- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz neo_xperia #30145 üzenetére
A G 5 az igen, mint már említettem a 10 egy nagy batár A G 4 hozzá képest gazella majdnem ua. hardver. Nem vagyok hasra esve a fém külsőtől. Műanyagból plasztikból szép külsőt lehet csinálni, csak meg kell választani az anyagot-lásd Nokia Lumia sor. Nem a Samsung S 3-4-5 az etalon. Az tényleg gagyi müa.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz #86973952 #29979 üzenetére
Szerintem nagyon jó ha valaki jelzi ezeket a frissítéseket, mert az Androidra is rengeteg vírus m. érkezik, sajnos. a Windows után a legnagyobb platform, s ezért támadják! Csak igaz annak jelent problémát akinek lenyúlják a pénzét a bankszámláról v esetleg nem indul a telefonja.....stb
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Fiúk ez csak a fólia és a tok topik! Itt csak egy válasz létezik-nézd meg az egyes hozzászólást Százalékos beállítások -akkumulátor-lejjebb mész és ott van:[h.kalmanL:[link] Ezzel nekem 2 nap!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Tudom nagyon fontosak a fóliák, de erre nem reagált senki? "Valaki belinkelné a KDZ listát amelyikben a 20-as KDZ-ék is benne vannak? Köszi" [link] Sajnos nem találom
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
[link] Valaki belinkelné a KDZ listát amelyikben a 20-as KDZ-ék is benne vannak? Köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
A harmadik kezdőlapnak mi a neve, s honnan lehet letőlteni? Köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz OPiiPO #29625 üzenetére
Komolyan gondoltam! Mivel jobb? Ugyanaz a proci mint a G 4, nagy batár+1 gb. ram? Untig elég 3 gb. Akku ua. G4! Nos valami indok!? Hát akkor inkább a G 5 820 proci, 5,3" már 139-ért lehet kapni üzletben. a nagy batár is majdnem annyi, de a nyomába sem ér!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Hát a V10 egy nagy f.. , inkább G5, az se sokkal drágább A G4 is 100x jobb nála!
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy mit lehet letiltani, de azért ne álljon le a rendszer , nincs valami lista? A google zene, játék stb, ezeket tudom.....
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Én visszaraktam az 5.1-et a d végűt, a gyorsaság majdnem 1 1/2-rese a 6.0-nál. Próbáltam egy tesztet is 66000 antutu. Akkor nem csak nén láttam gyorsabbnak. A 6.0-nál valamit elszúrt az LG a belerakott dolgainál.Azt hiszem maradok ennél, majd még az üzemidőt meglátjuk
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
válasz nünüke1975 #29571 üzenetére
Szia,akkor érdemes visszamenni 5.1-re jobb az akku idő? H81510E_00.kdz Ez leujjabb 5.1?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, 6.0 droid van már? A 6.0 droidot lehet rootolni , bootloader nyitása nélkül? Ha ki van nyitva elveszik a garancia?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest