- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #10077 üzenetére
Gratulálok, szerintem jó lett az írás is.
-
Peter.70
addikt
Gratula. Szép munka
-
Technoman
őstag
Köszönjük a fáradozásodat
-
mivan80
aktív tag
válasz Stauffenberg #9985 üzenetére
Nekem tetszik! Jól sikerült, gratula!
@ Nikare 10010 :
Az igo Szülinapp-val nem próbáltad? Vagy ezt anno áprilisban nem szedted le a Play Áruházból?
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Jó lesz, csak így tovább.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Nagytoll
senior tag
válasz Stauffenberg #10003 üzenetére
Köszi megvan, meg is íróm nemsokára, csak még befejezek egy-két dolgot.
-
kentucky
őstag
Én annyit tennék hozzá, hogy a hivatalos LG márkaszerviz már nem cseréli a bőr hátlapokat.
-
Nagytoll
senior tag
válasz Stauffenberg #9992 üzenetére
Tegnap leszedtem én is, de még mindig nincs frissítve sajnos. A root leírást hogy tudom logout-ra varázsolni?
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #9992 üzenetére
Koszi, hogy megirtad, hianypotlo!
Amugy a Lightroom mobil appja nem tudja szerkeszteni a RAW fileokat?
-
adomok
tag
Szerintem nagyon jó az összefoglaló! Esetleg a garancia részbe bírnám, hogy a Telenoros telókra van 1 év kijelzőtörés garancia!
-
gilfoyle
őstag
Részemről mehet, csak a kiemeltet javítanám:
"...Miért pont Snapdragon 808 van a készülékben ha nem is az a csúcskategória?
Valóban a Snapdragon 810 az aktuális csúcsmodell, de egy tervezési hiba miatt hajlamos a túlmelegedésre. Ez nem csak a tenyér izzadásában mutatkozik meg, hanem abban is, hogy a CPU leszabájozza a teljesítményt, szélsőséges esetben a telefon ki is kapcsolhat a forróságtól. Az LG döntéskényszerbe került és a kisebbik rossz alapján a gyengébb SoC mellett döntött, mely azért így sem gyenge..."
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #9883 üzenetére
Csak nekem flottás előfizum van ( dpi ) , amit nem szeretnék föladni , akkor 2 év hűséged van?
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #9880 üzenetére
Egyre inkább hajlok a szolgáltatós G4 felé. Csak ne lenne olyan piszok drága
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #9875 üzenetére
De ezt a csalást hogy lehet nagyobb méretben csinálni? Ezt nem értem.
Mert ahhoz hogy megvedd részletre előfizetést kell kötni, ahhoz meg minden adat kell és azért ezek a boltok több száz készüléket adnak el havonta. Szóval egyfelől a szolgáltató elad egy embernek több száz előfizetést bemondásra, avagy utána nem pereli be?
-
debcamp
aktív tag
válasz Stauffenberg #9875 üzenetére
+1
Pontosan!
Inkább legyen kicsit drágább (szolgáltató,vagy hivatalos forrás), de nyugodt legyek.
Én bontom ki először, nem mókolt a cucc és a garancia akkor is él/valósan igénybe vehető, mikor már a "gsm matyik" azt is elfelejtik, mi volt az előző cégük neve..[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
válasz Stauffenberg #9763 üzenetére
Facebook lite ezt telepítsétek. Gazdaságos.
-
racerx
őstag
válasz Stauffenberg #9769 üzenetére
Én is szemeztem, de olvasva a topicját eltántorított.
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #9626 üzenetére
UHS1-es Class 10-es kartyam van, csak nem volna baj a teljesitmennyel. Ha meg igen, igy jartam. Nem eletbevago a dolog, van helyem boven, csak erdekelt miujsag. De akkor mar ezt is tudom.
Koszonom a valaszt!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
L.L.
senior tag
válasz Stauffenberg #9591 üzenetére
Ez így van, én pont ma veszek át egy készüléket, amit webshopból rendeltem, és a szállítást egy közeli t pontba kértem.
-
drmotto
őstag
Ebbe most ne menjünk bele inkább. Irtam PÜ:
-
D4ni
őstag
Elképzelhető, hogy csak a T partner üzletekben nem lehet átvenni. Korlátozott a hozzáférésük a rendszerben. Gondolom ez lehet a bibi.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
mivan80
aktív tag
válasz Stauffenberg #9122 üzenetére
Nagyon jó lett, gratula!
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem ez így mehet is, max. később lehet reszelni rajta bármikor
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DaDa
senior tag
Nagyon jó alap, és ez a "gargalizálhatna hurkazsírral" na ezt még nem hallottam
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Peter.70
addikt
Nagytoll egy régebbi hozzá szólásában leírta a root folyamatát, azt hozzá lehet kapcsolni
-
SidCorky
őstag
"gargalizálhatna hurkazsírral"
Bekapcsolt játékoptimalizációnál mennyire látványos a felbontáscsökkenés, pl egy San Andreasnál?
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
leslien
nagyúr
hatalmas nagy köszönet
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #9106 üzenetére
Egyetértek, én a G2 minimen a párom G3s-én minden frissítést OTA-n raktam fel FR nélkül és minden gond nélkül ment. Ha szükséges FR-ezek ha nem akkor meg nem.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Just_Reboot
addikt
válasz Stauffenberg #9097 üzenetére
Te tudod. Nem kötekedni akarok csak én a tiszta telepítés híve vagyok. Soha sem frissítek OTA-n. Nexuson is mindig imagből rakom fel a frissítést, pedig ott nem csak a beállításaimat bukom hanem az SD tartalmát is. Illetve másolgathatom PC-re meg vissza telefonra.
-
Just_Reboot
addikt
válasz Stauffenberg #9093 üzenetére
Azért ez nem egy Nexus, szóval én nem nagyon buzdítanám factory reset nélküli frissítésre.
-
SharpSA
veterán
válasz Stauffenberg #9005 üzenetére
Nekem azzal a G3-mal E és 3G közötti váltáskor volt a probléma. Nem tudta eldönteni gyengébb lefedettség esetén, hogy mire váltson. Ha fixen be volt állítva mondjuk az E, akkor rendben volt, amúgy meg rendesen beszélni sem lehetett sokszor, mert "darabos" volt mindkét fél hangja.
Ezt a repülő mód be-ki kapcsolást nem próbáltam, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
akooos
veterán
válasz Stauffenberg #9005 üzenetére
Pár G2 és G3 is ugyan ezt produkálta. Repülő mód ki-be megoldja. Érdekes, hogy nekem a G2 csak gyári ROM-on csinálta. Amióta custom van rajta, egyszer sem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Stauffenberg #8646 üzenetére
Átlehet ugrani, de úgy se a chrome se semmi nem huzza át a gépes adataimat.
Úgy meg kb mi értelme van, igen céget munkahelyi számot címet is megadok mindenkinél.
Név + szám már édes kevés. -
MartOOn
addikt
válasz Stauffenberg #8644 üzenetére
Mert fogalma nem volt rola hogy ilyen van? Itt is sok 1.0-as user van nem csak almanal. Van akinek meg gmail fiokja sincs.eleteben nem toltott le egyetlen appot sem.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #8314 üzenetére
Igen, nagyon "szellemesek" tudnak lenni. Es pofatlanok is, volt hogy mi Parommal Pesten a Gubacsi utnal setaltunk, es ezek meg ugy is beprobalkoztak... Asszony majdnem megtepte mindet.
Akik "nalunk" vannak, nemelyik egesz normalis. Ejszakas muszakba van hogy meg dumalunk is veluk... Van amelyik "szakmajahoz" merten meg "igenyes" is, de ha belegondolok hanyan nyomjak meg a csengojet, es milyen minosegu urak... Haaaat, elobb helyezem a csemege kalbaszt a konnektorba.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #8301 üzenetére
Akkor passzolom.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #8297 üzenetére
Hm, ez erdekes. Viszont nem hinnem hogy a teloval lenne baj, elvegre csak 2 fo helyszinen dobja mint irtad.
Nalam a munkahelyemen kivul szerencsere nem dobja el. Neha van olyan hogy metron a koki feloli oldalon, mikor az alagutba lemegy a szerelveny, akkor a terero elszal, de 2mp es magahoz ter.Zombinyul, nekem anno az SP a nepligetnel hazafele buszozva dobta el a jelet, es a net se ment, ami a netradio megszakadasaval jart. Ezek szerint ez a telo van bizonyos helyekre erzekeny (pl munkahely )
Mas: epp velem szembe ul egy fekete hapi, S6 edge van nala, olyan benan fogja hogy rossz nezni is. Raadasul 2 kezzel, pedig lapat keze van... En meg az atlagkezemmel taperolom az enyemet, es nem kell 2 kez hozza
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #8290 üzenetére
Nem lehet hogy ahol 4x eldobta a halozatot, ott eros az epulet arnyekolasa? Pl. a munkahelyeden. Mert nalam csak a munkahelyen hajlamos eldobni a halozatot, de ott eros az arnyekolas, ugyanis nem egy paraszt vasarlo van aki telefonal mikozben veszi a cigit, hogy "hallo, rosszul hallak. stb"
Abban az esetben nekem is csak az ujrainditas segit, de ennek elofordulasa hetente 1-2x van csak szerencsere, igy nem mergelodom rajta.
Remeljuk hogy tenyleg csak egyeni keszulekhiba, es nem altalanos hibaeset lesz, bar vagyunk kb 50+ G4 tulajok, eddig ha jol sejtem 2-3 ember jelentett valami hibat veled egyutt.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
debcamp
aktív tag
Vikooo "Sajnos hibas darabok mindenbol vannak" +1
Laca0 Ne dramatizáljuk túl. Stauffenberg esete sajnálatos, de nem releváns. 1 a millióból.
Ezzel a felfogással akkor se telefont, se egyéb elektronikai eszközt, de még autót vagy házat se vegyél, mert bizony azoknál is fennáll a szervizelés/javítás szükségessége vásárlás után..Valóban bosszantó lehet a helyzet, de ez benne van a pakliban.
Garancia és javítás/csere. Nem a világ vége. Pont.
Olvasgatom a fórumot, aktívan figyelek és G4 tulajdonos is vagyok.
Nálam az eddigi felmerülő problémák egyike sem jelentkezett, pedig nem a dobozában pihen.Fényérzékelő/auto fényerő jó, jól reagál. Repedés nincs. Akku hozza amit (nekem) kell. Hangszóró oké (akkor hallom ha csörög vagy kihangosítok). Zenét hallgatni így egyébként is bűn. Az igénytelen népség divatja jó hangosan, recsegősen veretni vmi f0st.. gratula. Akinek nem inge..
Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Nekem a G2-m 2* volt ilyen hibával szervizben. Ekkor alaplapot cseréltek. Ez a hiba megszűnt, de a beszédhang probléma nem, úgyhogy visszaküldtem. Most várom a csereutalványt... lehet, hogy mégse kellene LG-t vennem megint?!?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
drmotto
őstag
Váci útra én csak úgy mentem eddig hogy egyeztettem előre, hogy vidéki vagyok ne kelljen órákat utazni többször is, így 1-2 óra alatt mindent megcsináltak.
Viszont amit bevesznek, azt többnyire a Telemaxhoz küldik, onnan meg isten tudja mikor jön vissza. Múlt héten voltam ott, egy nő épp a panaszkönyvbe írt, mert több mint 3 hete volt már Budaörsön a telefon és lövésük nem volt, hogy mikor lesz kész.
Telemaxról annyit, hogy cimbora G2-je úgy jött vissza onnan, hogy a kijelző kiállt felfelé a házból, és nyomásra 2-3 mm-t lehetett benyomni. Ijesztő látvány volt. És ez a cég szervizel lassan minden márkát...[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Sajnos hibas darabok mindenbol vannak
En a Sony -val szivtam es ott a szerviz is egy tragyadomb! -
Jonny99
tag
Hali,
Csere telefonról nem tudok infót adni mert azt nem kértem, de nekem a G2 volt náluk kijelzőcserén 2x is és mindkét alkalommal 1 nap alatt megoldották a cserét. Szóval nem kellett rá sokat várni.
Azonban ez nem jelent semmit, mert ha nincs nekik alkatrész akkor ez az idő több is lehet.Viszont én mindenképp őket ajánlanám mert a másik lehetőség a Telemax, de ők max csak szétbarmolják a telefont és egy roncsot kapsz vissza (tapasztalat, volt náluk Samsung és LG készülékem is).
Egyébként meg szerintem a Váci úti szerviz nagyon korrekt, gyors társaság.
Üdv.
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #8279 üzenetére
Koszi a valaszokat! Elkezdem akkor tesztelni
-
Ubul86
őstag
válasz Stauffenberg #8279 üzenetére
ezt (sajnos) csak alátámasztani tudom low-end telefonoknál jött ki igazán ez az ellentét a gyári és a chrome böngészőknél
itt még nem tudom, majd kiderül, remélem a héten kiderül
-
Laca0
addikt
válasz Stauffenberg #8245 üzenetére
Nem tudom, hogy miből következtettél arra, hogy én egyszerre mindkettőt akarom feltenni... elképzelésem sincs...
Mindenesetre köszi! Igen, arra gondoltam, hogy ha megkopik a bőr hátlap, akkor tudok-e műanyagot rátenni, ill. gyártanak-e hozzá a -az utángyártás paradicsomában- bőr hátlapot.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #8228 üzenetére
Nálam annyira durván beakadt a led, hogy miután feltettem egy led-kezelő programot és kipróbáltam a led visszajelzést, a program eltávolítása után IS tovább villogott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
vince19
csendes tag
-
Morris
veterán
válasz Stauffenberg #8212 üzenetére
Nekem ez is megfelel. Így legalább kevésbé zabálja az akkut.
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #8204 üzenetére
Megérzés alapján írtam, azért írtam hogy szerintem.
-
Nagytoll
senior tag
válasz Stauffenberg #8134 üzenetére
A garancia bootloader nyitással ugrik, mivel nem szükséges kinyitni a bootloader a telefon rootolásához, ezért a gari sem ugrik. A root teljesen legális, mert az LG romját és bootloaderét nem írja felül mint egy custom rom, és ha valamiért szervízbe kellene küldeni a készüléket, akkor is eltüntethető KDZ-vel. Nem olvastam még sehol arról, hogy root miatt dobnának vissza telefont a szervízben.
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #8113 üzenetére
Szerintem is jol mukodik az auto fenyero, nekem nincs vele problemam
Ha van egy kis feny, akkor viszont engedi a manualis korrekciot. -
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #8094 üzenetére
En az elozo Xperia Z1 Compactomhoz tudom hasonlitani, regebbi telefonjaim hangminosegere nem emlekszem de a G4 agyonuti a kis Sony -t.
A Sony -tol zenelejatszasban is kimagaslo eredmenyt vartam volna, de sajnos csalodnom kellett. Ma mar nem feltetlen az gyartja a legjobbat akinek ez a multjaba vagy a fo portfoliojaba vag.
Ha aztmondjak kamera, ravagnam, hogy Sony, fene se gondolta volna, hogy szinte barki mas jobbat keszit, Sony szenzorral
Visszaterve nagyon hangos es tisztan szol a G4 beszed hangszoroja. A recseges hibas darabra vagy ahogy irtatok, rossz tererore utal. -
BigBlackDog
veterán
válasz Stauffenberg #8092 üzenetére
Ha már hangminőség a téma, ne hagyjuk ki a BlackBerryket sem!
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #8088 üzenetére
Nalam sincs ilyen jellegu problema, ennel a telefonnal szerintem elegge kimagaslo a hangminoseg (legalabbis az eddigiekhez kepest).
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #7988 üzenetére
Most délután pont dobta megint a hálózatot. A vonatút során van egy hely ahol 0 térerő van ( GSM meg semmi sincs). Simán nem kapcsolódott vissza a kis szemét. Közben netezni próbáltam, aztán latom, hogy keresi a térerőt. Kb. 2 percig vártam aztán restart. Minden nap szinte elmegyek azon a helyen, de eddig ez az első, hogy nem kapcsolódott vissza. Csak köze van akkor a 4G-s hálózatváltáshoz.
Közben neteztem. Eddig összes dobásnál neteztem vagy videóztam. Neked dobta úgy, hogy nem volt használatban a készülék?
-
BigBlackDog
veterán
válasz Stauffenberg #7997 üzenetére
Nálam eddig egyszer sem jött elő a hálózat eldobás, kopp-kopp, műanyag hátlappal, sőt, még a létezéséről sem tudtam.
Mellesleg valakinek mutatott már LTE+ ikont az állapotsávban? Pontosan milyen sebességet jelenthet?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #8005 üzenetére
Na igen. Az alapokat én is meg tudnám csinálni, de nem lennék jó fórumgazda Pedig lógok itt rendesen, de mondhatni, okosodom folyamatosan.
Root és ROM téma majd legalulra linkek formájában jó lesz, nem egy fórumot láttam hogy olyan hosszú volt hogy ránézni is "ijesztő" volt. Pl G3 fórum, vagy az Xperia SP fóruma De azok jól összerakottak.
Egyáltalán hogy kell elkezdeni az összefoglaló csinálását? Még azt se tudomXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #7985 üzenetére
Lte tok felesleges, ugy sincs VoLTE tehat ha hivast kapsz, elotte par mp -et hezitalhat mire atall egyel kisebb elerheto halozatra. Lte lefedettseg amugy is nagyon rossz. En a WCDMA halozatot preferalom.
[ Szerkesztve ]
-
ady74
csendes tag
Bőr hátlappal használod? Csak azért kérdezem mert több helyen olvastam hogy a bőr hátlappal gyengébben veszi a jeleket. Én ki is próbáltam! Ott ahol 2 egységnyi volt a térerőm levettem a hátlapot és láss csodát 4-re ugrott!
Ez csak egy tipp és lehet hogy nálam is véletlen volt csak de egy próbát megér!ÜdVW.
-
DonMaster
addikt
várd meg a frissítést, anno hasonló problémák voltak, o3d-nél is, amit szoftveresen orvosoltak is.Mármint az Lg a frissítéssel.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Stauffenberg #7985 üzenetére
ez igaz, hogy azért van, csak akkor az eldobás fen ál, mint probléma, legjobb az lenne ha 100%-os lte lefedettség lenne, nem dobná el. De én még mindig találok helyeket ahol még gprs van vagy még az sincs T-mobile hálózatán.
süti5
szerintem igen, elvileg előbb kapnak frissítéseket mind a sima.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DonMaster
addikt
válasz Stauffenberg #7982 üzenetére
próbáljátok ki azt, hogy only 2g-re álitod, ha meg kell a mobilnet akkor átlövöd 4g-re. evvel a módszerél nem szabad eldobja random, plusz sokkal tovább bírja az aksi is. play-röl lehet letölteni hálózat váltó programot. widgetbe.
a 6.0 szerintem január február előtt nem jön.[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #7976 üzenetére
Nálam eddig kétszer vagy háromszor volt, nagyon ritkán jön elő. Átlagban havonta egyszer, de most már egy jó ideje nem fordult elő. Nekem független készülékem van eus.
Kicsit nehéz belőni milyen gyakran fordul elő, mert nincs meg olyan régen.
Szerintem szoftveres gond, mert az újraindítás megoldja.Szerintem az oka az, hogy a gyengén lefedett helyen nem tud átugrani 4G-ről 3G-re. Vagy legalábbis nem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #7912 üzenetére
Szerintem nem az. En inkabb arra tippelek, hogy hagytak neki egy minimalis szabadsagot, hogy esetleg ne ragadjon be a gomb. Meet nalam a rezonancia nem rezegteti a gombot. Ahogy matatok az ujammal ott, nem az a tipikus laza lotyoges van, hanem latszik hogy a biztos mukodeshez van "lazitva". Ennel jobban nem tudom leirni
Ha megis tipushiba lenne, egye fene ez tenyleg semmiseg, es ahogy mondod, nagyobb gondja ne legyen
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Stauffenberg #7903 üzenetére
Igen bocsánat rosszul fogalmaztam magának az Lg-nek a hozzáállása példaértékü szerintem!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #7898 üzenetére
Nalam egy minimalisan se roccent soha semmi, de most nezem, hogy ez az optimalizacios menupont pipalva van. Lehet a fullHD felbontas miatt fut minden olyan vajsiman.
BigBlackDog: en eleg jo Lumias kamerak utan se vettem eszre ilyen hibat. Szerintem nem jellemzo az osszesre...
Nalam nem rezeg egyaltalan, de ezust szinuek a gombok. Akkor lehet hogy ez lesz a kulonbseg, van a szinen kivul valami elteres koztuk...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #7853 üzenetére
Tudtommal az Lg Flex 2 kivételével minden mobilban az 1.2v 810-es található. A nem melegedés, meg hasonlók csak marketing. Persze kicsit túl van szerintem lihegve. De tény, hogy net közben nem igazán melegszik a G4. Az s4 minim izzott sok weboldaltól is.
A 808 kiegyensúlyozott szerintem SoC- nem throttingol nagyon.
A G4 meg jól "optimalizált" is mellé, már amennyire egy droid az lehet. A Z5-öt is lenyomja még hidegen is sokszor.Z5 vs G4
Bónusz:
Ha megnézitek láthatjátok, mennyire kék a kijelző fehérje, még a z5-höz képest is.Jövőre nem lesz a legerősebb SoC- de hát istenem. Kamera szerintem akkor is ütős lesz még
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #7855 üzenetére
pedig vhonnan kéne nekik a segítséget kérni mert ez így egyre pocsékabb lesz... pedig hardveresen meg parádés... mindegy Lg remekel majd megint a G5 el... jaj de várom...
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #7855 üzenetére
Ezt sajnos én is így látom ... az Exynos valami félelmetes olyan jó, viszont szerintem driveres gondok vannak vele, vagy egyszerűen az egész Stock android rendszer a Snapdragon -ra építkezik, hogy miért gondolom ezt ? barátom Note 4 telefonja sokkal gördülékenyebb, feleségem S4 (i9506) szintén gördülékenyebb, de még a gyerek Moto G telefonja is elkezded használni a telefont az tény hogy rögtön egyből minden ott van mert gyorsan betölti, de amikor görgetsz egy Facebook, Böngésző, Play áruház stb. alkalmazásokat akkor úgy akad az egész mintha egy diafilmet néznél, komolyan mondom szörnyű ... az is lehet hogy szoftveresen gáz de én inkább az Exynos inkompatibilitására gondolnék
Kicsit dejavu ... anno ugyan ezt megszívtam S3 LTE telefonnal, szintén Exynos !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #7853 üzenetére
azért várjuk meg a snap 820 at mit mutat majd... sztem a Samsung cáfolná a pletykákat ha nem lenne rendben...
inkább lehet h az hoz majd nekik megváltást a memóriakezelés hibára...[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Stauffenberg #7632 üzenetére
hát igen, esetleg egy extra vékony átlátszó szilikon tok megoldást jelenthet
de akkor meg a jó tapintásról kell lemondaniegyébként ez nem tudom mennyire pletyka, biztos linkeltétek már korábban:
https://ipon.hu/hir/fembe_burkolozott_az_lg_g4/34764
- esetleg ha a fém hátlapos variáns létezik és eljut hozzánk, még jó alternatíva lehet,
de az a baj, hogy fotókat se láttam fém hátlapos g4ről, szóval eléggé bizonytalannak tűnikmod.: de legalább az androidcentralon is lejött a hír, ami bíztató
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Stauffenberg #7618 üzenetére
nem, sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet
tényleg több variáns van, az enyém semmilyen szögből nézve sem sötét szürke
sok fény viszony között néztem már (OK, UV fény alatt még nem )egyébként a sajtó fotókon is teljesen egyértelmű a több féle gomb szín
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
válasz Stauffenberg #7618 üzenetére
Nálunk lehet, hogy nincs, de külföldön úgy tűnik van. (pl.: Verizon <-> AT&T)
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Mike81
senior tag
válasz Stauffenberg #7536 üzenetére
A próféta szóljon belőled ;-)
Bocsánat a sok hsz-ért. De sorba járt le a szerkesztési idő
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
válasz Stauffenberg #7528 üzenetére
Jelenlegi videózási szokásaimat tekintve kb 0. A DAC érdekelne kb hogy mennyivel jobb? Bár a G2-ben lévővel megegyező a G4 akkor semmi gond, illetve jók az újítások. Bár ha a kamerában nincs eltérés akkor annyira nem számít a G4-re is kb ezért esett a választás.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
akooos
veterán
válasz Stauffenberg #7528 üzenetére
Tegnap volt a koreai bemutató, ma New Yorkban van az LG-nek rendezvénye. Hátha elhangzik legalább az USA ár. Az egy jó kiindulópont lenne, de én is azt mondom, hogy 200-220 körül lesz.
-
kurion
senior tag
válasz Stauffenberg #7521 üzenetére
Hát én egy hét múlva választhatok telefont és most igen elgondolkoztatott ez a V10, mivel hogy érdemes e kivárni és hogy mennyi idő lehet mert akkor nem hozom ki a G4-et, kb havonta 1000FT lenne az eltérés.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #7460 üzenetére
Szia!
Tudnál ajánlani valamilyen egyszerűbb fps "szerkesztő" windowsos progit amivel utólag tudok lassított felvételt állítani?
-
akooos
veterán
válasz Stauffenberg #7472 üzenetére
Oh, na így azért kicsit elvette a kedvem. Ami nem tetszik: S808, 3000mah, a másodlagos kijelző is IPS és 0-24 megy, tehát fogyaszt, mivel mindig világít.
Kemény menet lesz a döntés számomra.
-
SidCorky
őstag
válasz Stauffenberg #7467 üzenetére
Árról még semmit nem lehet tudni. De annyival biztos drágább lesz hogy novemberben a G4-et vegyem ez helyett...erőben nem lesz különbség, akksiidőben viszont lesz (nagyobb kijelző, plusz a kicsi), annyi pluszt nem ad a G4-hez hogy kifizessek plusz soktízezret.
Stauffenberg: állítólag ebben a hónapban lesz elérhető Koreában, a többi országban csak a "nagyon közeli jövőben"
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
[-HERO-]
senior tag
válasz Stauffenberg #7410 üzenetére
Ha jól látom az alsó képen az egy ipad az ágyon, így még érdekesebb hogy nem alma telefont választott a hölgy!
Általában megy az a tendencia hogy ha valamiből almám van akkor mindennek almának kell lenni.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #7460 üzenetére
köszi, ez van....
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #7450 üzenetére
Előre mondom, hogy nem vagyok valami nagy spíííllller a telókban, csak akkor kezdek el velük komolyabban foglalkozni, amikor készülék csere/vásárlás előtt állok, ahogy most is. Mivel 3-4 évenként veszek telót, megpróbálok mindig valami "örök darabot" venni, ami technikailag is kihúzza a köv. 3-4 évre. Ezért is vagyok itt.
Jelenleg Samum van (SII), ami úgy néz ki, hogy kezd "haldokolni" + már rendesen elavulóban is van.
A jelenlegi Galaxy KÍN-állat nem igazán fog meg.
- vagy baromi "parasztvakító" (lefolyós oldalú Edge)
- vagy baromi drága, a mínuszai ellenére (s6, no kártya, no akksi csere, hallom a 3 giga sem elég a TW-nek)
- vagy pedig nagyon szép -bevallom számomra a G4-nél is szebb-, de iszonyú laggos és értesítő nélküli (arany A7)
Nem a Sam ellen agitálok, csak valahogy ott újabban már nincs meg az ár/érték arány. És nekem fontos ez az arány, mert ha nem így lenne, akkor bár fél évig nem ennék de egy pár napos sorban állás után megvehetném azt a túlárazott marketing szemetet és villognék vele a 4-es - 6-oson. -
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #7447 üzenetére
off..
persze h nem csak a Qualcomm létezik.. Htc nél tudják is.. erre pl érdemes lesz oda figyelni..[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Stauffenberg #7445 üzenetére
Félreértettél (ha félreértettél) Mondandóm lényege az lett volna, hogy a G4 -még ezzel a hírrel is- egyre jobban a "baromira megéri telefonnak" kategória legtetejére kezd menni. Főleg a 127 és fél pénzes árával.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #7422 üzenetére
A cserelheto akkurol es bovitheto memoriarol nem is beszelve
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #7416 üzenetére
Detto, eddig en is Telenorba lattam csak. Telekom mintha az iPhone, Samsung eladasokat eroltetne.
Telenornal viszont csak a barna borrel kaphato -meg jo, hogy cserelheto -
Aryon87
félisten
3. Helyen meg a Sony van tobbsegben az elobbi kettohoz kepest. Lg-t elvetve latni. Meg G3-at is ha 2 embernel kattam...
-
akooos
veterán
A megoldás:
"de nem tudom, hogy a jó kamera, vagy a barna bőr hátlap miatt választotta a G4-et."
-
Nikaré
őstag
Korához képest jól tartja magát
Az LG is meg a fotós hölgy is. -
S e t h
nagyúr
válasz Stauffenberg #7349 üzenetére
Amíg nem leszek nyugdíjas és lesz annyi időm, hogy nélkülözni tudjam az ékezetes betűket, addig számomra luxus még az az időkiesés is, ami ezáltal jelentkezik íráskor.
Túl sokáig kellene tanítani, hogy minden egyes ékezetes betűt felismerjen amit használok. Most próbáltam én is ki a telómon a gyárit, jé, van flow, jé nem rossz a szótár sem, de sajnos mindig elvérzett ékezetes szavaknál.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Morris
veterán
válasz Stauffenberg #7360 üzenetére
Csak szimplán +1ezni tudok.
-
monroe8609
aktív tag
Az 5x valoban semmi komoly,sot..de a 6P kezdhet meg valamit a piacon egy jo kameraval es par honap mulva egy jo kis arcsokkenessel Bitang nagy lett asszem 5.7 coll,de ezt egy 5.5 ös teloval a kezemben inkabb nem hangoztatom!Jo telok a nexusok,kamera teren szoktak elverezni altalaban..Kivancsi leszek most mit alkottak
-
zombinyul
addikt
Ezt irtak az 5X-nel:
"A hátlapra 12 megapixeles kamera került, amely 1,55 micronos pixelekkel, ami rossz fényviszonyok esetén lehet majd előnyös."
Errol az ertekrol Te tudsz valamit a G4 kamerajanal? Sehol nem talalok rola adatot, Te meg sokkal kartasabb vagy a temaban.
Egyebkent en sem bantam meg a G4-et, bar en meg a 220 ezres idoszakban vettem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Morris
veterán
válasz Stauffenberg #7346 üzenetére
Az melyik az?
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #7266 üzenetére
74%, 30p kijelzoidonel tartok kb 3 oras uzemido toltes ota..
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #7244 üzenetére
Megnyugtato, akkor az en felhasznaloi igenyem magas
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #7220 üzenetére
Na, alakulnak ezek az ertekek mint pupus gyerek a pres alatt.
Aryon87: nalam a 3 ora kijelzoido 14-16 ora keszelnet mellett szokott kijonni. Nalam is sok internet, zene, meg telefonalas megy. A Viberrol meg a Messengerrol nem is beszelve. Rendesen zuzhatod azt a telefont.
Szerk.: Erdekes a kijelzo a G3 mellett.
Szerk2.: nekem hibatlan a hatlap, pedig non-stop szilikonba van... De a Tied eleg fosul nez ki.
Szerk3.: 18ker? Mellettem laksz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest