- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz gatto_ #34154 üzenetére
Közel sem biztos, hogy attól van, de semmi program nem lett telepítve mostanában.
Most is aktív a gps (kb. 15 perce), fehéren ott a felső sávban. Néha kiszürkül, de pár másodperc és megint fehér. Vmi használja, de nagyonElső helyen a google play szolgáltatások vannak a legutóbbi helylekérdezésben.
Aztán az időjárás app, és a térkép. Mindegyik csökkentett akksi használatot ír.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
zombinyul
addikt
válasz gatto_ #13038 üzenetére
Az egyik legalapvetobb problemat megszuntette. Pl. ha ketujjal nagyitottam (nem dupla koppal), hiaba nyomtam ra barmire, mast nyitott meg. Ha teszemazt ra akartam menni a privat beszelgeteseimre, hiaba nyomtam telibe ra, megnyitotta a fooldalt (vagy barmi mast). En ilyet meg nem lattam, komolyan... Es volt hogy 3x bejatszotta ezt egymas utan (mindig mast nyitott meg, volt hogy olyan tesztet amirol azt se tudtam honnan szedte elo), negyedjere lett jo. Bosszanto volt de nagyon... A visszaallitas utan nem sokat hasznaltam az alap bongeszot, de ez a hiba ugy tunik megszunt. Viszont a dupla koppos nagyitas hasznalhatatlan lett, valtottam Chromera a francba. Nem lassabb, felhasznalobaratabb, jo lesz az. Mivel az alap bongeszot visszaallitottam, meg az elozmenyeimet meg a konyvjelzoimet se sajnalom, mert nincsenek. A Chrome ezerszer hasznalhatobb a jelenlegi formaban, oda nagyit ahova kell, tenyleg tokeletes.
Ugyhogy ezzel a bongeszo problema letudva, lassulas letudva, mert mar egy ideje nem tapasztalom. A vilagon semmi bajom a 6.0-val, tenyleg allati jo rendszer. Neha 1 tizedmasodpercre kiirja ha kezdooldalra lepek hogy betoltes (szinte eszre se venni), meg az akksiido sem tul acelos, de az elsore gyogyir lesz a factory reset (remelem ), a masodik meg beall majd magatol. Imadom ezt a telefont, komolyan, ezzel a 6.0-val meg megintcsak odatettek magukat LG-ek (plane ha figxelembe vesszuk a kiadas gyorsasagat is).Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz gatto_ #13012 üzenetére
Minden tapasztalatot meg fogok osztani.
Viszont en is csak hetvegen csinalom, mert most stabilan mukodik a cucc, nem erezheto rajta hogy nem kapott factory resetet. Nagyon elegedett vagyok vele. Es mivel hetvegeig nincs szabadnap... Raerek akkor megcsinalni.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
DaDa
senior tag
válasz gatto_ #12977 üzenetére
Komolyan kezdek elbizonytalanodni, hogy frissítsek-e 6.0-ra vagy várjam meg az első update-et.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zombinyul
addikt
válasz gatto_ #10402 üzenetére
Az a baj, hogy en amint tok nelkul hasznalok egy telefont, elejtem. Nem tudom ezeket kenyelmesen megfogni, alapjaraton eleg csuszosak es nagyok, siman elejtem. A szilikontokkal stabilabb a fogasa, nem ejtem el. Szoval nalam kell az... Viszont a legtobb karcot a gyari kinyithatos quick circle tok tette ra. Pedig en is inkabb siman a borrel hasznalnam, sokkal szebb es minosegibb ugy... De az atlatszos szilikon, meg az uvegfolia fix.
MPeter87: igen, a kemeny, hatlap helyere feltevos tok amortizalta le leginkabb. Miota megvan, ugy 95%-ban a bor hatlap, atlatszo, lehelet vekony szilikontok komboval hasznalom. Utalom a tokot, de stabil benne a fogasa... Mindegy, hasznalati targy, nem disznek vettem, hasznalom rendesen. De akkoris baromi bosszanto, hogy egy 230 ezres telefonnal igy jarjon az ember. Remelem kijavitjak ezt a hulye muanyag keret dolgot a G6-ig, mert alapjaraton imadom ezt a telefont, es ezt leszamitva minden teren tokeletes szamomra - de ez baromimod idegesit. A kovetkezo kiszemelt meg 99% hogy a G6 lesz.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
BigBlackDog
veterán
Akkor most már megnyugodtam, hogy nem egyedi eset. Tegnapi képeimnek fele elveszett emiatt. Beállítottam, hogy a belső memóriát használja és napközben átváltott a kártyára. Mikor lemásoltam a képeket a gépre, véletlen az SD kártyán lévő Camera mappából másoltam csak a képeket (mert itt láttam az ismerős pillanatokat megörökítő jpegeket), a belső memóriában lévő Camera mappát meg kitisztítottam, mondván, úgyis egy helyen van az összes kép. Hát nem.
Most próbálkozok visszaállítani a töröl fájlokat a belső memóriából, de eléggé esélytelen. A PC-s programok nem igazán működnek (vagy vírusgyanúsak, így ki sem próbálom), az androidos lehetőségek meg rootot igényelnek, ami egyelőre nincs. Esetleg valakinek nincs valami jól bevált módszere erre?
Jól gondolom, hogy garanciavesztés nélküli rootoláshoz a belső memória tartalmát újra kell írni (ez által a törölt képek memóriaterületét is nagy valószínűséggel felülcsapnám)?
-
stickrs
senior tag
persze, ez extrém körülménynek számít, mert még a gatyám is rezgett a hangerőtől, nagyon komoly hangtechnika van ott.. egy itthoni 200w-s hangcuccnál nem torzít, csak kíváncsi voltam hol a határa. Egy kissebb klubban is veszek majd fel, vagy szabadtérin, ott gondolom nem lesz gond.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.