mintázata győzött meg, szemben a barna változattal, ami gyakorlatilag sima.
Legalábbis a feketéhez képest.
Én, mikor felreppentek erről a bőr hátlapról a hírek, akkor a barnára vágytam. De szerintem ez nem igazán barna. Nagyságrendekkel sötétebbnek kéne lennie.
Fogásra mindkettő remek. -
ClioRS
őstag
válasz
GuruZone #785 üzenetére
Járhatónak járható, de megéri? Azért ezt számold ki. Vagy vársz még egy évet, és megveszed akkor, ha még lesz. 2-3 hónappal a hűség lejárta előtt tudsz újabb hűséget kötni és telefont venni. Ha belépsz a telekom oldalán, és a kedvezményes készülékcseréd választod, akkor kiírja, hogy mikor van lehetőséged erre. Nem kell, hogy LG legyen, bármelyik telefon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest