- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kbadam83 #24818 üzenetére
Kamerában xarrá veri a G5
camera test -
vasi89
őstag
válasz
kbadam83 #3210 üzenetére
Számomra ez inkább dicsekvésnek tűnik mint összehasonlításnak
valószínüleg nem így van csak nekem így jött le. Viszont árban sem azonos a 2 és kijelző technológiában sem. Szerintem meg pont hogy az S6 edge a kényelmetlen. Vágta a kezem, habár csak MM-ban próbáltam ki de elég is volt, a G4 pedig elsőre kényelmes volt.
-
ett
aktív tag
válasz
kbadam83 #3210 üzenetére
Köszi, ez jól jött. S6-ot is néztem már, de azt meg nem tudtam G4-el összerakni hogy megnézzem. Tényleg ennyire rossz lenne a G4 kijelzője? Amikor csakúgy nézegettem a boltban azért nem tűnt rossznak, csak a kalibrációt akartam összehasonlítani, de sajnos az enyém nem volt nálam. Jó az S4 se tökéletes, sőt... De a kijelző kalibrálása nem rossz.
-
akooos
veterán
válasz
kbadam83 #2817 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. Ha megosztani szeretnél, akkor rányomsz a megosztás gombra és ki tudod választani őket. Ha törölni, akkor a kukára nyomsz rá és úgy választod ki őket.
Gyári fájlkezelőben szintén, annyi különbséggel, hogy ott van másolás gomb is (két téglalap egymást fedve). Ha egy mappában állsz, rányomsz bármelyik gombra (törlés/másolás/megosztás), akkor ki tudod választani amit akarsz.
-
szupermacs
veterán
válasz
kbadam83 #618 üzenetére
Mert ha nincs ilyen telefonom akkor nem mondhatok róla véleményt? Vagy nem mondhatom el a tesztfotók alapján, hogy nem vagyok elájulva? És nincs azzal baj, ha két ember vitázik, hátha meggyőz valaki. De mivel nincs ennyi pénzem, nem is fenyeget az a veszély, hogy esetleg megvenném a remek fotós tehetsége miatt. De te használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest