- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Aryon87 #15251 üzenetére
"5 ora kijelzoido soha nem jott ossze meg.
Igaz hasznalom a telot rendesen"Most nem csak neked válaszolok, hanem általánosságban: Felejtsük már el ezt végre! Nincs két egyforma felhasználó, nincs két egyforma fogyasztású app, nincs két egyforma üzemidő. Állandóan megy a topikban a szájkarate, hogy kinek mennyire futja szuflával, miközben nem lehet összehasonlítani két eltérő felhasználót.
Van aki szerint lehetetlen az 5+ óra SOT, mások meg nem értik, hogyan lehet valakinek csak 3 óra.
Miközben mindkét érték teljesen reális lehet.
Az autó is teljesen máshogyan fogyaszt autópályán, mint a hegyi szerpentineken kanyarogva.
-
DaDa
senior tag
válasz Aryon87 #15243 üzenetére
Szerintem ez nem olyan rossz ha 30 perc 10% akkor 100% az 300perc ergó 5 óra SOT, Vagy én értettem félre valamit? Én LOLin virulok ha 3 óra összejön. Ma telepítem a V20b-t este LGUP-al. Ennél rosszabbat nem várok.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #15243 üzenetére
Nalam is 10-bol 10x kibir toltorol lehuzva (ha sokaig van macon is tolton) kozel fel ora kijelzot. Utana elkezd zuhanni, bar most is 1 ora kijelzoidovel 86%-nal jarok. Igaz, lakasban vagyok, de sokkal hidegbe se rosszabb.
A 3 ora kijelzot meg szinte mindig lazan hozza a telefon, a multkor meg ugy is ment neki, hogy 1 egesz orat alkottam GTA Vice Cityvel.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
andrys83
aktív tag
válasz Aryon87 #15197 üzenetére
UNKNOWN "LGUP"
Para los que después de instalar esta ROM queréis flashear por LGUP y os de UNKNOWN solo tenéis que sustituir el build.prop al original de este .zip para sustituir el que lleva la ROM.
Build.prop_Original_V10G.zip
vagy a build prop filet kell felülirni vagy cserélni nem? -
-
veterán
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #14542 üzenetére
Marhara felek hogy a G5 / G6 unibody lesz. A G4 egyik legnagyobb elonyetol szabadulnanak meg. Ertelmet se sokat latom... Legyen fem keret (fu, ez a muanyag keret nekem mindig is fajo pont lesz, plane hogy ennyire serulekeny), maradjon a fem hatlap, es olyan minosegu lesz a telefon ami parjat ritkitja. De a pletykak alapjan bilibe log a kezem.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
veterán
-
veterán
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #14522 üzenetére
+1. En is gordulekenyebbnek erzem (pedig mar az 5.1 is iszonyu jo volt), vegre az akksim is beallt, full stabil, nincs olyan szintu melegedes. Nagyon elegedett vagyok vele. Es nekem nem is 20b van, csak 20a.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #14466 üzenetére
Én múltkor néztem meg direkt és 200GB max amit visz sd tekintetében.
Jerusalem
Hát ööö most bajban vagyok,mert nálam ez így néz ki:
Felül kékkel 6,32gb
Felhaszn:22,7Gb
Alkalmazások: 2,47gb(29 appnvan a playről össz)
Képek: 0,9gb
Video:8 kb
Audió:1,34gb
Egyébb: 309MB
Gyorsító:0( most töröltem)
Szóval régen az egyébb volt a rendszer,de most sztem, így nem tudom megmondani mennyi a rendszerfoglalása......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #14386 üzenetére
Nekem mar joideje ilyen. Viszont megvan a szurke, meg a barna bot hatlap is. Nekem az elso perctol kezdve stabilabb fogasu a fekete mint a barna.
Szerk.: most nezem, jo fos minosegbe kerult fel a kep... Na nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Aryon87 #14360 üzenetére
nagyon jo a fekete hatlap, ismeros szolgaltatos barna hatlapja ket honap hasznalat utan elkezdett "rohadni" 😳
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #14223 üzenetére
Jah. Viszont igy max ugy kap el a cserelesi vagy hogy a G4 marad, mellette pl egy oneplus mini (ha tényleg lesz) es meglatjuk melyik marad. De nincs most olyan telo es nem is latom kozeledni ami miatt eladnam a G4-et. Talan majd a G5 de tuti h megjelenés utan 3-5 honappal csak. 6-os droidom is majd csak akkor lesz ha tuti van olyan mint most az 5.1-em. Egyszerűen nincs hova javulnia a telonak, max akksi de azt a MM se fogja megoldani. QHD zabal remelem egyszer kapcsolhato/allithato lesz a felbontas mint a feny- vagy hangerő. Alap lenne sztem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #14221 üzenetére
Jovanna ne vedd magadra csak vicc volt. Olyan uncsi ez a forum... Semmi galiba meg gyari hibak... 6.0 is kint van mar rég... Ehhh... Uncsitelo
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #14212 üzenetére
Mi!!! Nehogy azt mond az új kameralencséd is karcos?!?! Nekem nincs rajta tok,nadrág és kabátzsebben hordom és semmi karc.....G2-m meg 18 hónapos és egy karc van csak a lencsén,az sem az optika előtt(azon van tok,sima rápattintós)....
htc07
"Luke fiam,az erő legyen veled!"[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Technoman
őstag
válasz Aryon87 #14134 üzenetére
Én nagyon megvagyok vele elégedve. Igazából nem tudok olyan negatívumot mondani, ami most hirtelen eszembe jutna, így -lassan- 2 hét használat alatt.
Féltem a mérettől, de megszoktam.
A GPS tudásától totál a homlokomig szaladt a szemöldököm.
Az akksi tudásától hátast dobtam. Nem vagyok egy hard user, 11 környékén vettem le a töltőről , folyamatos net mellet 78%-on jár jelen pillanatban a töltöttség.
Ja, külön bónusz, hogy olyan Wifi-t is talált, amit a Samsung meg sem talált, vagy ha igen, nem tudott rámenni (?)
Féltem az LG márkától, de most már csak röhögök a hülyeségemen.
Abszolút árbajnok, ár/értékben *5.
A fotó részét még nem próbáltam ki, az lesz a következőJa, el is felejtettem a távszabályzó módot, az csúcs. Már nyugdíjba is küldtem a Pana, Yamaha, Dune távokat
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Aryon87 #14100 üzenetére
MediaM -ban vettem tegnap 2.499.- GEPARD tempered screen glass
csak a a hangszórónál van kivágása, nem zavar mert az előző is ilyen és a szenzorokat nem zavarta.Ja egy kérdés, GPS. Bármit állítok mindig visszatér nagy pontossághoz.
Beállítom csak eszközérzékelők (csak GPS) re, majd kilépek és újra bekapcsolom akkor ismét nagy pontosságúra vált. Miért nem marad az általam kiválasztottan?[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #14037 üzenetére
Eddig is a legpontosabb opciót választottam de nem használta órákig a GPS -t. És az Android rendszer használja vagy valamelyik komponense mert mindennél tiltottam a helymeghatározást
(#14040) Gyugyu1987: Ilyen ez a technika, megfenyegeted és működik normálisan
Reméljük így is marad!
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #14019 üzenetére
Amikor frissítettem nem volt FR, nem csinálta, FR után igen
A Google alkalmazástól is elvettem a helyhasználati engedélyt, egyedül a Google szolgáltatások használhatja -hogy működjön a pontos helymeghatározás.
(#14033) zombinyul: lemaradtam, neked nem Bridge-el firrített v20A -d volt?
[ Szerkesztve ]
-
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #14015 üzenetére
Azt szinkronizal amit szeretnel. Nalam fb, messenger, sms, hivas, gmail, naptar, ebreszto, flightradar, navigacio, ebay, keep, zene, kamera kereső es foto, shazam, spotify, gugli translate, idojaras... Csak ennyi. Ezeket tudom olvasni az orarol ha ertesites jon valamelyikre akkor egy Google now kartyat dob az óra. Lehet olvasni vagy gyors valaszt dobni ra irasban vagy rajzolva vagy hangutasitassal.
Tökéletes kiegészítő a gyengélkedő akkuval "megaldott G4-hez.
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #14011 üzenetére
Moto 360 1gen-t mar egesz jo aron kapni. Sztem ne add alabb. Ugy jarsz mint az egyszeri ember aki ugy dontott kiprobalja már ezt az androidot es vett egy samsung young lite minit hasznaltan 10ezerert es rajott hogy xar az android me laggol...
2hete hasznalok 1gen 360-at es imádom! Szep elegans millio szíj van hozza, eddig 72.000 oralapot talaltam hozza de nem tudtam meg vegignezni a kinalatot... en kb olyan 35-40.000 között vettem. Egy szép bőrszíjjal igencsak mutat a G4 mellett. 100%ban egyutt működnek, orakig nem kell elovennem a telot mert mindent latok az oran amit akarok. Es igy 2 nap a keszenleti ideje a vekkernek. Persze ezt is le lehet huzni 3 ora alatt is folyamatos szinkronnal jatekkel cserelgetessel... De pl most 60%-on vagyok es most olyan oralap van fent ami pulzust mer egesz nap, lepest szamol, iranytu forog rajta meg mindenistennyila...
Huhh hosszi off lett bocsi.G4-em jobban birja 5.1 alatt... Nem kicsit...
-
Technoman
őstag
válasz Aryon87 #13996 üzenetére
Mi van veled ember, miért dobálgatod a telefonod
Nekem szintén Spigen -Peter.70-el megegyező- tokom van., hozzá Nillkin üveggel [link]
Ha nem akarsz mellényúlni, akkor felmész a nillkin.com-ra, alul pedig ott a belinkkelt hivatalos ali-s oldal, én is onnan rendeltem a kínai fekete pénteken, 2.600 Ft-ot fizettem érte (hasonlót Pesten 6.500-ért nyomnak) 2 hét múlva meg is jött.
Tény, hogy a toktól kicsit bumper-es lett a telóm (de nem annyira , mint egy Otterbox esetén). De inkább legyen ilyen, mint hogy a vékony, trendi telefonom darabjait söprögessem össze az egyik hegyoldalnál (sokat járok kirándulni) Az elődöt csak egy vékony szilikontokban hordtam, de az ennél jóval kisebb, 4,3"-os képátmérővel rendelkezett. Annak nem ártott, ha nagy ritkán eldobtam.
Az üvegfóliát én szerencsétlenkedtem fel. Ahhoz képest, hogy ez volt az első felrakásom, pöpecül sikeredett.
Kicsit más érzés, mint az eredeti, gyári fólia[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Aryon87 #13996 üzenetére
Én jóval olcsóbban vettem aukciós oldalon (v) 990ft. Ott vettem N5-re és G3-ra is teljesen jók. Pont tegnap jött meg G4-re is csak még nem raktam fel. Nexus-on most fogom cserélni kb egy év után. Van egy-két karc rajta de nem zavaró. Viszont mivel melóban is mindig nálam van, kapott valami ütést , mert van két keresztirányú repedés. Szóval én meg vagyok elégedve az olcsóbbal is.
-
-
MartOOn
addikt
válasz Aryon87 #13870 üzenetére
Ezen vagyok en is (v20b eur xx) es botrany az akksi... Oke van feszbuk meg chrome meg android wear folyamatosan de akkor is. Jelenleg 33%-on vagyok, 1,5ora kijelzovel! jó lenne lassan egy v20c vagy vmi es elotte visszaallnek 5.1-re majd onnan teljes gyaluval az vadiujra. Csak valami javulna mar. A moto 360 akksijatol feltem es az még 62%-on van ma... Egyszerre jottek le a wireless toltorol.
Holnap lehet visszemegyek 5.1-re kiprobalni. Mi most a legujabb fuggetlenre?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Aryon87 #13778 üzenetére
V20B-ről beszélek ám. Ráadásul tiszta telepítésű. Nincs is még belakva. Van rajta vagy 10db telepített progi.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Tutu7030
veterán
válasz Aryon87 #13641 üzenetére
Nekem sem működött sokáig, hiába adtam engedélyt a light managernek az első induláskor. De van a Beállítások -> Hang és Értesítés -> Értesítési LED menüben egy olyan, hogy: Letöltött alkalmazás. Na, ott is engedélyezni kell.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
fornettisuti
veterán
válasz Aryon87 #13651 üzenetére
varok is, nexus5 nel megtanultam egy evvel ezelott nem a legujabb sw feltetlen a legjobb, anno volt is anyazas miatta n5 topikban
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz Aryon87 #13600 üzenetére
Kb. 30 évvel ezelőtt - a rendszerváltás nagy vállalkozói korszakában - az egyik ismerősöm irodaszerekkel kezdett el foglalkozni.
Ő mondta, ha hozok egy lepecsételt papírt ő - akár radírból is - olyan pecsétet gyárt az alapján, hogy jobb lesz mint az eredeti. Na, ennyit a pecsét biztonsági szerepéről.
[ Szerkesztve ]
-
-
MartOOn
addikt
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz Aryon87 #13180 üzenetére
Érdekes arrafele a gravitációJobb kép, mint az enyém, de mások a fényviszonyok is, így sok értelme nincs. Amúgy nem tudom ki hogy van vele, szerintem 6.0-án rosszabb képeket csinál, mint 5.1-en. Lehet placebo, nem tudom, nem volt tényleges összehasonlításom.[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Aryon87 #13174 üzenetére
Összességében a Lumia picit szerintem is jobb, de ez nem a G4 szégyene. Nagyon szeretem a G4-et, valószínűleg a Lumia megy is a kukába. Ahelyett, hogy leírnám, itt lehet elolvasni a véleményem: [link] és [link].
Az viszont durva, hogy mióta megvan nekem a G4... mondjuk ez annak köszönhető, hogy a legjobb androidos telefon. Csak a már szénné kopott hátlap idegesít, de most jut eszembe, a Lumiával lefotózom és beteszem ide... Hirtelen ijesztgetős lesz, előre szólok. Pár perc
-
Vikooo
addikt
válasz Aryon87 #13074 üzenetére
Nalam az a verzional is hangos, valamelyik nap majd be szrtam olyat szolt egy pillanatban amikor nem szamitottam ra.
Gondolom meg mast is javitottak. Change log -ot mindig hianyolom, ami precizen le lenne irva. Kiadja ezt az LG vagy csak ket sorban leirja, hogy hibajavitas es teljesitmenybeli javitas? -
Pőze
aktív tag
válasz Aryon87 #13065 üzenetére
Minden verziót felraktam egyesével. KDZ-vel. Érdekes, hogy 20A és B annyira fagy, hogy a setup screenen se megy végig. Mindegy nem filózok rajta tovább csak érdekes, hogy 1 napig böngésztem a netet és semmi ilyen hibára nem láttam panaszt. Ma fordul is vissza a feladóhoz. Kár pedig világbajnok ez a telefon. Nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest